Nordiske PERLER

NORDSJÆLLAND. Mine danske hemmeligheter NORDSJÆLLAND. Mine danske hemmeligheter

(NORDSJÆLLAND) Jeg en lidenskapelig Danmarkstraver. Og må være i rimelig ulage om jeg ikke svinger innom restauranten Den Røde Cottage på Strandvejen, hos Morten, Simon og Magnus. Les om det Danmark du ikke vet så mye om. Av Øyvind Risvik.

 


TOVE VOSS: Reiselivs-dronningen TOVE VOSS: Reiselivs-dronningen

(OSLO) Hun kunne vært pensjonist for mange år siden, men som 72-åring startet hun en helt ny bedrift. Nå er Tove Voss direktør for suksessen Vista Travel. Og den suksessen gjør godt - den holder henne ung. Av Øyvind Risvik.

 


GULLMARSSTRAND: Sjelens ro – tett på havet GULLMARSSTRAND: Sjelens ro – tett på havet (GULLMARSSTRAND) Det er ingen tvil, Fiskebäckskil er en vakker plass, med duft av gammel og hektisk svensk sjøfart, seilbåter, skippere og all verdens deilige sjømat. Her ligger Gullmarsstrand, et av Sveriges flotteste konferansehotell. Av Øyvind Risvik. 


GULLMARSSTRAND: Havets meny på Restaurant G GULLMARSSTRAND: Havets meny på Restaurant G

(GULLMARSSTRAND) I Restaurant G serverer kjøkkensjefen Markus Rönnqvist sine velsmakende retter. I hans dunkle restaurant, med gjenskinn av fiskebåtenes lanterner og lysene fra Lysekil på den andre siden av Gullmarsstrandfjorden, er maten og utsikten spektakulær. Av Øyvind Risvik.

 


HELGE BAARDSETH: Reiseguruen HELGE BAARDSETH: Reiseguruen

(OSLO) - Reis aldri på lykke og fromme, sier Helge Baardseth. - Dyrk gjerne en interesse. Jeg plukker alltid ut det jeg har lyst til å oppleve. Av Øyvind Risvik.

 


JETTE FRÖLICH: Julens danske dronning JETTE FRÖLICH: Julens danske dronning

(OSLO) 5. november er starten på den berømte danske Jette Frölich-julen på Lysebu i Oslo. Da er det vakre hotellet i Holmenkollåsen fylt opp av hennes vakre julegjenstander. Av Øyvind Risvik.

 


ÅRETS NÆRINGSPRIS: Godt samarbeid på Geilo ÅRETS NÆRINGSPRIS: Godt samarbeid på Geilo

(GEILO) Geilogruppen er tildelt Årets Næringspris 2017. Roger Espeli og Pål Georg Gundersen fikk prisen for måten de løfter Geilo frem som et av Norges viktigste reisemål. Av Øyvind Risvik.

 


AASGÅRDSVOLLEN: Inger – dronninga på setra AASGÅRDSVOLLEN: Inger – dronninga på setra

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS). Inger Aasgård er budeie på Aasgårdsvollen - en av de vakreste plassene i landet - på  Røros. Av Øyvind Risvik.

 


KØBENHAVN: Vanvidd i Tivoli KØBENHAVN: Vanvidd i Tivoli (KØBENHAVN) En het dansk dag i Tivoli i København. Barndommens eventyrverden om igjen. Spøkelsestog, rutsjebaner, flyvende koffert, radiobiler, vikingskip og tivoligarde. Vi blir aldri lei det. Av Øyvind Risvik. 


HVASSER: Smaken av sommer HVASSER: Smaken av sommer

(TJØME) Nå er den beste av alle årstider til Hvasser, øya der ytterst på Tjømelandet. Nå gnistrer engene av et utall markblomster. Makrellen er her. Etter uker med kalde grader er endelig sommeren kommet... Av Øyvind Risvik.

