Nordiske PERLER

MALIN ARNTSEN: Husfruen på Rødøy MALIN ARNTSEN: Husfruen på Rødøy

(RØDØY) Malin Arntsen har skapt en av Norges vakreste perler, vertshuset Klokkergården på Rødøy. Her er hennes fantastiske historie. Av Øyvind Risvik.

 


HOLMSBU HOTEL & SPA: Smaken av natur og friskt hav HOLMSBU HOTEL & SPA: Smaken av natur og friskt hav (HOLMSBU) Kjøkkensjef Ivan Zeba på Holmsbu Hotell & Spa teppebomber smaksløker, sjel og sinn. Til det hele får vi rause glass med matchende viner. Restauranten har funnet sin identitet. Av Øyvind Risvik. 


NORDSJÆLLAND. Danske hemmeligheter NORDSJÆLLAND. Danske hemmeligheter

SOMMER I DANMARK

(NORDSJÆLLAND) Jeg en lidenskapelig Danmarkstraver. Og må være i rimelig ulage om jeg ikke svinger innom restauranten Den Røde Cottage på Strandvejen, hos Morten, Simon og Magnus. Restauranten har vært stengt denne vinteren, men åpnet igjen denne våren. Les om et Danmark du ikke vet så mye om. Av Øyvind Risvik.

 


5 ROMANTISKE SLOTT I NORDEN: Malerisk med tårn 5 ROMANTISKE SLOTT I NORDEN: Malerisk med tårn

SOMMER I NORDEN

(SVERIGE OG DANMARK) Slottene i Danmark og Sverige har en duft av den store verden. Her kan du bo som en dronning og spise som en konge. Bli med til de 5 mest fantastiske slottene i Norden. Av Øyvind Risvik.

 


SANKT HELENE FERIECENTER: Sommer i Tisvildeleje SANKT HELENE FERIECENTER: Sommer i Tisvildeleje

SOMMER I DANMARK

(TISVILDELEJE) Nyt sommeren på Sankt Helene, et av Danmarks vakreste feriesentre. Det ligger på Den Danske Riviera på Nordsjælland i Danmark, der hvor det blå havet og de gule åkrene er kulisser. Av Øyvind Risvik.

 


MARIENLYST STRANDHOTEL: Historisk vingesus på kanten av Øresund MARIENLYST STRANDHOTEL: Historisk vingesus på kanten av Øresund
SOMMER I DANMARK
(HELSINGØR) Det er historisk vingesus over konferansehotellet Marienlyst utenfor Helsingør i Danmark. Her sitter vi i makelige stoler og ser rett ut på Øresund. Vakkert er det. Av Øyvind Risvik.
 


BRØNDUMS HOTEL: Skagens perle BRØNDUMS HOTEL: Skagens perle

SOMMER I DANMARK

(SKAGEN) Skagen er et av Danmarks vakreste steder, med en intens blå horisont, vakre strender, frodige blomsterbed, gule romantiske Skagen-hus, Skagenmalerne, et himmelsk lys - og Brøndums Hotel. Av Øyvind Risvik.

 


GAMLE HUMLEBÆK KRO: Jane av Humlebæk GAMLE HUMLEBÆK KRO: Jane av Humlebæk

SOMMER I DANMARK

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(HUMLEBÆK) Over hustaket på Gamle Humlebæk Kro vaier Dannebrog sin glade hilsen og Jane Krensler ønsker velkommen inn til Dronningens lune fiskefilet og Godsherrens deilige epleterte. 19. september 1740 ga Christian 6. Gamle Humlebæk Kro sin bevilling under kongelig hånd og segl. Av Øyvind Risvik

 


FREDENSBORG STORE KRO: Kongelig og romantisk FREDENSBORG STORE KRO: Kongelig og romantisk
SOMMER I DANMARK
(FREDENSBORG PÅ NORDSJÆLLAND) For de av oss med hang til romantikk og et lite snev av det kongelige, fristes til å trives på Fredensborg Store Kro. Her sover vi trygt i kongelige himmelsenger og spiser middag blant antikkens nymfer. Men det var ikke alt som fungerte. Av Øyvind Risvik. 


H. C. ANDERSEN: Eventyrdikteren H. C. ANDERSEN: Eventyrdikteren

SOMMER I DANMARK

(ODENSE) En merkelig mann denne H. C. Andersen. Høy, feminin, skranglete og tynn som en fyrstikk. Han var en komisk og genial eventyrfigur. Bli med til eventyrdikterens hjemby Odense. Av Øyvind Risvik.

