Nordiske PERLER

VESTLIA RESORT: Helse- og velvære med Ingrid Kristiansen VESTLIA RESORT: Helse- og velvære med Ingrid Kristiansen

(GEILO) Vestlia Resort inviterer til Helse og velvære-helg 6. - 8. september 2019. Bli inspirert til et bedre liv sammen med Ingrid Kristiansen og Audun Myskja. Helgen byr på masse glede og inspirasjon, nyttige foredrag og god mat. Dette blir en helsebringende helg med trening for både kropp og sinn!

 


VÆRTSHUSET BÆRUMS VÆRK: Vinn middag for to på vertshuset VÆRTSHUSET BÆRUMS VÆRK: Vinn middag for to på vertshuset (BÆRUM ) KONKURRANSE. Vinn gourmetmiddag for to på en av Norges beste restauranter, Værtshuset Bærums Verk. Svar riktig på vårt enkle spørsmål og vær med på den spennende trekningen. Når ble Værtshuset Bærums Verk oppført? Gevinstens verdi: kr 1.330. 


JAN THOMAS: Bli freshet opp på Vestlia Resort JAN THOMAS: Bli freshet opp på Vestlia Resort

(OSLO) Han bruker kjærligheten for å komme seg opp og frem i livet. Men stylisten Jan Thomas er også en tøff arbeidsgiver, som ansetter folk, for så å kvitte seg med dem om de ikke duger. - Det låter brutalt, men sånn er livet, sier han. Bli med Jan Thomas og Christopher Mørch Husby på jentetur til Geilo, 10. - 12. mai 2019.

 


VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Unik matopplevelse VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Unik matopplevelse (BÆRUM) Værtshuset Bærums Verk i Lommedalen er et ukomplisert sted, med menyer som det er vanskelig å glemme. Værtshuset Bærums Verk er lett å like. Enten det er en kurs- og konferanse-gruppe, et bryllupsfølge, konfirmasjon, barnedåp eller private familiemiddager sammen med de du er glad i.  


HOLMSBU Badehotell HOLMSBU Badehotell

(HURUM) Holmsbu Badehotell ligger vakkert til i det idylliske tettstedet Holmsbu i Hurum kommune. Det tradisjonsrike hotellet med røtter tilbake til 1880-årene har 80 sengeplasser fordelt på 36 flotte hotellrom, konferanserom, selskapslokaler, bar og restaurant og er nylig totalrenovert. 

 


SORIA MORIA: Eventyrlig på Oslos tak SORIA MORIA: Eventyrlig på Oslos tak (OSLO) Soria Moria hotell og konferansesenter er til for de som ønsker å komme opp i høyden, opp fra Oslo sentrum. Her er det 156 rom og plass fra 2 til 280 konferansedeltagere. 


VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Klassisk og tidløs konferanse VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Klassisk og tidløs konferanse (BÆRUM) Det var en gammel drøm som gikk i oppfyllelse da Ulla O. og hennes ektemann, kokken Bob Laycock, sommeren 2000 overtok som vertskap på Værtshuset Bærums Verk utenfor Oslo. Nå er stedet at av Norges aller beste mat- og konferansesteder. 


VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Velkommen til 8. mars-feiring (fulltegnet). VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Velkommen til 8. mars-feiring (fulltegnet). (BÆRUMS VERK). FULLTEGNET. 8. mars vil VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK feire Kvinnedagen med å servere en gourmetmiddag og besøk av tre fantastiske kvinner, vinprodusenten Heidi Schröck, designeren Pia Erlund og Trine Godager hos Verket Blomster Binderi.  


VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Julen på Værtshuset VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Julen på Værtshuset (BÆRUM) Jul betyr god mat, og det får vi på Værtshuset Bærums Verk utenfor Oslo. Det var en gammel drøm som gikk i oppfyllelse da Ulla O. og hennes ektemann, kokken Bob Laycock, sommeren 2000 overtok som vertskap. Nå er restauranten en av Norges aller beste. Det dufter og smaker jul i de gamle romantiske bygningene. 