 


GAMLE HUMLEBÆK KRO: Jane av Humlebæk GAMLE HUMLEBÆK KRO: Jane av Humlebæk

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(HUMLEBÆK) Over hustaket på Gamle Humlebæk Kro vaier Dannebrog sin glade hilsen og Jane Krensler ønsker velkommen inn til Dronningens lune fiskefilet og Godsherrens deilige epleterte. 19. september 1740 ga Christian 6. Gamle Humlebæk Kro sin bevilling under kongelig hånd og segl. Av Øyvind Risvik

 


TISVILDELEJE: Aldri en sommer uten dansk vennskap TISVILDELEJE: Aldri en sommer uten dansk vennskap

(TISVILDELEJE) Våre sommerfavoritter: Vennskap i Nejlinge og Tisvildeleje, den vakre blomsten Blåregn, badingen på Tisvildelejestranden, kryddersild, sure rips, søt myggkløe - og en tallerken rabarbrasuppe. Hvordan er din sommer? Av Øyvind Risvik.

 


SANKT HELENE FERIECENTER: Sommer i Tisvildeleje SANKT HELENE FERIECENTER: Sommer i Tisvildeleje

(TISVILDELEJE) Sankt Helene er et av Danmarks vakreste feriesentre. Det ligger på Den Danske Riviera på Nordsjælland i Danmark, der hvor det blå havet og de gule åkrene er kulisser. Av Øyvind Risvik.

 


BLAAFARVEVÆRKET: Drømmen om en hage BLAAFARVEVÆRKET: Drømmen om en hage (MODUM) Denne sommeren er det virkelig sommer på Blaafarveværket. Med vakre hager, blomster, blå himmel og intime naturopplevelser. Finn Schjøll er blant dem som har latt seg inspirere av denne utstillingen. 8. juli kåserer han omkring den opplevelse han har hatt av disse maleriene, sett fra sitt perspektiv. Av Øyvind Risvik. 


HELENEKILDE BADEHOTEL: Dansk i sommerhvitt HELENEKILDE BADEHOTEL: Dansk i sommerhvitt

(TISVILDELEJE) Helenekilde Badehotel i Tisvildeleje i Danmark innbyr til late danske dager. Av Øyvind Risvik.

 


TISVILDELEJE. Kuldesjokk og skrik og skrål TISVILDELEJE. Kuldesjokk og skrik og skrål

(TISVILDELEJE) Mitt første sommerbad i Tisvildeleje. I full galopp, dukk ned og opp igjen. Det tok ti sekunder og foregikk ikke uten skrik og skrål. Nå gruer jeg meg allerede til neste sommer. Av Øyvind Risvik.

 


GÖTA KANAL: En trolsk svensk verden GÖTA KANAL: En trolsk svensk verden

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(GÖTA KANAL) Som et blått vakkert bånd snor Göta Kanal seg gjennom det svenske landskapet. Det er så vi hører Evert Taube synge «Kalla den änglamarken eller himlajorden om du vil» i det fjerne. Av Øyvind Risvik.

 


VESTLIA RESORT: Trim og velvære med Cecilie Skog VESTLIA RESORT: Trim og velvære med Cecilie Skog (GEILO) Vestlia Resort er hotellet for mine gode opplevelser, her vi sitter i solveggen, med utsikt mot Hallingskarven og Ustedalsfjorden, mot en natur som blender og turløyper som utfordrer. 22. - 24. september kommer Cecilie Skog til Vestlia, til en helg med trening, velvære og masse moro! Arrangementet har funnet sted. Av Øyvind Risvik. 


TISVILDELEJE: Eksotiske Danmark TISVILDELEJE: Eksotiske Danmark (TISVILDELEJE) Bli med til det dramatiske, vakre og eksotiske Danmark, til landet som er som et maleri, som viser oss det vi trenger for å finne tilbake til etterlengtet ro og fred. Av Øyvind Risvik. 


STAVERN: Norges smilehull STAVERN: Norges smilehull (STAVERN) Stavern har 200 soldager i året og er et av Norges beste feriesteder. Det syder og koker som i Syden om sommeren. Av Øyvind Risvik.

 


«« First « Previous |1 2 3 4 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Besøksadr: Grønland 57, 3045 Drammen

Postadr: Øvre Storgt 115, 3018 Drammen

Tlf 977 50 909 - post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no