Nordiske PERLER

HOTEL BRISTOL: Intimt og storslagent HOTEL BRISTOL: Intimt og storslagent (OSLO) Der hvor Hotel Bristol i dag reiser sine mektige fasader, lå det for vel hundre år siden noen gamle hus. Nå er Oslo-hotellet blitt et av Norges mest moderne møte- og konferansesentre. 


KLÆKKEN HOTELL: Midt i kunsten og historien KLÆKKEN HOTELL: Midt i kunsten og historien

(KLÆKKEN) Det er historie både i luften og veggene på Klækken Hotell. Her er det 17 konferanserom og styrerom, fra det store konferanselokalet Norefjell på 312,5 kvm til sal 7 på 45 kvm - pluss tre styrerom. 

 


VESTLIA RESORT: Alle tiders juleshow til Geilo VESTLIA RESORT: Alle tiders juleshow til Geilo (GEILO) 1. desember 2018 kl 19.00 blir det julefest på Vestlia Resort på Geilo. Da sparkes julehøytiden i gang med Øivind Blunck, Elisabeth «Bettan» Andreassen, Reidun Sæther og Trond Nagel-Dahl. Hele hotellet vil fylles med herlig julestemning. 


HELSINKI: Sild på berømte Salutorget HELSINKI: Sild på berømte Salutorget

(HELSINKI) Jeg nyter den ramsalte sjølukten, jeg smatter, smaker og fryder meg over den finske østersjøsilden på det berømte Salutorget. 7. - 13. oktober er det nytt stort sildemarked på Salutorget i Helsinki.

 


SON SPA: En perle ved fjorden SON SPA: En perle ved fjorden (VESTBY) SON SPA er et konferansehotell som kan tilby alle fasiliteter, møterom med sjøutsikt og aktiviteter som skaper konferansen man aldri glemmer.  


SVERIGES 5 BESTE SPA OG KONFERANSE: Svenske spahotell det er en fryd å besøke SVERIGES 5 BESTE SPA OG KONFERANSE: Svenske spahotell det er en fryd å besøke

(SVERIGE) Elsker du å synke tilbake i varme bad, livgivende massasjer og nyte de aller beste spamenyene? NordiskePerler anbefaler de 5 beste spa- og konferansehotellene i Sverige. 

 


AASGÅRDSVOLLEN: Inger – dronninga på setra AASGÅRDSVOLLEN: Inger – dronninga på setra

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS). Inger Aasgård er budeie på Aasgårdsvollen - en av de vakreste plassene i landet - på  Røros.

 


MIKAEL FORSELIUS: Det gode liv på Røros MIKAEL FORSELIUS: Det gode liv på Røros

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS) Da Mikael Forselius var hotell- og restaurantdirektør på Røros visste han hva god mat var. I boken Matauk har han samle gode historier og opplevelser ute i naturen. Det er det blitt mange gode oppskrifter av. Her er fem av dem. Mikael Forselius ble fom 2017 ansatt som ny hotelldirektør på Britannia Hotel i Trondheim.

 


GULLMARSSTRAND: Sjelens ro – tett på havet GULLMARSSTRAND: Sjelens ro – tett på havet (GULLMARSSTRAND) Det er ingen tvil, Fiskebäckskil er en vakker plass, med duft av gammel og hektisk svensk sjøfart, seilbåter, skippere og all verdens deilige sjømat. Her ligger Gullmarsstrand, et av Sveriges flotteste konferansehotell.  


GULLMARSSTRAND: Vinn weekend for to i vakre Bohuslän GULLMARSSTRAND: Vinn weekend for to i vakre Bohuslän (SVERIGE) 

Fiskebäckskil er et vakkert lite tettsted på øya Skaftö i Bohuslän i Sverige. Nå kan du vinne weekend for to på det eksotiske hotellet Gullmarsstrand. 


