Search Results

Advanced Tips
Type Example Notes
Fuzzy kettle~ Contain terms that are close to the word kettle, such as cattle
Wild cat* Contain terms that begin with cat, such as category and the extact term cat itself
Exact-Single orange Contain the term orange
Exact-Phrase "dnn is awesome" Contain the exact phase dnn is awesome
OR orange bike Contain the term orange or bike, or both. OR, if used, must be in uppercase
orange OR bike
AND orange AND bike Contain both orange and bike. AND must be in uppercase
Combo (agile OR extreme) AND methodology Contain methodology and must also contain agile and/or extreme
Results Per Page:
select
Limit the search results with the specified tags
Limit the search results modified within the specified time
select
Limit the search results from the specified source
select
Search results must exactly contain the keywords

Search Results for : Drammen

O'Learys Sportspub Drammen O'Learys Sportspub Drammen

Internasjonal sports-pub med shuffleboard, TV-skjermer og koselig interiør. Spisebord med grønnrutete duker og vegger dekorert med sportshelter fra hele verden skaper hyggelig atmosfære. Signaturrett : Boston Celtic Burger.
ARRANGEMENT I UKE 3 (12. – 19. januar 2020): Filmen Portrettet er en av årets sterkeste ARRANGEMENT I UKE 3 (12. – 19. januar 2020): Filmen Portrettet er en av årets sterkeste (DRAMMEN) Arrangement i uke 3 (12. – 19. januar 2020): Filmen Portrettet er et portrett av en kunstner og et portrett av en dødelig sykdom. Lene Marie Fossen ble de siste årene kjent som en fotograf i verdensklasse som lider av alvorlig anoreksi. Her er filmen om hennes liv.


PAPIRHUSET - Storstue med kjøkken, scene og shuffleboard PAPIRHUSET - Storstue med kjøkken, scene og shuffleboard

(DRAMMEN) Papirhuset er byens nye storstue og samlingssted. Kafeen har en uhøytidelig og avslappet profil der alle er velkomne. Kjøkkenet serverer småretter, salater og ekte Italiensk pizza.
Becks Brasserie & Bar Drammen Becks Brasserie & Bar Drammen

Becks Brasserie er en stilfull og klassisk restaurant med en internasjonal meny som passer alle anledninger. Restauranten er lokalisert i moderne og urbane omgivelser på Union Brygge som er et unikt treffpunkt i Drammen.
4 FILMER I UKE 2 2020 (5. – 12. januar 2020): Eksplosiv kinofilm om tøffe jenter 4 FILMER I UKE 2 2020 (5. – 12. januar 2020): Eksplosiv kinofilm om tøffe jenter (DRAMMEN) Filmer i uke 2 (5. – 12. januar 2020): Litt av en gjeng som kommer på Kino i Drammen. Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie og John Lithgow spiller hovedrollene i det hyperaktuelle dramaet BOMBSHELL.


DANVIK Konferanse og Catering - Sommerhotell DANVIK Konferanse og Catering - Sommerhotell

(DRAMMEN) Danvik Konferanse og Catering ligger 10 minutter til fots fra Drammen sentrum. Lokalene troner over Marienlyst stadion med panoramautsikt over byen. Omgitt av majestetiske trær og grønne parkarealer - en fredelig lunge med tilgjengelighet til alt byen har å by på.
4 TIPS FOR UKE 1 (29. desember – 5. januar 2020): 4 TIPS FOR UKE 1 (29. desember – 5. januar 2020): (DRAMMEN) Dette skjer i uke 1 (29. desember – 5. januar 2020): Kom deg på kino og la deg glede og inspirere av Berlinfilharmonikernes Nyttårskonsert, sopranen Diana Damrau og sjefsdirigent Kirill Petrenko.


JULEFILMENE 2019 : Julens kinofilmer - fra dramatikk til romantikk JULEFILMENE 2019 : Julens kinofilmer - fra dramatikk til romantikk (DRAMMEN) JULEFILMENE 2019 : Julens norske dramatikk: Tunnelen er et intenst spenningsdrama om en ulykke i en tunnel, som raskt eskalerer til å bli en kamp om liv og død for de involverte.


Drammensmarka : Et eldorado for skiløpere Drammensmarka : Et eldorado for skiløpere (DRAMMEN) Skiløypene i Drammensmarka gir et utall alternative turmuligheter. Enten du liker å legge ut på langtur, eller foretrekker de korte lette løypene. Og midt i Drammensmarka er det som å være midt i vinterens vakre skieldorado.


