Nettmagasinet FRIMINUTT

COWBOY-LAILA: Storm-kastet på Løten COWBOY-LAILA: Storm-kastet på Løten

(LØTEN) 12. februar fyller Cowboy-Laila 74 år. Jeg glemmer aldri mitt møte med henne. Da Cowboy-Laila stemte gitaren og slå rosemalte støvler i taket, tok det helt av. Gullfaksehåret hennes sto i alle retninger og jubelen sto enda høyere. Og hele landet jublet. Av Øyvind Risvik.

 


KJETIL ANDRÈ AAMODT: Vondt var gøy KJETIL ANDRÈ AAMODT: Vondt var gøy

(OSLO) Kjetil Andrè Aamodt er spesialkommentator i NRK under Alpin-VM i St. Moritz. - I min karriere så jeg alltid etter løsninger, jeg så aldri problemer. Jeg jobbet hardt, og ga avkall på mye, sier han. - Fatter`n lærte meg at vondt er gøy. Av Øyvind Risvik.

 


LILLE ERIS: Hun ville ha en liten hund LILLE ERIS: Hun ville ha en liten hund (FREDRIKSTAD) Husker du barnestjernen Lille Eris? For femti år siden ble hennes sang Jeg vil ha en liten hund en landeplage. Nå er barnestjernen blitt 63 år. Møt henne hjemme i Fredrikstad. Av Øyvind Risvik. 


ØYSTEIN ROTTEM: Vår danske kjærlighets-erklæring ØYSTEIN ROTTEM: Vår danske kjærlighets-erklæring

(KØBENHAVN) 1. februar 1946 ble litteraturviteren Øystein Rottem født. Vi elsket begge Danmark, og startet et bokprosjekt sammen: Dejlige Danmark 3 – i forfatternes fotspor. Men Øystein rakk bare å skrive ferdig ett kapittel før han døde 58 år gammel. Da døde også bokprosjektet vårt. Det som er igjen er drømmene og mange verdifulle notater. Av Øyvind Risvik.

 


THEA STABELL:  Alder er en levende materie THEA STABELL: Alder er en levende materie (OSLO) Jeg møtte Thea Stabell i en prat om søskenkjærlighet - i voksen alder. For tiden reiser hun rundt i Norge med forestillingen Ingenting er ingenting. Om en alderdom som utforskes med sinne, respekt - og glede. Av Øyvind Risvik. 


ARNULF PAULSEN: Høggern ARNULF PAULSEN: Høggern

(KAPP PÅ TOTEN). Jeg er vel en stille og rolig og litt sjenert kar, kanskje. Det er litt plagsomt, men greit å leve med. Jeg trives best bak i kulissene, bak trommene, sier Arnulf Paulsen i Vazelina Bilopphøggers. Nei, hvem skulle tro det?  Av Øyvind Risvik.

 


CHRISTIAN INGEBRIGTSEN: 80 prosent er ikke bra nok CHRISTIAN INGEBRIGTSEN: 80 prosent er ikke bra nok (OSLO) 25. januar fyller Christian Ingebrigtsen 40 år. - Jeg vil at mennesker skal føle noe, at de skal tenke over de viktige tingene i livet. Det sterkeste er når noen feller tårer. Møt Christian og pappa Stein Ingebrigtsen. Av Øyvind Risvik. 


DÜSSELDORF: Karneval, fest og farger DÜSSELDORF: Karneval, fest og farger (DÜSSELDORF) 27. februar 2017 er det tid for mye tysk rabalder og enda mer moro i Düsseldorf. Da går byens fargerike karneval av stabelen. Det er tid for den populære Rosemandagen. Av Øyvind Risvik. 


ERIK POPPE: Kongens nei kan få hele 12 Amanda-priser ERIK POPPE: Kongens nei kan få hele 12 Amanda-priser

(OSLO) Kongens nei er årets film i Norge, dessverre ble det ingen Oscar, men det kan bli 12 Amanda. Erik Poppe har laget en film om kong Haakons tre dramatiske dager i april. - Jeg kjenner meg igjen i hans forvirring og hans samvittighet, sier han. Se filmklipp og de utrolige bildene fra Kongens nei. Av Øyvind Risvik.

 


JEAN SIMMONS: Skandalenes stjerne JEAN SIMMONS: Skandalenes stjerne (DRAMMEN) I en falleferdig, innrøkt og ølstinkende pub i London kom Jean Simmons, en av filmshistoriens vakreste kvinner, til verden. Av Øyvind Risvik. 


