Nettmagasinet FRIMINUTT

LISE KLAVENESS: Tøff dame med fotball LISE KLAVENESS: Tøff dame med fotball (OSLO) Lise Klaveness er direktør for elitefotballen i Norge. Her har hun en tøff jobb. Kravet er å komme til EM i fotball i 2020. - 

Det er ikke annerledes å ha denne jobben for meg som kvinne enn det ville vært for en mann, sier hun. Norge tapte for Spania 23. mars, men tirsdag 26. mars møter de erkefienden Sverige. Da vinner de...

 


LARS LAGERBÄCK: Mirakel-mannen LARS LAGERBÄCK: Mirakel-mannen

(OSLO) Nå er EM-kvalifiseringen i fotball i gang. To første kamper: Spania - Norge 23. mars og Norge - Sverige 26. mars. Lars Lagerbäck trodde så sterkt på det norske landslaget at han ville avslutte karrieren sammen med nordmennene. Vil han lykkes med å komme til EM? Se også oversikt over Norges EM-kvalifisering.

 


DÜSSELDORF: Karneval, fest og farger DÜSSELDORF: Karneval, fest og farger

(DÜSSELDORF) 4. mars 2019 er det tid for mye tysk rabalder og enda mer moro i Düsseldorf. Da går byens fargerike karneval av stabelen. Det er nemlig tid for den populære Rosemandagen..

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Kongedressen MITT LIV SOM ØYVIND: Kongedressen (OSLO) Det koster å bli innbudt til Slottet. Da kong Harald og hans frue kom bort for å småprate, la ikke Dronningen en gang merke til den nye dressen min. Blikket hennes gikk ned mot gulvet… Av Øyvind Risvik. 


KONG HARALD: Lille-Prinsen fyller 82 KONG HARALD: Lille-Prinsen fyller 82

(SIKKILSDALEN) Det mest spennende Lille-Prinsen visste var å isfiske på vannet nedenfor Prinsehytta i Sikkilsdalen. 21. februar 2019 fyller Store-Harald 82 år og selvfølgelig er han foreviget på et eget frimerke. Her er historien om fiskeren Lille-Harald og oppskriften på ørreten hans fra Store-Vannet. 

 


ANDREAS STENSVOLD: Kreftlegen alle elsker ANDREAS STENSVOLD: Kreftlegen alle elsker (SARPSBORG) - Jeg vil være der pasientene er. Det er dem jeg er til for, dem jeg brenner for. Overlege Andreas Stensvold hadde dårlige eksamener på skolen. Nå er han en av Norges dyktigste og mest respekterte kreftleger. 


MARIANNE FREDRIKSSON: En svensk eksplosjon MARIANNE FREDRIKSSON: En svensk eksplosjon

(STOCKHOLM) Den svenske forfatteren Marianne Fredriksson døde i dag, 11. februar, for tolv år siden. Aldri hadde jeg møtt et mer hjertelig, varmt og velvillig menneske. 

 


CHAT NOIR: Cajsa Stina Åkerström og Jack Vreeswijk - Du och jag farsan. CHAT NOIR: Cajsa Stina Åkerström og Jack Vreeswijk - Du och jag farsan. (OSLO) Fred Åkerström og Cornelis Vreeswijk er to av de absolutt største svenske visesangerne gjennom tidende. På Chat Noir 20. mars møter du barna deres, i hyllestkonserten Du och jag farsan. 


OSLO NYE TEATER/ TEATERKJELLER`N: Ærlig talt, Kari-Ann Grønsund OSLO NYE TEATER/ TEATERKJELLER`N: Ærlig talt, Kari-Ann Grønsund (OSLO) Bli med på en vandring gjennom Kari-Ann Grønsund liv, fra oppvekst på Grünerløkka til, hippitid, festing og rock`n roll og til i dag, hvor hun er en av teaterscenens mest respekterte skuespillere. Siste spilledag på Oslo Nye Teater er 14. juni. 


OSLO NYE TEATER. Sporvogn til begjær - der nervene sitrer og råskapen råder OSLO NYE TEATER. Sporvogn til begjær - der nervene sitrer og råskapen råder (OSLO) Likevel. Sporvogn til begjær er dramatisk teater som sitter i nervetrådene lenge etter at scenens lys er slått av. Linn Skåber er overraskende og sjokkerende intens og hardtslående. Siste spilledag er 23. mars 2019. 


