Nordiske PERLER

LIDENSKAPENS KØBENHAVN: Verdens lykkeligste by LIDENSKAPENS KØBENHAVN: Verdens lykkeligste by

(KØBENHAVN) Danskene er kåret til verdens lykkeligste folk. Det skjønner vi når vi kommer til København. Av Øyvind Risvik.

 


VASETSTØLEN: Smaken av fjell og vidde VASETSTØLEN: Smaken av fjell og vidde

(VASET I VALDRES) Vasetstølen er kjent for sin hjemmelagde mat. Fjellørreten serverer de rett fra fjellvannet, rein fra Valdresfjellene og lam av villsau som beiter på Vasetstølen. Det er smak av både fjell og vidde i Valdres. Av Øyvind Risvik.

 


GJØL KRO: Den berømte ålekroen GJØL KRO: Den berømte ålekroen

(GJØL) Jeg gjør det hver sommer. Jeg gjorde det i sommer igjen. Jeg henter opp igjen en dansk roman jeg aldri blir ferdig med, Fiskerne av Hans Kirk. Av Øyvind Risvik.

 


H. C. ANDERSEN: Eventyrdikteren H. C. ANDERSEN: Eventyrdikteren

(ODENSE) En merkelig mann denne H. C. Andersen. Høy, feminin, skranglete og tynn som en fyrstikk. Han var en komisk og genial eventyrfigur. Bli med til eventyrdikterens hjemby Odense. Av Øyvind Risvik.

 


KLOKKERGÅRDEN PÅ RØDØY: Smaken av Helgelands-kysten KLOKKERGÅRDEN PÅ RØDØY: Smaken av Helgelands-kysten

(RØDØY) Gjestgiveriet Klokkergården på Rødøy er kjent for sine kamskjell, sin kveitebiff på planke og en delikat kompott av bær som Malin Arntsen har plukket rett utenfor kjøkkenvinduet. Av Øyvind Risvik.

 


MALIN ARNTSEN: Husfruen på Rødøy MALIN ARNTSEN: Husfruen på Rødøy

(RØDØY) Malin Arntsen har skapt en av Norges vakreste perler, vertshuset Klokkergården på Rødøy. Her er hennes fantastiske historie. Av Øyvind Risvik.

 


JON HØSØIEN: Røros-entusiasten JON HØSØIEN: Røros-entusiasten

(RØROS) I bergstaden Røros opplever Jon Høsøien at historien «kviskre» i veggene. Vær med til en av verdens spektakulære byer. Av Øyvind Risvik.

 


BRØNDUMS HOTEL: Skagens perle BRØNDUMS HOTEL: Skagens perle

(SKAGEN) Skagen er et av Danmarks vakreste steder, med en intens blå horisont, vakre strender, frodige blomsterbed, gule romantiske Skagen-hus, et himmelsk lys - og Brøndums Hotel. Av Øyvind Risvik.

 


NORGES 5 BESTE SPA: Vann mot stress NORGES 5 BESTE SPA: Vann mot stress

(NORGE RUNDT) På SPA kan folk slappe av sammen med arbeidskolleger, gode venner, samboer eller ektefeller. De ønsker alle en felles opplevelse. Her er Norges 5 beste spa. Av Øyvind Risvik

 


5 ROMANTISKE SLOTT I NORDEN: Malerisk med tårn 5 ROMANTISKE SLOTT I NORDEN: Malerisk med tårn

(SVERIGE OG DANMARK) Slottene i Norden har en duft av den store verden. Her kan du bo som en dronning og spise som en konge. Bli med på 5 fantastiske slottsbesøk i Norden. Av Øyvind Risvik.

 


4 H. C. ANDERSEN-SLOTT PÅ FYN: Eventyrslottene 4 H. C. ANDERSEN-SLOTT PÅ FYN: Eventyrslottene

(FYN I DANMARK) Fyn er Danmarks vakre og blide øy. Bli med på en rundtur i H. C. Andersens fotspor, til noen av Nordens vakreste og mest fargerike slott, til eventyrdikterens danske eventyrrike. Av Øyvind Risvik.

 


VESTERBRO: Københavns bankende hjerte VESTERBRO: Københavns bankende hjerte

(KØBENHAVN) På Absalon Hotel i København finner du enkel og grei gjestfrihet og en personlig service som ligger hakket over det forventede. Hotellet ligger midt i hjertet av byen, med kort avstand til byens spennende tilbud. Av Øyvind Risvik.

 


MARIENLYST: Historisk vingesus på kanten av Øresund MARIENLYST: Historisk vingesus på kanten av Øresund (HELSINGØR) Det er historisk vingesus over konferansehotellet Marienlyst utenfor Helsingør i Danmark. Her sitter vi i makelige stoler og ser rett ut på Øresund. Vakkert er det. Av Øyvind Risvik.
 


«« First |1 2 3 4 | Next › Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Øvre Storgt 115, 3018 Drammen

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no