 


SOMMER-SVERIGE: De 4 mest berømte kunstnerne i Bohuslän SOMMER-SVERIGE: De 4 mest berømte kunstnerne i Bohuslän (BOHUSLÄN) Møt sommeren med til Ingrid Bergman, Carl Wilhelm Wilhelmson, Camilla Läckberg og Evert Taube. Bohuslän på vestkysten av Sverige er full av mennesker som er blitt verdensberømte. 


STAVERN: Norges smilehull STAVERN: Norges smilehull

(STAVERN) Stavern har 200 soldager i året og er et av Norges beste feriesteder. Det syder og koker som i Syden om sommeren. I år har det nesten vært for mye av det gode.

 


TISVILDELEJE: Aldri en sommer uten dansk vennskap TISVILDELEJE: Aldri en sommer uten dansk vennskap

(TISVILDELEJE) Våre sommerfavoritter: Vennskap i Nejlinge og Tisvildeleje, den vakre blomsten Blåregn, badingen på Tisvildelejestranden, kryddersild, sure rips, søt myggkløe - og en tallerken rabarbrasuppe. Hvordan er din sommer? 

 


TISVILDELEJE: Eksotiske Danmark TISVILDELEJE: Eksotiske Danmark (TISVILDELEJE) Bli med til det dramatiske, vakre og eksotiske Danmark, til landet som er som et maleri, som viser oss det vi trenger for å finne tilbake til etterlengtet ro og fred. 


SANKT HELENE: Sommer i Tisvildeleje SANKT HELENE: Sommer i Tisvildeleje

(TISVILDE) Hvorfor sommerhus når du kan få egen ferieleilighet på Sankt Helene? Her bor du på Den Danske Riviera på Nordsjælland i Danmark, der hvor det vakre blå havet og de gule åkrene er kulisser. Av Øyvind Risvik.

 


TISVILDELEJE. Et dansk paradis TISVILDELEJE. Et dansk paradis

(TISVILDELEJE) Har kan vi kaste av oss det som tynger. Her er det ikke plass for religion eller politikk, her er det bare plass for de som er litt annerledes og passe avslappet og frisinnet. Av Øyvind Risvik.

 


NORDSJÆLLAND. Danske hemmeligheter NORDSJÆLLAND. Danske hemmeligheter

(NORDSJÆLLAND) Jeg en lidenskapelig Danmarkstraver. Og må være i rimelig ulage om jeg ikke svinger innom restauranten Den Røde Cottage på Strandvejen, hos Morten, Simon og Magnus. Restauranten har vært stengt denne vinteren, men åpnet igjen denne våren. Les om et Danmark du ikke vet så mye om. 

 


FREDENSBORG STORE KRO: Kongelig og romantisk FREDENSBORG STORE KRO: Kongelig og romantisk
(FREDENSBORG PÅ NORDSJÆLLAND) For de av oss med hang til romantikk og et lite snev av det kongelige, fristes til å trives på den danske stjernekroen Fredensborg Store Kro. Her sover vi trygt i kongelige himmelsenger og spiser middag blant antikkens nymfer. Fredensborg Store Kro er et sted vi trives, et sted vi nyter å være.
 


HUSMANNS VINSTUE: En brun frokostperle i København HUSMANNS VINSTUE: En brun frokostperle i København

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(KØBENHAVN) Husmanns Vinstue er en av de mest erkedanske og tradisjonsrike frokostrestaurantene i København. Men den er den aller beste. Her nyter jeg sild og snaps og smørrebrød til jeg ikke orker mer. Men først litt historie…

 


HURTIGRUTEN: Intimt og spennende HURTIGRUTEN: Intimt og spennende (SVOLVÆR) Det er hele 34 anløp hver vei mellom Bergen og Kirkenes. Turen er en enorm naturopplevelse, enten er det blikkstille hav, rullende dønninger, fantastiske lyse dager eller like lyse netter. En tur med Hurtigruten er en opplevelse for livet. 


«« First « Previous |1 2 3 4 5 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Øvre Storgt 115, 3018 Drammen

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no