ØYSTEIN ROTTEM: Vår danske kjærlighets-erklæring ØYSTEIN ROTTEM: Vår danske kjærlighets-erklæring

(KØBENHAVN) 1. februar 1946 ble litteraturviteren Øystein Rottem født. Vi elsket begge Danmark, og startet et bokprosjekt sammen: Dejlige Danmark 3 – i forfatternes fotspor. Men Øystein rakk bare å skrive ferdig ett kapittel før han døde 58 år gammel. Da døde også bokprosjektet vårt. Det som er igjen er drømmene og mange verdifulle notater. 

 


OSLO NYE TEATER/CENTRALTEATRET: De urørlige - humoristisk og gripende om vennskap OSLO NYE TEATER/CENTRALTEATRET: De urørlige - humoristisk og gripende om vennskap (OSLO) Forestillingen De urørlige på Oslo Nye Teater er en humoristisk og sjarmerende fortelling om hvordan et uventet vennskap kan endre ens liv og syn på tilværelsen. De urørlige er Anders Hatlos avskjedsforestilling på Oslo Nye Teater. Premiere 25. januar - siste forestilling 20. mars 2019. 


DET NORSKE TEATRET. OSLO-kanalen – drømmen om fred DET NORSKE TEATRET. OSLO-kanalen – drømmen om fred (OSLO) Forestillingen OSLO på Det Norske Teatret hadde det meste. Det startet forsiktig og endte med dramatikk, rå maktkamp, sterke følelser, naivitet, optimisme, famling, krangling, håp og dyp fortvilelse. Et bevis på at politisk maktkamp ikke er for pyser og amatører. Siste forestilling: 6. april 2019. 


WENCHE MYHRE. Shower på Chat Noir WENCHE MYHRE. Shower på Chat Noir (OSLO) Gled dere. Wenche Myhre tar med seg kor og orkester og holder 5 show på Chat Noir slik at så mange som mulig skal få oppleve hennes magiske sangverden. Forestillinger fra 28. februar – 9. mars. 


EVEN RAMSVIK: Even den beste EVEN RAMSVIK: Even den beste (OSLO) Besteforeldrene tok vare på en tegning da stjernekokken Even Ramsvik var fem år, en tegning av en svær etasjekake, en bløtkake på 60 etasjer - Det jeg pleide å tegne var mat, sier han. - Og jeg skrev med kronglete bokstaver: jeg vil bli kok! Jeg var fryktelig tidlig ute. Nå er Even Ramsvik en av Norges beste kokker. Kanskje den aller beste. 


ARNE SCHEIE: TV-legenden ARNE SCHEIE: TV-legenden

(OSLO) Arne Scheie angrer ikke på noen ting. - Jeg skulle kanskje ha valgt en helt annen vei enn jeg gjorde. Men så viser det seg at livet ble til mens jeg gikk. Arne Scheie er og forblir en levende fotballegende Jeg møtte en kar jeg respekterer og beundrer. Og som jeg savner. 

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Juleloddene som var falske MITT LIV SOM ØYVIND: Juleloddene som var falske (DRAMMEN) Hva slags nisse er du? Kommer du her og selger falske lodd for misjonen? 


JULIUS I DYREPARKEN. Rampungen som ble berømt JULIUS I DYREPARKEN. Rampungen som ble berømt (KRISTIANSAND) 26. desember for 39 år siden ble det født en rampunge i Kristiansand. Julius ble han døpt. Pappa Edvard Moseid i Dyreparken fikk et familiemedlem som var mer enn uskikkelig, og familien Risvik fikk en venn for livet. Det er kanskje ikke noe å skryte av, men vi var de første som fikk hilse på sjimpansen Julius. 


JULESTJERNA. Den vakre blomsten fra Drammen JULESTJERNA. Den vakre blomsten fra Drammen (DRAMMEN) Hjemme hos Annette Hegg Blindheim skifter de ikke gardiner til jul. De henger heller opp et stort bilde av blomsten som er kalt opp etter henne, julestjerna Annette. Her er juleblomstenes vakre legender. 


FETTER`N TIL JULENISSEN: Får brev fra hele verden FETTER`N TIL JULENISSEN: Får brev fra hele verden (DRØBAK) Fetter`n til julenissen lever i Drøbak. Han heter Tom Kristiansen og hos ham er det pakker over alt, nisser og reinsdyr, julepynt og julekort, julegaver og godt humør.  


«« First « Previous |1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 | Last ››   

VisitDRAMMEN


Telefon 32 23 40 70
Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no