Nordiske PERLER

HOTEL SKT. PETRI: Ordinær luksus i København HOTEL SKT. PETRI: Ordinær luksus i København

(KØBENHAVN) Hotel Skt. Petri i København har en deilig utsikt mot pittoreske bakgårder, Rundetårn og Tivoli. Det er raust om vinteren og vidunderlig om sommeren. Beklageligvis skjemmes det hele av en iherdig renovering. Av Øyvind Risvik.

 


7 OPPLEVELSER FOR BARNA: Sommerens helter 7 OPPLEVELSER FOR BARNA: Sommerens helter

(NORGE, SVERIGE, FINLAND OG DANMARK) Bli med på besøk hos Pippi, Emil, kaptein Sabeltann, Hakkebakkeskogen, Kardemomme by, Mummitrollet og Solan og Ludvig. Av Øyvind Risvik.

 


FREDENSBORG STORE KRO: Kongelig og romantisk FREDENSBORG STORE KRO: Kongelig og romantisk
NORDISKE PERLER ANBEFALER
(FREDENSBORG PÅ NORDSJÆLLAND) For de av oss med hang til romantikk og et lite snev av det kongelige, stortrives på Fredensborg Store Kro. Her sover vi trygt i kongelige himmelsenger og spiser middag blant antikkens nymfer. Av Øyvind Risvik. 


HUSMANNS VINSTUE: En brun frokostperle i København HUSMANNS VINSTUE: En brun frokostperle i København

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(KØBENHAVN) Husmanns Vinstue er et av de mest erkedanske og aller beste frokostrestaurantene i København. Her nyter jeg sild og smørrebrød til jeg ikke orker mer. Men først litt historie… Av Øyvind Risvik.

 


TISVILDELEJE. Et dansk paradis TISVILDELEJE. Et dansk paradis

(TISVILDELEJE) Har kan vi kaste av oss det som tynger. Her er det ikke plass for religion eller politikk, her er det bare plass for de som er litt annerledes og passe avslappet og frisinnet. Av Øyvind Risvik.

 


RAMTON CAMPING - Idyll ved Oslofjorden RAMTON CAMPING - Idyll ved Oslofjorden

(RØYKEN) Ramton Camping ligger praktfullt til ved Oslofjorden, 28 km sørøst for Drammen. Stedet er veldrevet og har lange tradisjoner. Det første spissteltet ble satt opp sommeren 1931.

 


JULIUS I DYREPARKEN. Rampungen som ble berømt JULIUS I DYREPARKEN. Rampungen som ble berømt

(KRISTIANSAND) 26. desember for 37 år siden ble det født en rampunge i Kristiansand. Julius ble han døpt. Pappa Edvard Moseid i Dyreparken fikk et familiemedlem som var mer enn uskikkelig, og familien Risvik fikk en venn for livet. Av Øyvind Risvik.

 


VESTLIA RESORT: Grete Roede Camp - en kickstart for kropp og sjel VESTLIA RESORT: Grete Roede Camp - en kickstart for kropp og sjel

(GEILO) 5. - 7. mai arrangeres Grete Roede Camp på Vestlia Resort på Geilo. En helg for alle som vil lære mer om livsstilsendring og bli proppfull av energi.  Grete Roede Camp er avsluttet. Av Øyvind Risvik.


 


HOLMSBU Hotel & Spa - Sunn livsstil i vakre omgivelser HOLMSBU Hotel & Spa - Sunn livsstil i vakre omgivelser

(HURUM) Holmsbu Hotel & Spa ligger flott til mellom Holmsbu og Rødtangen. Ute i Drammensfjorden gir vakre omgivelser og sunn livsstil deg de beste konferanse- og spaopplevelsene.

 


LYSEBU: Kongsgården i Holmenkollåsen LYSEBU: Kongsgården i Holmenkollåsen

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(OSLO) Kjøkkenet på Lysebu legger sjelen sin i å levere de aller beste rettene. Her er fire av deres beste oppskrifter. 2. april starter de kokkeskole for barn. Av Øyvind Risvik.