 


SANKT HELENE: Ferie-leilighet i Tisvilde SANKT HELENE: Ferie-leilighet i Tisvilde

(TISVILDE) Hvorfor sommerhus når du kan få egen ferieleilighet på Sankt Helene? Her bor du på Den Danske Riviera på Nordsjælland i Danmark, der hvor det vakre blå havet og de gule åkrene er kulisser. Av Øyvind Risvik.

 


HOLMSBU Badehotell HOLMSBU Badehotell

(HURUM) Holmsbu Badehotell ligger vakkert til i det idylliske tettstedet Holmsbu i Hurum kommune. Det tradisjonsrike hotellet med røtter tilbake til 1880-årene har 80 sengeplasser fordelt på 36 flotte hotellrom, konferanserom, selskapslokaler, bar og restaurant og er nylig totalrenovert. 

 


SANDEN Hotell, Mat & Vinhus SANDEN Hotell, Mat & Vinhus (HOKKSUND) Sanden hotell er et lite og hjemmekoselig hotell med 13 overnattingsrom med utsikt over en av Europas beste lakseelver, Drammenselva. Vi har fokus på gjesten, hvor det viktigste for oss er at du skal trives både når du bor og spiser.  


HOLMSBU Hotel & Spa - Sunn livsstil i vakre omgivelser HOLMSBU Hotel & Spa - Sunn livsstil i vakre omgivelser

(HURUM) Holmsbu Hotel & Spa, beliggende i fjordkanten side om side med sine sjarmerende sjøboder og stolte sørlandsvillaer, soler seg i glansen fra omgivelsene hele året gjennom. Opplev norsk kystnatur og unn deg ro og velvære i spa, bare en kort kjøretur fra Drammen.

 


VESTLIA RESORT: Påske på Geilo VESTLIA RESORT: Påske på Geilo (GEILO) (25/3 - 2/4 2018) Vestlia Resort er påske på fjellet. Det er hotellet for de gode opplevelsene, for deilig påskemat og ski i løype og bakke Her kan vi sitte i solveggen, med utsikt mot hvite vidder, Hallingskarven og Ustedalsfjorden og en en natur som lokker og blender. 29. mars kl 20.30 er det konsert med artistene Daniel Kvammen og Bjørn Eidsvåg. Av Øyvind Risvik. 


LIDENSKAPENS KØBENHAVN: Verdens lykkeligste by LIDENSKAPENS KØBENHAVN: Verdens lykkeligste by

(KØBENHAVN) Danskene er kåret til verdens lykkeligste folk. Det skjønner vi når vi kommer til København. Av Øyvind Risvik.

 


TOVE VOSS: Reiselivs-dronningen TOVE VOSS: Reiselivs-dronningen

(OSLO) Hun kunne vært pensjonist for mange år siden, men som 72-åring startet hun en helt ny bedrift. Nå er Tove Voss direktør for suksessen Vista Travel. Og den suksessen gjør godt - den holder henne ung. Av Øyvind Risvik.

 


TOGREISER = OPPLEVELSER: Luksus på skinner TOGREISER = OPPLEVELSER: Luksus på skinner

(ORIENTEXPRESSEN, SPANIA, SØR-AFRIKA, SIBIR OG USBEKISTAN). 2018 – 2019. På VISTA TRAVELs reiser med tog er det rommet ditt som flytter på seg, ikke du. Det gjør opplevelsen av reisen mer total og helt fri for plunder og heft. LES mer om turene her. Av Øyvind Risvik.

 


LUKSUSCRUISE PÅ SCHÖNEN BLAUEN DONAU: Magisk og historisk LUKSUSCRUISE PÅ SCHÖNEN BLAUEN DONAU: Magisk og historisk (DONAU) 18. - 25. august. Bli med VISTA TRAVEL på et Schönen Blauen Donau-cruise du aldri vil glemme. Oppdag en verden av kunst, kultur og historie langs Europas nest lengste elv. Av Øyvind Risvik  


ELVECRUISE TIL NORMANDIE: I D-dagens fotspor ELVECRUISE TIL NORMANDIE: I D-dagens fotspor (NORMANDIE) 10. - 16. august 2018. «Let’s og», sa General Eisenhower natt til 6. juni 1944, og «Let’s go», sier krigsekspert, kåsør og pensjonert flaggkommandør Jacob Børresen, som leder VISTA TRAVELs tur til Normandie og D-dagen. 


«« First « Previous |1 2 3 4 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Øvre Storgt 115, 3018 Drammen

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no