Nordiske PERLER

VESTLIA RESORT: Påskeglede på Geilo VESTLIA RESORT: Påskeglede på Geilo (GEILO) Et påskeopphold på VESTLIA RESORT er årets høydepunkt på Geilo. Det er hotellet for de gode opplevelsene, for deilig høyfjellmat, høyfjellsmoro, høyfjellsaktiviteter og lange turer innover fjellområdene rundt Geilo. Her kan vi også sitte i solveggen, med utsikt mot hvite vakre vidder, Hallingskarven og Ustedalsfjorden. Geilo har en natur som både lokker og blender. Geilo er et eventyr. 


VESTLIA RESORT: Påske med Jan Eggum VESTLIA RESORT: Påske med Jan Eggum (GEILO) Påsken 2020: 6. - 12. april. VESTLIA RESORT på Geilo får storbesøk i påsken. Palmesøndag, 5. april, holder Jan Eggum konsert. På scenen oser han av mer humor, varme og livserfaring enn de fleste. Klikk deg videre og bestill årets påskeferie - og billett til årets påskekonserten. Husk også at 17. - 19.. april går Skarverennet av stabelen. Husk å bestille rom.  


VESTLIA RESORT: Velkommen til Skarverennet VESTLIA RESORT: Velkommen til Skarverennet (GEILO) Skarverennet på Geilo går av stabelen 17. - 19. april 2020! Skarverennet er et av verdens største skifester, og arrangeres av Geilo Idrettslag. Løypa går langs Hallingskarvet fra Finse til Ustaoset. Går du Skarverennet bestiller du selvfølgelig rom på høyfjellshotellet Vestlia Resort på Geilo. 


BLAAFARVEVÆRKET – opplevelser for hele familien BLAAFARVEVÆRKET – opplevelser for hele familien

(MODUM) - Guidede gruveturer, tre nye kunstutstillinger, industrihistorie, Theodor Kittelsen og mye mer. ” Det finnes knapt en mer idyllisk plett i det norske sommerhalvåret enn Blaafarveværket.” – Juryen ved tildeling av Årets Museum 2018

 


VESTLIA RESORT: Velkommen til helse- og velværehelg! VESTLIA RESORT: Velkommen til helse- og velværehelg! (GEILO) 9. - 11. oktober 2020. Bli med på velværehelg sammen med Yngvar Andersen, Bianca Simonsen og Anne Gaathaug. Unn deg en flott helg i oktober på Vestlia Resort på Geilo. Helgen byr på masse inspirasjon, nyttige foredrag og god mat. Dette blir en helsebringende helg med trening for både kropp og sinn! 


HOTEL SKT. PETRI: Ordinær luksus i København - men maten er suveren HOTEL SKT. PETRI: Ordinær luksus i København - men maten er suveren

(KØBENHAVN) Hotel Skt. Petri i København har en deilig utsikt mot pittoreske bakgårder, Rundetårn og Tivoli. Det er raust om vinteren og vidunderlig om sommeren. Beklageligvis skjemmes det hele av en iherdig renovering. Og hotellet var såsomså. For noen år siden var Tobias Jilsmark kjøkkensjef. Han serverte de deiligste italienskinspirerte retter. Se hans oppskrifter.

 


VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Juleglede og hjerterom VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Juleglede og hjerterom (LOMMEDALEN) Værtshuset Bærums Verk er som et godt gammeldags juleeventyr av H. C. Andersen eller Asbjørnsen og Moe og frister med julemat, hjemmebakte kaker og brød, lutefisk og pinnekjøtt. 


VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Julen på Værtshuset VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Julen på Værtshuset (BÆRUM) Jul betyr god mat, og det får vi på Værtshuset Bærums Verk utenfor Oslo. Det var en gammel drøm som gikk i oppfyllelse da Ulla O. og hennes ektemann, kokken Bob Laycock, sommeren 2000 overtok som vertskap. Nå er restauranten en av Norges aller beste. Det dufter og smaker jul i de gamle romantiske bygningene. Allerede 11. november åpnet julesesongen. 


VESTLIA RESORT: Vinn opphold for to på Vestlia Resort på Geilo VESTLIA RESORT: Vinn opphold for to på Vestlia Resort på Geilo (GEILO) Konkurranse. Vinn et opphold for to på Vestlia Resort på Geilo. Opplev restaurantens menyer, vinterens skibakker og skiløyper, høstens vakre fjellfarger, våren som vokser og gror eller sommeren med sol og fiske i Ustedalsfjorden. Svar riktig på vårt spørsmål og vær med på den spennende trekningen. 


VESTLIA RESORT. Fjell-konferanse på Geilo VESTLIA RESORT. Fjell-konferanse på Geilo (GEILO) Vestlia Resort er Geilos største konferansesenter, i et av Norges vakreste naturområder. Det er det perfekte stedet for kick off, event, seminarer, selskaper - og bedriftskurs. Det er utgangspunktet for nye og friske ideer. Vestlia Resort er den perfekte konferansedestinasjonen uansett om man er 2 eller 650 deltagere. 