SON SPA: En matt perle ved fjorden SON SPA: En matt perle ved fjorden (VESTBY) SON SPA er et konferansehotell som kan tilby alle fasiliteter, møterom med sjøutsikt og aktiviteter som skaper gode konferanser. Son Spa hadde ti års jubileum i 2018. Son Spa er et spa-hotell som er blitt litt matt i den idylliske lakken. 


GULLMARSSTRAND: Vinn weekend for to i vakre Bohuslän GULLMARSSTRAND: Vinn weekend for to i vakre Bohuslän (SVERIGE) 

Fiskebäckskil er et vakkert lite tettsted på øya Skaftö i Bohuslän i Sverige. Nå kan du vinne weekend for to på det eksotiske hotellet Gullmarsstrand. 


 


VESTLIA RESORT: Vinter på Geilo VESTLIA RESORT: Vinter på Geilo (GEILO) Et opphold på VESTLIA RESORT er årets høydepunkt på Geilo. Det er hotellet for de gode opplevelsene, for deilig vinter- jul og påskemat og ski i løype og bakke. Her kan vi sitte i solveggen, med utsikt mot hvite vidder, Hallingskarven og Ustedalsfjorden og en en natur som lokker og blender. 


VARBERGS KUSTHOTELL: Helse gjennom vann og mat VARBERGS KUSTHOTELL: Helse gjennom vann og mat

(VARBERG) Varbergs Kusthotell klarer å holde på det klassiske spa-konseptet, helse gjennom vann, som ikke bare er nytelse, men også helsebringende.

. 


JETTE FRÖLICH: Julens danske dronning JETTE FRÖLICH: Julens danske dronning

(KØBENHAVN) 17. november er starten på den berømte danske Jette Frölich-julen i Tivoli i København. Her har hun sin egen julestue. Julestuen i Tivoli er åpen fra 17. november – 31. desember, kl 11 – 23, fredag – lørdag 11. – 24.

 


LISE LAA: Lises småmat og rømmebrød LISE LAA: Lises småmat og rømmebrød (ÅL I HALLINGDAL) Lise Laa på Ål i Hallingdal byr på de deiligste lokale matretter. Det er gammel historie i hver eneste matbit. 


HOTEL BRISTOL: Intimt og storslagent HOTEL BRISTOL: Intimt og storslagent (OSLO) Der hvor Hotel Bristol i dag reiser sine mektige fasader, lå det for vel hundre år siden noen gamle hus. Nå er Oslo-hotellet blitt et av Norges mest moderne møte- og konferansesentre. 


VESTLIA RESORT: Alle tiders juleshow til Geilo VESTLIA RESORT: Alle tiders juleshow til Geilo (GEILO) 1. desember 2018 kl 19.00 blir det julefest på Vestlia Resort på Geilo. Da sparkes julehøytiden i gang med Øivind Blunck, Elisabeth «Bettan» Andreassen, Reidun Sæther og Trond Nagel-Dahl. Hele hotellet vil fylles med herlig julestemning. 


HELSINKI: Sild på berømte Salutorget HELSINKI: Sild på berømte Salutorget

(HELSINKI) Jeg nyter den ramsalte sjølukten, jeg smatter, smaker og fryder meg over den finske østersjøsilden på det berømte Salutorget. 7. - 13. oktober er det nytt stort sildemarked på Salutorget i Helsinki.

 


SVERIGES 5 BESTE SPA OG KONFERANSE: Svenske spahotell det er en fryd å besøke SVERIGES 5 BESTE SPA OG KONFERANSE: Svenske spahotell det er en fryd å besøke

(SVERIGE) Elsker du å synke tilbake i varme bad, livgivende massasjer og nyte de aller beste spamenyene? NordiskePerler anbefaler de 5 beste spa- og konferansehotellene i Sverige. 

 


AASGÅRDSVOLLEN: Inger – dronninga på setra AASGÅRDSVOLLEN: Inger – dronninga på setra

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS). Inger Aasgård er budeie på Aasgårdsvollen - en av de vakreste plassene i landet - på  Røros.

 


«« First « Previous |1 2 3 4 5 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Øvre Storgt 115, 3018 Drammen

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no