Opplev Drammensregionen!

 

 

Aktuelt

HØST I DRAMMEN UKE 38 (16. - 23. september 2018): Månelyst i Flåklypa HØST I DRAMMEN UKE 38 (16. - 23. september 2018): Månelyst i Flåklypa (DRAMMEN) Her er opplevelsene i uke 38 (16. – 23. september 2018): Ludvig og Solan gjør det månelyst i Flåklypa - og i Drammen. 


22.09 - STRØMSØMARKEDET: Antikk- og bruktmarked 22.09 - STRØMSØMARKEDET: Antikk- og bruktmarked

(DRAMMEN) Strømsømarkedet arrangeres de to siste lørdagene hver måned i perioden april til september med unntak av juli. I år ventes det kremere fra fjern og nær med et stort utvalg av antikviteter og rariteter.

 


UTSTILLING : Stein Mehren, malerier. UTSTILLING : Stein Mehren, malerier.

(GULDEN KUNSTVERK) Unik utstilling av Stein Mehrens malerier,1935 - 2017.  Lyrikeren etterlot seg 50 malerier der disse stilles ut i Gulden Kunstverk. Utstillingen åpnes av Mehrens mangeårige forlagssjef og nære venn, William Nygaard i Aschehoug forlag.

 


UTSTILLING - Morten William Reigstad "maleri / tegning" UTSTILLING - Morten William Reigstad "maleri / tegning"

(GALLERI ATHENE) Utstillingen viser malerier og tegninger av Morten William Reigstad, en av de største figurative norske mestere av den unge garden. 


 

 


GYLDENLØVE KAJAKKLUBB GYLDENLØVE KAJAKKLUBB

(DRAMMEN) Kajakklubben holder til i en flott, gammel og historisk sjøbod på Gyldenløve Brygge på Strømsø i Drammen. Her er det omkledningsrom og lager for kajakker. Lett tilgang til elva med flytebrygge for utsetting av kajakk.

 


DNT DRAMMEN OG OMEGN - med nytt tursenter på Bragernes DNT DRAMMEN OG OMEGN - med nytt tursenter på Bragernes

(DRAMMEN) DNT legger forholdene til rette for friluftsliv i skog og fjell sommer som vinter. Vi arrangerer turer / aktiviteter for alle aldersgrupper. Foreningens friluftslivstilbud bygger på STIEN; det skal være Spennende, Troverdig, Inkluderende, Enkelt og Naturvennlig. 

 


BLAAFARVEVÆRKET - kunst, kultur og natur BLAAFARVEVÆRKET - kunst, kultur og natur

(MODUM) Blaafarveværket er et 8 km langt museum med en blanding av kunst, kultur og natur som skaper ro, rekreasjon og opplevelser for alle generasjoner. 

 


Ask og Loke Spiseri og Bar Ask og Loke Spiseri og Bar

(DRAMMEN) Ask og Loke Spiseri og Bar fokuserer på lokale råvarer, bærekraft og dyktig håndarbeid på kjøkkenet, i baren og ved bordene. Her finner du matglede, spennende kombinasjoner og unike presentasjoner til en riktig pris. 

 


Lier Bygdetun - et møtested i grønne Lier Lier Bygdetun - et møtested i grønne Lier

(LIER) Bygdetunet ligger flott til i Lierdalen. På Lier Bygdetun kan du oppleve lokalhistorien i et levende miljø. I løpet av året holdes flere godt besøkte arrangement, som Julemarkedet og Kulturminnedagen. 

 


UTSTILLING - Susanna Kajermo Törner. Forstyrrelser UTSTILLING - Susanna Kajermo Törner. Forstyrrelser

(BUSKERUD KUNSTSENTER) Velkommen til høstens første utstilling med Susanna Kajermo Törners tegninger. Utstillingen åpnes av kunstanmelder Mona Gjessing. Utstillingen «Forstyrrelser» består i hovedsak av detaljerte blyanttegninger, noen ganger med elementer av andre materialer og teknikker.

 


Hva Skjer

Konferansesteder

COMFORT HOTEL UNION BRYGGE: Rockehotellet COMFORT HOTEL UNION BRYGGE: Rockehotellet

(DRAMMEN) Rockehotellet Comfort Hotel Union Brygge ligger på Grønland ved Drammenselva. Hotellet er byens kuleste konferanse- og fornøyelses-hotell med 140 hotellrom og flere lekre suiter. Beliggenhet midt i det nye Drammen kun 7 minutters gange fra flytoget.

 


HOLMSBU HOTEL & SPA: Sjarme og sjel ved fjorden HOLMSBU HOTEL & SPA: Sjarme og sjel ved fjorden (HOLMSBU) Holmsbu Hotel & Spa har møteplasser med sjarm og sjel og egner seg for alle anledninger – fra store konsernkonferanser til intime lunsjmøter i vakker skjærgårdsidyll. 


Nettmagasinet FRIMINUTT

DET NORSKE TEATRET: Macbeth og ondskapen DET NORSKE TEATRET: Macbeth og ondskapen (OSLO) Forestillingen Macbeth på Det Norske Teatret river i sjelen. Det er helt umulig å gå ut av teatersalen upåvirket. Siste spilledag er 18. desember.


NordiskePERLER

HOTEL BRISTOL: Intimt og storslagent HOTEL BRISTOL: Intimt og storslagent (OSLO) Der hvor Hotel Bristol i dag reiser sine mektige fasader, lå det for vel hundre år siden noen gamle hus. Nå er Oslo-hotellet blitt et av Norges mest moderne møte- og konferansesentre. 


    

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Øvre Storgt 115, 3018 Drammen

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

VisitNORWAY / DRAMMEN

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

NordiskePERLER, FRIMINUTT

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no