MITT DANMARK. Vesterbro - min frekke bydel i København. MITT DANMARK. Vesterbro - min frekke bydel i København.

(KØBENHAVN) Vesterbro i København har til alle tider vært den frekke og livlige forstaden til København. Nå fylles den av glade mennesker på cafe. 

 


VESTLIA RESORT: Brenner for de gode og ekte smakene VESTLIA RESORT: Brenner for de gode og ekte smakene (GEILO) Det er få opplevelser som kan matche det å sitte ved de store vinduene til restauranten på Vestlia Resort, mens sola forgyller åskammen opp mot Kikut. Da er Geilokvelden på sitt vakreste. I tillegg møter vi en vennlighet og profesjonalitet i restauranten som gjør oss trygge. 


VESTLIA RESORT: Tara-weekend med Märtha Louise VESTLIA RESORT: Tara-weekend med Märtha Louise (GEILO) Tara-weekend 25. – 27. oktober 2019. For syvende år på rad lover magasinet Tara fullt trøkk. Foruten yoga, vinsmaking, fjellturer og SPA, kommer prinsesse Märtha Louise, Mari Maurstad og Hilde Louise Asbjørnsen. Og så blir det kåring av Årets modigste kvinne! Meld deg på HER. 


VESTLIA RESORT: Stetten vinfestival – en helg full av deilige smaker VESTLIA RESORT: Stetten vinfestival – en helg full av deilige smaker (GEILO) 27. - 29. september. Stetten Vinfestival på Geilo er en langhelg for livsnytere og de som elsker gode smaker. VESTLIA RESORT og Geilo får besøk av eksperter på mat og vin. Vinfestivalen Stetten 2019 har funnet sted. 


VESTLIA RESORT. Hans-Erik Dyvik Husby, alias Hank von Hell, synger Vreeswijk og Cash VESTLIA RESORT. Hans-Erik Dyvik Husby, alias Hank von Hell, synger Vreeswijk og Cash

(GEILO) Hans-Erik Dyvik Husby, alias Hank von Hell, holder konsert med låter av Cornelis Vreeswijk og Johnny Cash på Vestlia Resort 28. september 2019. I denne artikkelen kan du også lese om hans møte med faren Hermod i en prat om døden, livet - og oppveksten. Konserten har funnet sted.

 


ENGØ GÅRD: Stemning i skjærgården ENGØ GÅRD: Stemning i skjærgården (TJØME) Engø Gård er en helhetsopplevelse både faglig, gastronomisk og sosialt. Omgivelsene og atmosfæren skaper en enestående stemning som både gjester og vertskap vil minnes med glede. 


HUSMANNS VINSTUE: En brun frokostperle i København HUSMANNS VINSTUE: En brun frokostperle i København

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(KØBENHAVN) Husmanns Vinstue er en av de mest erkedanske og tradisjonsrike frokostrestaurantene i København. Men den er den aller beste. Her nyter jeg sild og snaps og smørrebrød til jeg ikke orker mer. Men først litt historie…

 


VESTLIA RESORT: La deg forføre av norsk kunst VESTLIA RESORT: La deg forføre av norsk kunst (GEILO) 13. – 15. september 2019. Velkommen til en uforglemmelig weekend spekket med inspirerende foredrag om arkitektur, kunst og antikviteter. På Vestlia Ressort på Geilo får du I tillegg god mat og møte med kulturinteresserte mennesker. Det er tid for kunstweekenden La deg forføre av norsk kunst. Meld deg på her. Kunst-weekenden har funnet sted. 


TISVILDELEJE: Vinn opphold på Sankt Helene Feriecenter TISVILDELEJE: Vinn opphold på Sankt Helene Feriecenter (TISVILDELEJE) Vil du vinne tre danske deilige feriedager 13. – 15. juli? Et ferieopphold på Danmarks beste feriested Sankt Helene Feriecenter i Tisvildeleje på Nordsjælland kan bli ditt. LIK og DEL og SVAR riktig på vårt enkle spørsmål og vær med på den spennende trekningen. Gevinstens verdi: dkr 4.580. Siste konkurransedag: 15. juni 2019. Den heldige vinner av ferieopphold på Sankt Helene Feriecenter i Tisvildeleje i Danmark, ble Wenche Irene Aasland i Drammen. Konkurransen er avsluttet. 


VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Smaken av sommer VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK: Smaken av sommer (BÆRUMS VERK) Værtshuset Bærums Verk er en perle av en restaurant. Her får du den ekte smaken av sommer. Her er det hjerterom, historie i veggene og – en av Norges beste menyer. På Værtshuset Bærums Verk regjerer Ulla og Bob Laycock - sammen med mange dyktige servitører og kokker..  


«« First « Previous |1 2 3 4 5 6 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Betzy Kjelsbergsvei 244 B, 3028 Drammen. 

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Om annonser Send inn annonser
Tlf : 32 23 40 70
Epost : post@visitdrammen.no