 


SANDEN Hotell, Mat & Vinhus SANDEN Hotell, Mat & Vinhus (HOKKSUND) Sanden hotell er et lite og hjemmekoselig hotell med 13 overnattingsrom med utsikt over en av Europas beste lakseelver, Drammenselva. Vi har fokus på gjesten, hvor det viktigste for oss er at du skal trives både når du bor og spiser.  


FREDENSBORGS HERRGÅRD: Historisk sus - i Pippis verden FREDENSBORGS HERRGÅRD: Historisk sus - i Pippis verden

(VIMMERBY) På Fredensborgs Herrgård i Sverige lever historien og Astrid Lindgrens berømte «sagovärd» godt sammen. Det lukter av høytid, tradisjoner og eventyr. Det er nesten så vi ser den svenske elgen i den romantiske solnedgangen. Av Øyvind Risvik.

 


ØRJAN JOHANNESSEN: Verdens beste kokk til Vestlia ØRJAN JOHANNESSEN: Verdens beste kokk til Vestlia

(GEILO) 22. februar kommer Bocuse D`Or-vinneren Ørjan Johannessen og musikerne Heine Totland og Gisle Børge Styve til Vestlia Resort på Geilo. Opplev verdens beste kokkekunst, få servert hans beste 4-retters middag og få underholdning, god vin og masse hygge. Ørjan Johannessens gourmetweekend på Vestlia Resort er avsluttet. Av Øyvind Risvik.

 


GAMMEL MØNT: Claus Christensens mattempel GAMMEL MØNT: Claus Christensens mattempel (KØBENHAVN) Claus Christensen omtaler sitt kjøkken i Restaurant Gammel Mønt som anarkistisk, takk og lov for det, her hersker det ingen regler. Menyen kommer han på alt etter hva han finner av råvarer på vei til jobben. Av Øyvind Risvik. 


NORDSJÆLLAND: Øyvinds danske paradis NORDSJÆLLAND: Øyvinds danske paradis (TISVILDELEJE) Øyvind Risvik er en gladambassadør for Nordsjælland i Danmark. Oppgaven hans er å spre gode ord om det danske området, og det har han slett ingen problemer med. Artikkelen har tidligere stått på trykk i Byavisa Drammen. Tekst og foto: Bente Wemundstad. 


VILLA SNEKKERSTEN: Romantikk ved Øresund VILLA SNEKKERSTEN: Romantikk ved Øresund (SNEKKERSTEN PÅ NORDSJÆLLAND) Villa Snekkersten er en gammel romantisk villa fra 1900 som prøver å gjenskape et gammelt badehotell med den moderne 2017-stilen. Av Øyvind Risvik. 


SPAHOTELL NÅDENDAL: Gourmet på finsk spa SPAHOTELL NÅDENDAL: Gourmet på finsk spa (NÅDENDAL I FINLAND) På Spahotell Nådendal bruker kjøkkensjef Jarno Saarinen det aller beste han kan hente fra åkeren, skogen, fra jakt og fiske, fra gjedde til sjøørret, fra skogsbær til lokale poteter. Av Øyvind Risvik. 


HURTIGRUTEN: Intimt og spennende HURTIGRUTEN: Intimt og spennende (SVOLVÆR) Det er hele 34 anløp hver vei mellom Bergen og Kirkenes. Turen er en enorm naturopplevelse, enten er det blikkstille hav, rullende dønninger, fantastiske lyse dager eller like lyse netter. En tur med Hurtigruten er en opplevelse for livet. Av Øyvind Risvik. 


SPAHOTELL NÅDENDAL: Der vi lukker hverdagen ute SPAHOTELL NÅDENDAL: Der vi lukker hverdagen ute (NÅDENDAL I FINLAND) På Spahotell Nådendal i Finland åpner vi sinnet, nyter den milde havvinden, suset i tretoppene, med Kleopatras bad, boblebad og deilig massasje. Av Øyvind Risvik. 


HELSINKI: Sild på Salutorget HELSINKI: Sild på Salutorget (HELSINKI) Jeg nyter den ramsalte sjølukten, jeg smatter, smaker og fryder meg over den finske østersjøsilden på det berømte Salutorget. Av Øyvind Risvik. 


«« First |1 2 3 4 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Øvre Storgt 115, 3018 Drammen

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no