Nordiske PERLER

MALIN ARNTSEN: Husfruen på Rødøy MALIN ARNTSEN: Husfruen på Rødøy

(RØDØY) Malin Arntsen har skapt en av Norges vakreste perler, vertshuset Klokkergården på Rødøy. Her er hennes fantastiske historie. Av Øyvind Risvik.

 


5 ROMANTISKE SLOTT I NORDEN: Malerisk med tårn 5 ROMANTISKE SLOTT I NORDEN: Malerisk med tårn

SOMMER I NORDEN

(SVERIGE OG DANMARK) Slottene i Danmark og Sverige har en duft av den store verden. Her kan du bo som en dronning og spise som en konge. Bli med til de 5 mest fantastiske slottene i Norden. Av Øyvind Risvik.

 


SANKT HELENE FERIECENTER: Sommer i Tisvildeleje SANKT HELENE FERIECENTER: Sommer i Tisvildeleje

SOMMER I DANMARK

(TISVILDELEJE) Nyt sommeren på Sankt Helene, et av Danmarks vakreste feriesentre. Det ligger på Den Danske Riviera på Nordsjælland i Danmark, der hvor det blå havet og de gule åkrene er kulisser. Av Øyvind Risvik.

 


H. C. ANDERSEN: Eventyrdikteren H. C. ANDERSEN: Eventyrdikteren

SOMMER I DANMARK

(ODENSE) En merkelig mann denne H. C. Andersen. Høy, feminin, skranglete og tynn som en fyrstikk. Han var en komisk og genial eventyrfigur. Bli med til eventyrdikterens hjemby Odense. Av Øyvind Risvik.

 


LIDENSKAPENS KØBENHAVN: Verdens lykkeligste by LIDENSKAPENS KØBENHAVN: Verdens lykkeligste by

(KØBENHAVN) Danskene er kåret til verdens lykkeligste folk. Det skjønner vi når vi kommer til København. Av Øyvind Risvik.

 


TOVE VOSS: Reiselivs-dronningen TOVE VOSS: Reiselivs-dronningen

(OSLO) Hun kunne vært pensjonist for mange år siden, men som 72-åring startet hun en helt ny bedrift. Nå er Tove Voss direktør for suksessen Vista Travel. Og den suksessen gjør godt - den holder henne ung. Av Øyvind Risvik.

 


ÅRETS NÆRINGSPRIS: Godt samarbeid på Geilo ÅRETS NÆRINGSPRIS: Godt samarbeid på Geilo

(GEILO) Geilogruppen er tildelt Årets Næringspris 2017. Roger Espeli og Pål Georg Gundersen fikk prisen for måten de løfter Geilo frem som et av Norges viktigste reisemål. 

 


TISVILDELEJE. Kuldesjokk og skrik og skrål TISVILDELEJE. Kuldesjokk og skrik og skrål

(TISVILDELEJE) Mitt første sommerbad i Tisvildeleje. I full galopp, dukk ned og opp igjen. Det tok ti sekunder og foregikk ikke uten skrik og skrål. Nå gruer jeg meg allerede til neste sommer. Av Øyvind Risvik.

 


GÖTA KANAL: En trolsk svensk verden GÖTA KANAL: En trolsk svensk verden

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(GÖTA KANAL) Som et blått vakkert bånd snor Göta Kanal seg gjennom det svenske landskapet. Det er så vi hører Evert Taube synge «Kalla den änglamarken eller himlajorden om du vil» i det fjerne. Av Øyvind Risvik.

 


7 OPPLEVELSER FOR BARNA: Sommerens helter 7 OPPLEVELSER FOR BARNA: Sommerens helter

(NORGE, SVERIGE, FINLAND OG DANMARK) Bli med på besøk hos Pippi, Emil, kaptein Sabeltann, Hakkebakkeskogen, Kardemomme by, Mummitrollet og Solan og Ludvig. Av Øyvind Risvik.

