Nordiske PERLER

RINGNES GÅRD: Tom Vaagbøs sommer-smaker RINGNES GÅRD: Tom Vaagbøs sommer-smaker (KRØDEREN) På kjøkkenet på Ringnes Gård, herregården under Norefjell, regjerer Tom Vaagbø. Han har fokus på kortreist mat. - Jeg er mye ute i skog og mark selv og plukker og høster ville vekster som jeg bruker i matlagingen. Ringnes Gård er den ideelle herregården for konferanser, selskap, bryllup og matopplevelser. Her finner du flere av kjøkkensjefens sommeroppskrifter. 


FRODE AGA: Kokken på Geilo FRODE AGA: Kokken på Geilo (GEILO) I 1988 kom stjernekokken Frode Aga til Geilo og startet den romantiske stjernerestauranten Hallingstuene. Han har både humor og gourmet på menyen.  


SANKT HELENE: Sommer i Tisvildeleje SANKT HELENE: Sommer i Tisvildeleje

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(TISVILDELEJE) Hvorfor sommerhus når du kan få egen ferieleilighet på Sankt Helene? Her bor du på Den Danske Riviera på Nordsjælland i Danmark, der hvor det vakre blå havet og de gule åkrene er kulisser. 

 


HURTIGRUTESKIPET VESTERÅLEN: Smaken av verdens vakreste sjøreise HURTIGRUTESKIPET VESTERÅLEN: Smaken av verdens vakreste sjøreise

(NORD-NORGE) Menyen på Hurtigruteskipet Vesterålen er like viktig som utsikten, havet, lyset, fjordene og fjellene. Her er fire av kjøkkensjef Roger Danielsens beste oppskrifter. 

 


GJØL KRO: Den berømte ålekroen GJØL KRO: Den berømte ålekroen

(GJØL) Jeg gjør det hver sommer. Jeg gjorde det i sommer igjen. Jeg henter opp igjen en dansk roman jeg aldri blir ferdig med, Fiskerne av Hans Kirk.

 


KAREN BLIXEN: Dronning av Rungstedlund KAREN BLIXEN: Dronning av Rungstedlund (RUNGSTEDLUND) På bordene står vakre blomsteroppsatser, de reneste kunstverk, med hageblomster, ville blomster og vekster funnet i kjøkkenhagen. Tross alt det vakre. Den danske forfatteren Karen Blixen var et menneske merket av livet. 


CAROLINE SCHØNING: Det italienske mat-eventyret CAROLINE SCHØNING: Det italienske mat-eventyret (ITALIA) Caroline Schøning fant kjæresten Maurizio – og sin egen restaurant - på den italienske riviera. Det ble starten på et mateventyr. Nå driver hun matbloggen Carolines gourmet i Torino. 


ARNE BRIMI: Mattempelet Vianvang ARNE BRIMI: Mattempelet Vianvang (VIANVANG) 700 meter opp en bratt bakke og rundt en sving dukker kokken Arne Brimis matparadis Vianvang opp. Han vil ikke at gjesten skal reise tomhendt hjem, de skal lære noe helt spesielt om mat – og om livet. 


GRØNOLEN FJELLGÅRD: Paradiset på Beito GRØNOLEN FJELLGÅRD: Paradiset på Beito (BEITO) Ved foten av ville og vakre Jotunheimen ligger Grønolen Fjellgård. Her regjerer Øyvind og Tor Erik Grønolen. Øyvind er kokken, og i de velsmakende rettene hans finner vi råvarer som vokser rett utenfor kjøkkenvinduet. 


VASETSTØLEN: Smaken av fjell og vidde VASETSTØLEN: Smaken av fjell og vidde

(VASET I VALDRES) Vasetstølen er kjent for sin hjemmelagde mat. Fjellørreten serverer de rett fra fjellvannet, rein fra Valdresfjellene og lam av villsau som beiter på Vasetstølen. Det er smak av både fjell og vidde her i Valdres.

