Nettmagasinet FRIMINUTT

MITT LIV SOM ØYVIND: Vi møtte en bauta med rull i nakken MITT LIV SOM ØYVIND: Vi møtte en bauta med rull i nakken

(HORTEN) Hvem som helst kunne bli både forskrekket - og nysgjerrig - når søster Annie dukket opp. Selv vår datter Thea ble det. Annie Skau Berntsen døde 26. november 1992. Tror jeg savner dette rare mennesket… Av Øyvind Risvik.

 


LEIF JUSTER: Pappa bak latteren LEIF JUSTER: Pappa bak latteren (OSLO) Far ble en ensom mann, sier datteren Siri Juster, det var moro å bli betraktet som hans venn, men det var ofte av ren egoisme. Av Øyvind Risvik. 


KARI GJÆRUM: Kjærligheten er viktigst KARI GJÆRUM: Kjærligheten er viktigst (OSLO) Sangerinnen Kari Gjærum var 33 år, og Runar var 21, det var nesten tretten år mellom dem. Den aldersforskjellen var bare pirrende. Av Øyvind Risvik.
 


GEIR OG LILLEBA BØRRESEN: Tenninga er der fremdeles GEIR OG LILLEBA BØRRESEN: Tenninga er der fremdeles (ASKER) Smurfen, Labbetussen og Max Mekker-Geir Børresen fornekter aldri barnet i seg. Og han er like forelsket i kona Lilleba, som for 50 år siden. Av Øyvind Risvik. 


PER-MATHIAS HØGMO: Slik takler han kritikken PER-MATHIAS HØGMO: Slik takler han kritikken

(OSLO) Man må forsøke å håndtere nederlag på en konstruktiv måte, ikke føle bitterhet og ikke bli skremt. For noen år siden gikk Per-Mathias Høgmo på den mye omtalte veggen. Han så begrensningene istedenfor mulighetene. 16. november 2016 trakk han seg som landslagstrener i fotball. Av Øyvind Risvik.

 


SVEIN FINJARN: Popens gudfar SVEIN FINJARN: Popens gudfar (SON) Han kalles popen og rockens gudfar i Norge. Det var hysteriske tilstander da Svein Finjarn dukket opp med gruppa The Beatniks. I dag fyller han 70. Av Øyvind Risvik. 


ANNE MARIE SANDHAUG: Slik fant jeg slekten min ANNE MARIE SANDHAUG: Slik fant jeg slekten min (FREDRIKSTAD) Slik fant jeg mine slektninger. Anne Marie Sandhaug i Fredrikstad oppdaget hvem hun er da hun søkte på nettet. Av Øyvind Risvik


LEONARD COHEN: Han gir Tove fred i sjelen LEONARD COHEN: Han gir Tove fred i sjelen

(DRAMMEN) Leonard Cohen er rett og slett bedre enn medisin. Han er ren terapi, sier Tove Bakken i Solbergelva. I høst kommer Cohen ut med et nytt album, Do You Want It Darker. Av Øyvind Risvik.

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Jeg er en fartsgal bestefar MITT LIV SOM ØYVIND: Jeg er en fartsgal bestefar (DRAMMEN) På tre millimeter dyp snø innvier jeg barnebarnet i meienes forunderlige verden. Det spruter gnistregn under dem, de tøffeste kjører fortest. Av Øyvind Risvik. 


KNUT «KUPPERN» JOHANNESEN: Livet har stelt pent med meg KNUT «KUPPERN» JOHANNESEN: Livet har stelt pent med meg (OSLO) Jeg setter treningen inn i min egen Helsebank, sier Knut «Kuppern» Johannesen. - Det er ikke sikkert jeg blir eldre av den grunn, men jeg gjør mitt til for å møte alderdommen. Av Øyvind Risvik 


JØRGEN LORENTZEN: Svigermors kjærlighet JØRGEN LORENTZEN: Svigermors kjærlighet

(OSLO) Svigermor Tendu har brakt med seg en måte å tenke og være på som er full av kjærlighet, sier kjønns- og  likestillingsforskeren Jørgen Lorentzen. Av Øyvind Risvik.

 


ODD BØRRETZEN: Min hvite prinsesse ODD BØRRETZEN: Min hvite prinsesse (TØNSBERG) Det kunne blitt en samtale om måker, seilbåter, viser og morsomme bøker. Det ble heller en samtale om katter, rare katter. Odd Børretzen døde 3. november for fire år siden, 87 år gammel. Her er mitt siste møte med ham - og kattene… Av Øyvind Risvik. 


AUD SCHØNEMANN: Slik var mamma bak latteren AUD SCHØNEMANN: Slik var mamma bak latteren

(OSLO) Aud Schønemann fikk oss til å le og fryde oss. Men bak latteren og gleden, lå tragedien på lur, forteller sønnen Pål Pande-Rolfsen åpenhjertig.

Av Øyvind Risvik. 


MITT LIV SOM ØYVIND: Halloween - gru og grøss og skolebrød MITT LIV SOM ØYVIND: Halloween - gru og grøss og skolebrød

(DRAMMEN) Nå er det halloween. Da kommer ungene i grusomme masker, mye blod og diverse uhygge og skriker "knask eller knep". Det er så uhyggelig at en vanlig medborger kan miste pusten. I 60-åra fantes ikke norsk halloween, da var jeg mest redd for skoleveien. Av Øyvind Risvik.

 


JAN ELISABETH LINDVIK: Kona elsker en transperson JAN ELISABETH LINDVIK: Kona elsker en transperson (OSLO) Jeg får aldri plassert meg selv, derfor oppleves det å bære kvinneklær som en frihet, sier Jan Elisabeth Lindvik. Av Øyvind Risvik. 


TOR BOMANN-LARSEN: Jeg har slått meg til ro som andremann TOR BOMANN-LARSEN: Jeg har slått meg til ro som andremann (DRAMMEN) Per og Tor Bomann-Larsen er tvillinger. Den ene nyter livet i Piemonte, den andre er tegner, historiker og forfatter av de populære bøkene om kong Haakon og dronning Maud. Av Øyvind Risvik. 


MITT LIV SOM ØYVIND: Han var like sinna som sinntaggen MITT LIV SOM ØYVIND: Han var like sinna som sinntaggen (DRAMMEN) Kanskje Gud ville treffe meg med et lynnedslag så jeg falt i bakken – steindød, selv om sola skinte? Av Øyvind Risvik. 


TOVE NILSEN: Er så gammel at jeg ikke er redd lenger TOVE NILSEN: Er så gammel at jeg ikke er redd lenger (OSLO) Det er ikke så viktig å bli husket, sir forfatteren Tove Nilsen. - Men hvis noen sier det var moro sammen med meg, er det godt nok. Av Øyvind Risvik. 


NICE: Det søte liv ved Middelhavet NICE: Det søte liv ved Middelhavet (NICE) Nice er byen som kan friste med Brigitte Bardot, bikinien, Strandpromenaden, hotellet Negresco og delikatessen Socca. Av Øyvind Risvik. 


KIM LARSEN: Dansken som er Livs store lidenskap KIM LARSEN: Dansken som er Livs store lidenskap

(DRAMMEN) Liv Thorstensen fra Drammen har en stor lidenskap, den danske sangeren Kim Larsen. - Det betyr ikke så mye at han ikke er perfekt eller vakker. Det er utstrålingen som teller! 23. oktober fyller han 71 år. Gratulerer, Kim. Av Øyvind Risvik

 


«« First |1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 | Last ››   

VisitDRAMMEN


Telefon 32 23 40 70
Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no