Nettmagasinet FRIMINUTT

JARLE HØYSÆTER: Kommentator-legenden JARLE HØYSÆTER: Kommentator-legenden (OSLO) Sportskommentatoren Jarle Høysæter er død. 28. februar 2017 gikk han ut av tiden. Han ble en av mine store helter bak TV-skjermen, og jeg møtte ham for et par år siden. Det han kanskje ble mest kjent for, skjedde under VM i 1966. Hele Norge satt og ventet på at Gjermund Eggen skulle dukke opp mellom granleggene under 50-mila i Oslo. Av Øyvind Risvik. 


BENT STIANSEN: Michelin for 20. gang BENT STIANSEN: Michelin for 20. gang

(OSLO) For 20. gang får Bent Stiansen på Statholdergaarden en Michelin-stjerne. Restauranten hans er en av de aller beste i Norge. - Å være en positiv matformidler er min greie, sier han. Her er mitt møte med ham, i en samtale om ledelse, mat, tro, sorger og gleder. Av Øyvind Risvik.

 


CHRISTIAN WIEGAND: Glede og havkajakk CHRISTIAN WIEGAND: Glede og havkajakk

(NORDSJÆLLAND I DANMARK) Christian Wiegand er en av Nordens beste instruktører i havkajakk. Opplev gleden ved det frie livet på havet, du også. Meld deg på hans havkajakk-kurs. Av Øyvind Risvik.

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Sov 25.000 timer i barnesenga før den ramlet sammen MITT LIV SOM ØYVIND: Sov 25.000 timer i barnesenga før den ramlet sammen

(DRAMMEN) Hva min barndoms seng har hatt av betydning i livet mitt, vet foglarne. Men i den senga sang jeg: Du som har oss småbarn kjær, flere tusen ganger. Helt til den ramlet sammen. Av Øyvind Risvik.

 


PETER DAHL: Utskjelt, ukjent - og populær PETER DAHL: Utskjelt, ukjent - og populær

(STOCKHOLM) Den svenske malerlegenden Peter Dahl fyller 83 år 16. februar. Han er en av nabolandets mest utskjelte og populære malere. Suksessen startet da han flyktet fra Norge og begynte å lese Tarzan. Av Øyvind Risvik.

 


BOKHYLLA MI: Kim Leines makabre verden BOKHYLLA MI: Kim Leines makabre verden (DRAMMEN) Kim Leines bøker Profetene i Evighetsfjorden, Avgrunnen og De søvnløse er makabre, erotiske, dramatiske og fulle av lyriske opplevelser. Det er bøker jeg aldri glemmer. Av Øyvind Risvik  


TORALV MAURSTAD: Setter seg inn i andres liv TORALV MAURSTAD: Setter seg inn i andres liv

(OSLO) Toralv Maurstad har fylt 90 år og er like vital, stilig og glad som alltid. 22. februar 2017 har han premiere med forestillingen Overføring på Det Norske Teatret. Av Øyvind Risvik.

 


COWBOY-LAILA: Storm-kastet på Løten COWBOY-LAILA: Storm-kastet på Løten

(LØTEN) 12. februar fyller Cowboy-Laila 74 år. Jeg glemmer aldri mitt møte med henne. Da Cowboy-Laila stemte gitaren og slå rosemalte støvler i taket, tok det helt av. Gullfaksehåret hennes sto i alle retninger og jubelen sto enda høyere. Og hele landet jublet. Av Øyvind Risvik.

 


KJETIL ANDRÈ AAMODT: Vondt var gøy KJETIL ANDRÈ AAMODT: Vondt var gøy

(OSLO) Kjetil Andrè Aamodt er spesialkommentator i NRK under Alpin-VM i St. Moritz. - I min karriere så jeg alltid etter løsninger, jeg så aldri problemer. Jeg jobbet hardt, og ga avkall på mye, sier han. - Fatter`n lærte meg at vondt er gøy. Av Øyvind Risvik.

 


LILLE ERIS: Hun ville ha en liten hund LILLE ERIS: Hun ville ha en liten hund (FREDRIKSTAD) Husker du barnestjernen Lille Eris? For femti år siden ble hennes sang Jeg vil ha en liten hund en landeplage. Nå er barnestjernen blitt 63 år. Møt henne hjemme i Fredrikstad. Av Øyvind Risvik. 


