Nettmagasinet FRIMINUTT

ÅRETS NÆRINGSPRIS: Godt samarbeid på Geilo ÅRETS NÆRINGSPRIS: Godt samarbeid på Geilo

(GEILO) Geilogruppen er tildelt Årets Næringspris 2017. Roger Espeli og Pål Georg Gundersen fikk prisen for måten de løfter Geilo frem som et av Norges viktigste reisemål. 

 


VESTLIA RESORT: Stjerne-kokker til fjells VESTLIA RESORT: Stjerne-kokker til fjells

(GEILO) 30. september får VESTLIA RESORT på Geilo besøk av kokkene Ørjan Johannessen og Terje Ness, begge tidligere vinnere av Bocuse d’Or - kokkenes verdensmesterskap. Arrangementet har funnet sted. Av Øyvind Risvik. 

 


YNGVE HAAGENSEN: Rappkjefta og ramsalt YNGVE HAAGENSEN: Rappkjefta og ramsalt

(SPYDEBERG) Han er en bauta. Direkte, ærlig, rappkjefta og ramsalt i kjeften. Og han hater forskjellsnorge. - Det er sagt at Gud måtte være glad i de fattige siden han har skapt så mange av dem, sier Yngve Haagensen. Av Øyvind Risvik.

 


FÅRIKÅL: Verdens beste rett FÅRIKÅL: Verdens beste rett

(DRAMMEN) Det finnes ikke noe bedre enn fårikål, av norske lam. Her finner du også fem eksotiske oppskrifter med lam som bringer verden inn på kjøkkenet. Av Øyvind Risvik.

 


JONAS FJELD OG OLE PAUS: To rustne herrer - hvis helsa holder JONAS FJELD OG OLE PAUS: To rustne herrer - hvis helsa holder (OSLO) De er endelig tilbake – på Edderkoppen Scene 7. – 29. september. Til en strålende aften med to rustne herrer som ønsker å røre, få deg til å le, gråte og klaske hendene sammen i ren begeistring - hvis helsa holder. 


JAN KETIL SMØRDAL: I sirkus-manesjen igjen JAN KETIL SMØRDAL: I sirkus-manesjen igjen (DRAMMEN) Sirkusdirektøren Jan Ketil Smørdal i Cirkus Agora møtte veggen. Han gikk i bånn. Som forbildet Chaplin reiste han seg og gjorde nedtur til opptur. Nå er han på Norges-turne igjen. Av Øyvind Risvik. 


MULTER: Myras gylne juvel MULTER: Myras gylne juvel (DRAMMEN) Myras gylne juvel kalles den. Her er noen av multemyras deiligste multeoppskrifter. Av Øyvind Risvik. 


TISVILDELEJE. En danskefrelst elg TISVILDELEJE. En danskefrelst elg

(TISVILDELEJE) For en del år siden forsøkte en svensk elg seg på dansk statsborgerskap. Hvorfor jeg kom på dette med elgen? Det er jeg usikker på, men jeg husker ihvertfall et vekkelsesmøte hvor helvetes porter var mer åpne enn normalt er. Det var et elgete møte... Av Øyvind Risvik.

 


CHAT NOIR: Kollaps i kulissene CHAT NOIR: Kollaps i kulissene

(OSLO) Chat Noir-premiere 7. september. Kollaps i kulissene er  som en vanvittig krysning av Hotell i særklasse og Mr. Bean. «Jeg har sjelden, om noensinne, hørt høyere eller mer sammenhengende latterkuler i et teater», mente pressen. Opplev Hege Schøyen og Ingar Helge Gimle i spissen for en gjeng "galninger". Av Øyvind Risvik.

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Min første skoledag MITT LIV SOM ØYVIND: Min første skoledag

(DRAMMEN) Etter at vi fant frem til første plass på vindusrekken, ventet fotograf Harry Sønstrød, med et intenst blikk bak kameraet. Det var tid for Min første skoledag-fotografering. 

 


RABARBRA: Sommerens sure fristelse RABARBRA: Sommerens sure fristelse

(DRAMMEN) Rabarbra med sukker er barndommens store delikatesse. Men rabarbra er mer enn barnslig sommerknask. Her er mine fem beste rabarbraoppskrifter. Av Øyvind Risvik.

 


DET NORSKE TEATRET: Kan nokon gripe inn DET NORSKE TEATRET: Kan nokon gripe inn

(OSLO) Kan nokon gripe inn av Stein Torleif Bjella fra Ål i Hallingdal er storartet, det er en "helaften med skjebner og skikkelser, mørk humor, dyp lengsel, såre og vonde øyeblikk". Nye forestillinger på Det Norske Teatret 24. august - 29. desember. Av Øyvind Risvik.

 


RØDE JORDBÆR: Smaken av sommer RØDE JORDBÆR: Smaken av sommer

(DRAMMEN) Når utepilsen lokker og ferien er her, da er det på tide å nyte norske jordbær. Her er de beste jordbæroppskriftene. Av Øyvind Risvik.

 


TOM STERRI: Revykongen TOM STERRI: Revykongen (OSLO) - Jeg liker å jobbe med de som er bedre enn meg. Og bedre enn meg er de alle, på hvert sitt felt. 24. januar neste år har Tom Sterri premiere på suksessmusikalen Grease på Chateau Neuf. 


KARI ULLEBERG: Glasshytta til Kari KARI ULLEBERG: Glasshytta til Kari

(DRAMMEN) Det er hektisk virksomhet på Kari Ulleberg og den berømte Glasshytta i Drammen. Aldri har hun og verkstedet hennes skapt vakrere glass. Av Øyvind Risvik.

 


CINQUE TERRE: Italias vakre paradis CINQUE TERRE: Italias vakre paradis (CINQUE TERRE) I Cinque Terre på vestkysten av Italia finner du verdens vakreste kyst, med fem fargerike landsbyer som klamrer seg fast i åssiden. Det er så vakkert at det er til å miste pusten. Av Øyvind Risvik. 


MITT LIV SOM ØYVIND: Endelig er jeg 67 MITT LIV SOM ØYVIND: Endelig er jeg 67

(NEJLINGE) Da jeg var 50 så jeg på det å bli 60 som et av livets mest brutale ørefiker. 25. mai fylte jeg 67. Kona har allerede fylt 65. Vi har vært sammen i 46 år og gift i 41. Nå kan vi endelig gjøre som vi vil. Av Øyvind Risvik.

 


MATS ALVARO SOLLID: TV-stjerna MATS ALVARO SOLLID: TV-stjerna (OSLO) Så du programlederen Mats Alvaro Sollid i TV-sendingen Special Olympics? Her er hans historie. Av Øyvind Risvik. 


INGRID ESPELID HOVIG: Norges flotteste kokebok INGRID ESPELID HOVIG: Norges flotteste kokebok (DRAMMEN) Her er Arne Brimi, Robert Bruun og Lars Erik Underthuns beste gaveretter til legenden Ingrid. Av Øyvind Risvik. 


PÅSKEBLOMSTEN: Om vennskap og kjærlighet PÅSKEBLOMSTEN: Om vennskap og kjærlighet (DRAMMEN) Her er påskeblomstene du skal gi til noen du er glad i. Påskeliljene forteller at du ikke kan holde ut tanken på å miste den du elsker. Av Øyvind Risvik. 


«« First |1 2 3 4 5 6 7 8 9 | Last ››



   

VisitDRAMMEN


Telefon 32 23 40 70
Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no