AUDREY HEPBURN: Mote-prinsessen AUDREY HEPBURN: Mote-prinsessen

(DRAMMEN) 20. januar 1993 døde Audrey Hepburn og i år er det 60 år siden hun og Fred Astaire slo til med filmen Funny Face. Etter denne filmen ble hestehale, svart høyhalset genser og capribukser populære. Av Øyvind Risvik.

 


ANNE KARIN ELSTAD: Savnet av mor ANNE KARIN ELSTAD: Savnet av mor

(OSLO) Jeg møtte forfatteren Anne Karin Elstad bare et år før hun døde. Vi snakket om kjærlighet, sorg, savn, sykdom og om styrken hun arvet av moren. Anne Karin Elstad ble født 19. januar 1938 og døde 74 år gammel. Av Øyvind Risvik.

 


MORTEN THORVALDSEN: Livet ingen selvfølge MORTEN THORVALDSEN: Livet ingen selvfølge (OSLO) Da jeg overlevde den kraftige kollisjonen, lærte jeg at livet ikke er en selvfølge, sier konserndirektør ved Olav Thon Gruppen, Morten Thorvaldsen. For et par år siden ble han tildelt HSMAI Veiviserpris for innsatsen for reiselivet i Norge. 17. januar fylte reiselivsnestoren 60 år. Av Øyvind Risvik.  


KONG OLAV: Kongens livretter KONG OLAV: Kongens livretter

(DRAMMEN) Kong Olav likte seg best når det var ruskete vær og mye vind og sjø. Han spiste gjerne kjøttkaker eller lammefrikasse, i en kjele, pakket i en liten kasse og isolert med treull. Her er oppskriftene. 17. januar er det 26 år siden gamlekongen døde. Av Øyvind Risvik.

 


DE NYE MAT-, REISE- OG LIVSSTILS-MAGASINENE - PÅ NETT: Norden – dine nærmeste opplevelser DE NYE MAT-, REISE- OG LIVSSTILS-MAGASINENE - PÅ NETT: Norden – dine nærmeste opplevelser (DRAMMEN) Nordiske perler og Friminutt er to annerledes og innholdsrike magasin på nett. Vi har dette innholdet: Kjente mennesker, opplevelser, kåserier, livsstil, mat og spennende reisemål.  


KARL SUNDBY: Mine skyggesider KARL SUNDBY: Mine skyggesider (OSLO) Livssituasjonen vår gjorde at min barndom ble forvirrende og utrygg, jeg ble en rastløs og bråkete guttunge. Nå er jeg bare bråkete. 21. januar åpner Karl Sundby sin personlige utstilling Nomaden – den som reiser. Av Øyvind Risvik. 


DÜSSELDORF: En sjarmerende tysk ølperle DÜSSELDORF: En sjarmerende tysk ølperle (DÜSSELDORF) Han balanserer sine utallige velfylte glass mellom høye bord og tørste gjester, kelneren på kneipa Uerige i Düsseldorf. Det er mange gjester som skal slukke tørsten. Jeg er en av dem. Av Øyvind Risvik. 


JAN ANDERS ARNEBERG: Han overlevde Åsta-ulykken JAN ANDERS ARNEBERG: Han overlevde Åsta-ulykken (HAMAR) Togene kolliderte ved Åsta stasjon, kl 13.12.35 i 2000. 19 mennesker omkom. 69 overlevde. Jan Anders Arneberg var en av dem. Her er hans historie. Av Øyvind Risvik 


GHETTO NUOVO: Det jødiske livet i Venezia GHETTO NUOVO: Det jødiske livet i Venezia (VENEZIA) Bli med til Ghetto Nuovo, tragediens bydel i Venezia. Ghettoen ble opprettet i 1516 og markeres med en 500 års utstilling om det jødiske livet i Venezia. Av Øyvind Risvik. 


MITT LIV SOM ØYVIND: Jeg ville bli som Sonny Liston MITT LIV SOM ØYVIND: Jeg ville bli som Sonny Liston

(DRAMMEN) Har du ingen idrettshelter som kan holde hjerteinfarktet unna, spurte fastlegen. Dum som jeg er svarte jeg: bokseren Sonny Liston. Dagen etter tok jeg boksetimer hos Harald i Tønsberg. 

 


«« First |1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 | Last ››   

VisitDRAMMEN


Telefon 32 23 40 70
Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no