THEA STABELL:  Alder er en levende materie THEA STABELL: Alder er en levende materie (OSLO) Jeg møtte Thea Stabell i en prat om søskenkjærlighet - i voksen alder. For tiden reiser hun rundt i Norge med forestillingen Ingenting er ingenting. Om en alderdom som utforskes med sinne, respekt - og glede. Av Øyvind Risvik. 


ARNULF PAULSEN: Høggern ARNULF PAULSEN: Høggern

(KAPP PÅ TOTEN). Jeg er vel en stille og rolig og litt sjenert kar, kanskje. Det er litt plagsomt, men greit å leve med. Jeg trives best bak i kulissene, bak trommene, sier Arnulf Paulsen i Vazelina Bilopphøggers. Nei, hvem skulle tro det?  Av Øyvind Risvik.

 


CHRISTIAN INGEBRIGTSEN: 80 prosent er ikke bra nok CHRISTIAN INGEBRIGTSEN: 80 prosent er ikke bra nok (OSLO) 25. januar fyller Christian Ingebrigtsen 40 år. - Jeg vil at mennesker skal føle noe, at de skal tenke over de viktige tingene i livet. Det sterkeste er når noen feller tårer. Møt Christian og pappa Stein Ingebrigtsen. Av Øyvind Risvik. 


ERIK POPPE: Kongens nei kan få hele 12 Amanda-priser ERIK POPPE: Kongens nei kan få hele 12 Amanda-priser

(OSLO) Kongens nei er årets film i Norge, dessverre ble det ingen Oscar, men det kan bli 12 Amanda. Erik Poppe har laget en film om kong Haakons tre dramatiske dager i april. - Jeg kjenner meg igjen i hans forvirring og hans samvittighet, sier han. Se filmklipp og de utrolige bildene fra Kongens nei. Av Øyvind Risvik.

 


JEAN SIMMONS: Skandalenes stjerne JEAN SIMMONS: Skandalenes stjerne (DRAMMEN) I en falleferdig, innrøkt og ølstinkende pub i London kom Jean Simmons, en av filmshistoriens vakreste kvinner, til verden. Av Øyvind Risvik. 


AUDREY HEPBURN: Mote-prinsessen AUDREY HEPBURN: Mote-prinsessen

(DRAMMEN) 20. januar 1993 døde Audrey Hepburn og i år er det 62 år siden hun og Fred Astaire slo til med filmen Funny Face. Etter denne filmen ble hestehale, svart høyhalset genser og capribukser populære.

 


ANNE KARIN ELSTAD: Savnet av mor ANNE KARIN ELSTAD: Savnet av mor

(OSLO) Jeg møtte forfatteren Anne Karin Elstad bare et år før hun døde. Vi snakket om kjærlighet, sorg, savn, sykdom og om styrken hun arvet av moren. Anne Karin Elstad ble født 19. januar 1938 og døde 74 år gammel. Av Øyvind Risvik.

 


MORTEN THORVALDSEN: Livet ingen selvfølge MORTEN THORVALDSEN: Livet ingen selvfølge (OSLO) Da jeg overlevde den kraftige kollisjonen, lærte jeg at livet ikke er en selvfølge, sier konserndirektør ved Olav Thon Gruppen, Morten Thorvaldsen. For et par år siden ble han tildelt HSMAI Veiviserpris for innsatsen for reiselivet i Norge. 17. januar fylte reiselivsnestoren 60 år. Av Øyvind Risvik.  


KONG OLAV: Kongens livretter KONG OLAV: Kongens livretter

(DRAMMEN) Kong Olav likte seg best når det var ruskete vær og mye vind og sjø. Han spiste gjerne kjøttkaker eller lammefrikasse, i en kjele, pakket i en liten kasse og isolert med treull. Her er oppskriftene. 17. januar er det 26 år siden gamlekongen døde. Av Øyvind Risvik.

 


DE NYE MAT-, REISE- OG LIVSSTILS-MAGASINENE - PÅ NETT: Norden – dine nærmeste opplevelser DE NYE MAT-, REISE- OG LIVSSTILS-MAGASINENE - PÅ NETT: Norden – dine nærmeste opplevelser (DRAMMEN) Nordiske perler og Friminutt er to annerledes og innholdsrike magasin på nett. Vi har dette innholdet: Kjente mennesker, opplevelser, kåserier, livsstil, mat og spennende reisemål.  


«« First |1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 | Last ››   

VisitDRAMMEN


Telefon 32 23 40 70
Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no