 


SPAHOTELL NÅDENDAL: Gourmet på finsk spa SPAHOTELL NÅDENDAL: Gourmet på finsk spa (NÅDENDAL I FINLAND) På Spahotell Nådendal bruker kjøkkensjef Jarno Saarinen det aller beste han kan hente fra åkeren, skogen, fra jakt og fiske, fra gjedde til sjøørret, fra skogsbær til lokale poteter.  


VARBERGS KUSTHOTELL: Helse gjennom vann og mat VARBERGS KUSTHOTELL: Helse gjennom vann og mat

(VARBERG) Varbergs Kusthotell klarer å holde på det klassiske spa-konseptet, helse gjennom vann, som ikke bare er nytelse, men også helsebringende.

. 


TOFTA HERRGÅRD: Den svenske vestkystens perle TOFTA HERRGÅRD: Den svenske vestkystens perle

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(VEST-SVERIGE) Tofta Herrgård har en unik nærhet til den svenske skjærgården, havet og de vakre blomsterengene. Kjøkkensjef David Jorehed gir deg noen av sine beste herregårdsoppskrifter. 

 


OVE OLSEN. Mat er minner og gode følelser OVE OLSEN. Mat er minner og gode følelser (KØBENHAVN) Det er morsomt å lage stekt gåselever, vaktelsuppe og carpaccio. Men det er barndommens smakfulle retter som gir den helt spesielle smaker - av minner og gode følelser, sier kjøkkensjef Ove Olsen. Her er tre av hans beste oppskrifter. 


GULLMARSSTRAND: Havets meny på Restaurant G GULLMARSSTRAND: Havets meny på Restaurant G

(GULLMARSSTRAND) I Restaurant G serverer kjøkkensjefen Markus Rönnqvist sine velsmakende retter. I hans dunkle restaurant, med gjenskinn av fiskebåtenes lanterner og lysene fra Lysekil på den andre siden av Gullmarsstrandfjorden, er maten og utsikten spektakulær. 

 


MIKAEL FORSELIUS: Det gode liv på Røros MIKAEL FORSELIUS: Det gode liv på Røros

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS) Da Mikael Forselius var hotell- og restaurantdirektør på Røros visste han hva god mat var. I boken Matauk har han samle gode historier og opplevelser ute i naturen. Det er det blitt mange gode oppskrifter av. Her er fem av dem. Mikael Forselius ble fom 2017 ansatt som ny hotelldirektør på Britannia Hotel i Trondheim.

 


KØBENHAVN: Vanvidd i Tivoli KØBENHAVN: Vanvidd i Tivoli (KØBENHAVN) En het dansk dag i Tivoli i København. Barndommens eventyrverden om igjen. Spøkelsestog, rutsjebaner, flyvende koffert, radiobiler, vikingskip og tivoligarde. Vi blir aldri lei det. 


VESTLIA RESORT: Helse og velvære med Ingrid VESTLIA RESORT: Helse og velvære med Ingrid (GEILO) Helse og velvære 6. - 8. september 2019. Unn deg en flott helg på Vestlia Resort på Geilo med Ingrid Kristiansen og Audun Myskja. Helgen byr på masse inspirasjon, nyttige foredrag og god og sunn mat. Dette blir en helsebringende helg med trening for både kropp og sinn! Helse- og velvære weekenden med Ingrid Kristiansen har funnet sted. 


KLOKKERGÅRDEN PÅ RØDØY: Smaken av Helgelands-kysten KLOKKERGÅRDEN PÅ RØDØY: Smaken av Helgelands-kysten

(RØDØY) Gjestgiveriet Klokkergården på Rødøy er kjent for sine kamskjell, sin kveitebiff på planke og en delikat kompott av bær som Malin Arntsen har plukket rett utenfor kjøkkenvinduet. Det ble et måltid jeg aldri vil glemme. Av Øyvind Risvik.

 


AASGÅRDSVOLLEN: Inger – dronninga på setra AASGÅRDSVOLLEN: Inger – dronninga på setra

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS). Inger Aasgård er budeie på Aasgårdsvollen - en av de vakreste plassene i landet - på  Røros.

 


«« First |1 2 3 4 5 6 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Betzy Kjelsbergsvei 244 B, 3028 Drammen. 

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Om annonser Send inn annonser
Tlf : 32 23 40 70
Epost : post@visitdrammen.no