Nordiske PERLER

JULENISSEN: Jeg får brev fra hele verden JULENISSEN: Jeg får brev fra hele verden (DRØBAK) Julenissen lever i Drøbak. Han har pakker over alt, julepynt og julekort, julegaver og godt humør. Men Drøbak er mer enn julenissen... Av Øyvind Risvik. 


KOGEBOG FRA KONGERNES NORDSJÆLLAND: Lekker mat på den danske riviera KOGEBOG FRA KONGERNES NORDSJÆLLAND: Lekker mat på den danske riviera (NORDSJÆLLAND) Kogebog fra Kongernes Nordsjælland er en vakker matbok fra det fortryllende Danmark. Her er 5 av de beste oppskriftene. Av Øyvind Risvik. 


HURTIGRUTESKIPET VESTERÅLEN: Smaken av verdens vakreste sjøreise HURTIGRUTESKIPET VESTERÅLEN: Smaken av verdens vakreste sjøreise

(NORD-NORGE) Menyen på Hurtigruteskipet Vesterålen er like viktig som utsikten, havet, lyset, fjordene og fjellene. Her er fire av kjøkkensjef Roger Danielsens beste oppskrifter. Av Øyvind Risvik.

 


MIKAEL FORSELIUS: Det gode liv på Røros MIKAEL FORSELIUS: Det gode liv på Røros

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS) Hotell- og restaurantdirektør Mikael Forselius på Røros vet hva god mat er. I boken Matauk har han samle gode historier og opplevelser ute i naturen. Det er det blitt mange gode oppskrifter av. Her er fem av dem. Av Øyvind Risvik.

 


REYKJAVIK: Den blå lagune helbreder REYKJAVIK: Den blå lagune helbreder

(REYKJAVIK) Svovellukten stikker i nesen. Det blå vannet i Den blå lagune er en vidunderlig gave til den som er gjest på Island og vil bli helbredet. Av Øyvind Risvik. 


VERTSHUSET RØROS: Smaken av Bergstaden VERTSHUSET RØROS: Smaken av Bergstaden
NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS) Malmhistorien hvisker i veggene og roper høylytt utenfor vinduene. Inne gir Vertshuset Røros oss en helt unik matopplevelse. Av Øyvind Risvik.

 


KNATTEN PÅ HVALER: Johan Borgens paradis KNATTEN PÅ HVALER: Johan Borgens paradis (HVALER) Kunstnerne Eva Lange og ektemannen Erik Frisch holder minnene etter forfatteren Johan Borgen ved like. – Her finner vi roen, sier de. Av Øyvind Risvik. 


JULENS BESTE LUTEFISK: En hel nasjons lidenskap JULENS BESTE LUTEFISK: En hel nasjons lidenskap (OSLO) Lutefisken er en nødvendighet når vi nærmer oss julen. Her er de 5 beste lutefiskrestauranten i Oslo - og den aller beste lutefiskoppskriften. Av Øyvind Risvik. 


LISE LAA: Lises småmat og rømmebrød LISE LAA: Lises småmat og rømmebrød (ÅL I HALLINGDAL) Lise Laa på Ål i Hallingdal byr på de deiligste lokale matretter. Det er gammel historie i hver eneste matbit. Av Øyvind Risvik. 


STETTEN PÅ GEILO: En langhelg for livsnytere STETTEN PÅ GEILO: En langhelg for livsnytere (GEILO) Geilo Stetten bød på Ole Edvard Antonsen, Elisabeth Andreassen, Christer Berens og Terje Ness. Det ble en helg med underholdning og vin og mat for enhver smak. Av Øyvind Risvik. 


TO ROM OG KJØKKEN I TRONDHEIM: Tre rom som forfører TO ROM OG KJØKKEN I TRONDHEIM: Tre rom som forfører

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(TRONDHEIM) Nøkkelen til restauranten To rom og kjøkkens suksess er gode og lokale råvarer, suverent håndverk, deilige smaker og viner som gir de trondheimske englene vinger. Av Øyvind Risvik

 


BARDØLA PÅ GEILO: Vestlia kjøper Bardøla BARDØLA PÅ GEILO: Vestlia kjøper Bardøla (GEILO) Med Bardøla på Geilo får vi et svært veldrevet konsept med rik historie, kultur, lokale mattradisjoner og mange trofaste gjester med på laget, sier direktør Roger Espeli. 


VARBERGS KUSTHOTELL: Helse gjennom vann og mat VARBERGS KUSTHOTELL: Helse gjennom vann og mat

NORDISKE PERLER TESTER

(VARBERG) Varbergs Kusthotell klarer å holde på det klassiske spa-konseptet, helse gjennom vann, som ikke bare er nytelse, men også helsebringende.

Av Øyvind Risvik. 


SVERIGES 5 BESTE SPA: Svenske spahotell det er en fryd å besøke SVERIGES 5 BESTE SPA: Svenske spahotell det er en fryd å besøke

(SVERIGE) Elsker du å synke tilbake i varme bad, livgivende massasjer og nyte de aller beste spamenyene? NordiskePerler anbefaler de 5 beste spa-hotellene i Sverige. Av Øyvind Risvik.

 


KAFFESTUGGU: Historisk på Røros KAFFESTUGGU: Historisk på Røros
NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS) Kaffestuggu er en av Røros` aller beste restauranter – med bergmannens historie i veggene og bergmannens mat på bordet.

Av Øyvind Risvik. 


FRODE AGA: Kokken på Geilo FRODE AGA: Kokken på Geilo

(GEILO) I 1988 kom stjernekokken Frode Aga til Geilo og startet den romantiske restauranten Hallingstuene. Han har både humor og gourmet på menyen. Han er en av våre beste kokker. Av Øyvind Risvik.

 


4 SVENSKE HERREGÅRDER: Gourmet, natur og vakker skjærgård 4 SVENSKE HERREGÅRDER: Gourmet, natur og vakker skjærgård

(VEST-SVERIGE) Karen og Petter Karlander bestemte seg for å hoppe inn i det ukjente, og de fulgte sin drøm. Nå driver de en av Vest-Sveriges vakreste herregårder, Tofta Herrgård. Av Øyvind Risvik.

 


TOFTA HERRGÅRD: Den svenske vestkystens perle TOFTA HERRGÅRD: Den svenske vestkystens perle

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(VEST-SVERIGE) Tofta Herrgård har en unik nærhet til den svenske skjærgården, havet og de vakre blomsterengene. Kjøkkensjef David Jorehed gir deg noen av sine beste herregårdsoppskrifter. Av Øyvind Risvik.

 


ARNE BRIMI: Mattempelet Vianvang ARNE BRIMI: Mattempelet Vianvang (VIANVANG) 700 meter opp en bratt bakke og rundt en sving dukker kokken Arne Brimis matparadis Vianvang opp. Han vil ikke at gjesten skal reise tomhendt hjem, de skal lære noe helt spesielt om mat – og om livet. Av Øyvind Risvik. 


TUVA THORSON: Ulvemamman på Langedrag TUVA THORSON: Ulvemamman på Langedrag

(NESBYEN) Tuva Thorson på ulveparken Langedrag er en av Norges modigste kvinner. Hun er venn med to voksne ulver. 27. august fyller hun 60 år. Av Øyvind Risvik.

 


«« First |1 2 3 4 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Øvre Storgt 115, 3018 Drammen

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no