Clarion Collection Hotel Tollboden Clarion Collection Hotel Tollboden

(DRAMMEN) Byens mest hyggelige hotell på Strømsø! I sjarmerende lokaler med kun 10 min gange fra buss og togstasjonen, og 12 min gange til Bragernes torg.
Lucky Bowl Drammen Lucky Bowl Drammen

(DRAMMEN) Lucky Bowl på Åssiden inviterer til New York style restaurant med egen bowlingavdeling. Ta turen innom og prøv homemade burgers med en rekke toppinger. Serveres på spesiallagde trefat med crispy fries og aioli.
5 TIPS FOR UKE 50 (8. – 15. desember 2019): Pop-dronningen Aurora til Drammen 5 TIPS FOR UKE 50 (8. – 15. desember 2019): Pop-dronningen Aurora til Drammen (DRAMMEN) Dette skjer i uke 50 (8. – 15. desember 2019): Den eventyrlige norske popdronningen AURORA skal i 2019 turnere seg gjennom flere kriker og kroker i Norge enn noen gang tidligere. Nå kommer hun til Drammen.


5 TIPS FOR UKE 49 (1. – 8. desember 2019): Bigbang - et band som ikke sparer på kruttet 5 TIPS FOR UKE 49 (1. – 8. desember 2019): Bigbang - et band som ikke sparer på kruttet (DRAMMEN) Dette skjer i uke 49 (1. – 8. desember 2019): Bigbang blir ofte med rette kalt et av landets beste liveband, og det er i møtet med publikum at trioen virkelig er i sitt ess. Nå rocker de Drammen.


5 TIPS FOR UKE 48 (24. november – 1. desember 2019): Show-mannen Bruce 5 TIPS FOR UKE 48 (24. november – 1. desember 2019): Show-mannen Bruce (DRAMMEN) Dette skjer i uke 48 (24. november – 1. desember 2019): I kinofilmen og albumet "Western Stars" gjør Bruce Springsteen tilståelsene sine til et vakkert symfonisk dikt, men viser samtidig at han er en showmann. 


Galleri Athene Galleri Athene

(DRAMMEN) Galleri Athene er tilbake på plass etter renovering av det gamle Brodahlbygget på Grønland. Med seg har de 100 lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere i fast utvalg og 11 årlige separatutstillinger.
HARALD GAUTNEB: Kunsten å leve lenger HARALD GAUTNEB: Kunsten å leve lenger (DRAMMEN) Harald Gautneb er full av entusiasme når han snakker om sin siste matbok, Greske hemmeligheter. I tillegg har han skrevet to krimbøker og har bokhylla full av de underligste bøker. 


5 TIPS FOR UKE 47 (17. – 24. november 2019): Han er Norges mest selgende komiker 5 TIPS FOR UKE 47 (17. – 24. november 2019): Han er Norges mest selgende komiker (DRAMMEN) Dette skjer i uke 47 (17. – 24. november 2019): I Åsted Valen blir det et gjensyn med noen av Kristian Valens mest populære karakterer.


Brasserie X - Restaurant og bar Brasserie X - Restaurant og bar

(Drammen) Enten du er på besøk i forbindelse med en konferanse, på jobbreise eller på reise med noen du er glad i, er det hyggelig å spise et deilig måltid på hotellet eller kose seg med en sval drink i baren!
KINOCITY - Magiske filmopplevelsene KINOCITY - Magiske filmopplevelsene

(DRAMMEN) KinoCity har oppgradert sal 1. Nye stoler, lerret, belysning og nytt lydanlegg. I tillegg en egen rad med premium-stoler for ekstra komfort og USB uttak der du kan lade av mobilen. Alt for den optimale opplevelsen.
5 TIPS FOR UKE 43 (20. – 27. oktober 2019): Liv Ullmann - hele verden er hennes scene 5 TIPS FOR UKE 43 (20. – 27. oktober 2019): Liv Ullmann - hele verden er hennes scene (DRAMMEN) Dette skjer i uke 43 (20. – 27. oktober 2019): Liv Ullmann er en av våre aller største stjerner. Hele verden har vært hennes scene. 27. oktober kommer hun og Tom Remlov til Drammen.


«« First « Previous |1 2 3 4 5 | Last ››

Søk

Enter Keywords