 


VESTLIA RESORT: Grete Roede Camp - en kickstart for kropp og sjel VESTLIA RESORT: Grete Roede Camp - en kickstart for kropp og sjel

(GEILO) 5. - 7. mai arrangeres Grete Roede Camp på Vestlia Resort på Geilo. En helg for alle som vil lære mer om livsstilsendring og bli proppfull av energi.  Grete Roede Camp er avsluttet. Av Øyvind Risvik.


 


LYSEBU: Kongsgården i Holmenkollåsen LYSEBU: Kongsgården i Holmenkollåsen

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(OSLO) Kjøkkenet på Lysebu legger sjelen sin i å levere de aller beste rettene. Her er fire av deres beste oppskrifter. 2. april starter de kokkeskole for barn. Av Øyvind Risvik.

 


ØRJAN JOHANNESSEN: Verdens beste kokk til Vestlia ØRJAN JOHANNESSEN: Verdens beste kokk til Vestlia

(GEILO) 22. februar kommer Bocuse D`Or-vinneren Ørjan Johannessen og musikerne Heine Totland og Gisle Børge Styve til Vestlia Resort på Geilo. Opplev verdens beste kokkekunst, få servert hans beste 4-retters middag og få underholdning, god vin og masse hygge. Ørjan Johannessens gourmetweekend på Vestlia Resort er avsluttet. Av Øyvind Risvik.

 


GAMMEL MØNT: Claus Christensens mattempel GAMMEL MØNT: Claus Christensens mattempel (KØBENHAVN) Claus Christensen omtaler sitt kjøkken i Restaurant Gammel Mønt som anarkistisk, takk og lov for det, her hersker det ingen regler. Menyen kommer han på alt etter hva han finner av råvarer på vei til jobben. Av Øyvind Risvik. 


NORDSJÆLLAND: Øyvinds danske paradis NORDSJÆLLAND: Øyvinds danske paradis (TISVILDELEJE) Øyvind Risvik er en gladambassadør for Nordsjælland i Danmark. Oppgaven hans er å spre gode ord om det danske området, og det har han slett ingen problemer med. Artikkelen har tidligere stått på trykk i Byavisa Drammen. Tekst og foto: Bente Wemundstad. 


SPAHOTELL NÅDENDAL: Der vi lukker hverdagen ute SPAHOTELL NÅDENDAL: Der vi lukker hverdagen ute (NÅDENDAL I FINLAND) På Spahotell Nådendal i Finland åpner vi sinnet, nyter den milde havvinden, suset i tretoppene, med Kleopatras bad, boblebad og deilig massasje. 


KOGEBOG FRA KONGERNES NORDSJÆLLAND: Lekker mat på den danske riviera KOGEBOG FRA KONGERNES NORDSJÆLLAND: Lekker mat på den danske riviera (NORDSJÆLLAND) Kogebog fra Kongernes Nordsjælland er en vakker matbok fra det fortryllende Danmark. Her er 5 av de beste oppskriftene. Av Øyvind Risvik. 


REYKJAVIK: Den blå lagune helbreder REYKJAVIK: Den blå lagune helbreder

(REYKJAVIK) Svovellukten stikker i nesen. Det blå vannet i Den blå lagune er en vidunderlig gave til den som er gjest på Island og vil bli helbredet. Av Øyvind Risvik. 


VERTSHUSET RØROS: Smaken av Bergstaden VERTSHUSET RØROS: Smaken av Bergstaden
NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS) Malmhistorien hvisker i veggene og roper høylytt utenfor vinduene. Inne gir Vertshuset Røros oss en helt unik matopplevelse. 

 


JULENS BESTE LUTEFISK: En hel nasjons lidenskap JULENS BESTE LUTEFISK: En hel nasjons lidenskap (OSLO) Lutefisken er en nødvendighet når vi nærmer oss julen. Her er de 5 beste lutefiskrestauranten i Oslo - og den aller beste lutefiskoppskriften. Av Øyvind Risvik. 


«« First |1 2 3 4 5 6 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Betzy Kjelsbergsvei 244 B, 3028 Drammen. 

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Om annonser Send inn annonser
Tlf : 32 23 40 70
Epost : post@visitdrammen.no