Nettmagasinet FRIMINUTT

INGRID ESPELID HOVIG: Min evige kjærlighet INGRID ESPELID HOVIG: Min evige kjærlighet

(OSLO) Hele Norges matmor Ingrid Espelid Hovig døde 3. august 2018, 94 år gammel. - Du vet, jeg var ganske gammel da jeg giftet meg, fortalte hun meg sist gang jeg intervjuet henne, - så nei, tanken at jeg skulle forelske meg igjen har ikke slått meg. For det var ingen som kunne sammenlignes med Jan Inge. De rakk å være gift i bare ni dager.

 


INGRID ESPELID HOVIG: Dronning Ingrid er død INGRID ESPELID HOVIG: Dronning Ingrid er død

(DRAMMEN) Hele Norges matmor Ingrid Espelid Hovig døde tidlig i formiddag, 3. august 2018, 94 år gammel. Det første «kjærlighetsbrevet» jeg fikk, var fra henne - en oppskrift på seikaker. For alltid har jeg hatt et godt øye til matdronningen. 22. mars 1956 var hun første gang på TV, med programmet Sild og silderetter. Året etter møtte jeg henne første gang. Det er over 60 år siden, det. 

 


TRIZTAN VINDTORN: Triztans ukjente side TRIZTAN VINDTORN: Triztans ukjente side (OSLO 1978) Det er artig å være med på å lage de illusjonene som skal til for å gjøre teatrets kulisser på Oslo Nye Teater ekte. Jeg holder hele forestillingen i min hule hånd, fortalte lysmester Kjell Erik (Triztan) Vindtorn meg for 40 år siden. Her ønsket han å gjøre mye ugagn... 


MITT LIV SOM ØYVIND. Kona som ikke ville dø MITT LIV SOM ØYVIND. Kona som ikke ville dø

(TISVILDELEJE) I Tisvildeleje vaklet de fra Sankt Helenes helbredende kilde til pilegrimskirken i Tibirke. Mange våknet opp fra det døde og ble friske, bare ikke landsbyens superhurpe. Hun var skinndød. Men hva skjedde ti år etter?

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Fiskerne på Berger MITT LIV SOM ØYVIND: Fiskerne på Berger

(BERGER I VESTFOLD) Sjøsettingen var alltid spennende. Ville båten flyte. Var den tett, hadde vi tjæret den nok? Vi fisket allerede på første turen. Jeg ble voksen ombord i en livbåt av tjæret tre. 

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Med badetog til Dulpen MITT LIV SOM ØYVIND: Med badetog til Dulpen

(DRAMMEN) 50 åra på Vestfoldbanen. Vi satt som sild i tønne i ombygde godsvogner, badetogene, med sitteplass langs veggene og kurs mot Dulpen i Holmestrand. Av Øyvind Risvik.

 


Pølsemaker ARNE VIDAR: Rolling Stones – min lidenskap Pølsemaker ARNE VIDAR: Rolling Stones – min lidenskap

(HØNEFOSS) 26. juli fyller Mich Jagger 75 år. 24. juni 1965 spilte The Rolling Stones i Messehallen på Sjølyst i Oslo. Pølsemaker Arne Vidar i Hønefoss har vært lidenskapelig fan i mange tiår. Her er hans Stoneshistorie. 

 


TINA NORDSTRÖM: Tinas beste fish `n` chips TINA NORDSTRÖM: Tinas beste fish `n` chips

(DRAMMEN) Hele 234 oppskrifter gir den svenske kokkeyndlingen Tina Nordström oss i boken Slik lager du min aller beste mat. Her finner du oppskriftene på hennes polynesiske spareribs, rødspette fish`n` ships og waldorfsalat. 

 


7 ÅR SIDEN UTØYA: Vi mistet vårt barnebarn Andreas 7 ÅR SIDEN UTØYA: Vi mistet vårt barnebarn Andreas

(SARPSBORG) Vi ble heldigvis ikke fanget av bitterhet da 18 år gamle Andreas ble drept på Utøya 22. juli 2011, sier besteforeldrene Gerd Sonja, Leif Georg og May Evy. 

 


ATTENTATET 22. JULI 2011: De overlevde terror-bomben ATTENTATET 22. JULI 2011: De overlevde terror-bomben

(OSLO) 22. juli 2011. Da det smalt, raste tusen tanker gjennom hodene til Nille Lauvås og Harald Føsker. Det gikk ikke mange sekundene før de skjønte at det var et terrorangrep mot regjeringskvartalet i Oslo.

 


SOMMERMENYEN: Sommerens deilige blåskjell SOMMERMENYEN: Sommerens deilige blåskjell (SOMMER-NORGE) Sommeren er kvelder på bryggekanten eller sommerhaven. En sol som går ned i horisonten. Og deilige sommerretter. Her er noen av de beste. 


BRINGEBÆR: Sommerens intense nytelse BRINGEBÆR: Sommerens intense nytelse (DRAMMEN) Nå er det på tide å nyte deilige, friske og norske bringebær. Her er noen oppskrifter du aldri glemmer. 


SOMMERBÆRENE: Rips, solbær og stikkelsbær SOMMERBÆRENE: Rips, solbær og stikkelsbær (DRAMMEN) Sommer er sommerbær, både røde, gule og sorte. Enten å kose seg med eller som pynt. Her er noen oppskrifter som gjør resten av sommeren smakfull.  


JAN FREDRIK KARLSEN: Fighteren på TV igjen JAN FREDRIK KARLSEN: Fighteren på TV igjen

(DRAMMEN) Endelig er Jan Fredrik Karlsen på TV-skjermen igjen. I "Sommerfest i Telemark" på TV 2. - Jeg kan bli gira om folk ikke er enig med meg. Det kan nok være skremmende på folk. Men når de blir kjent med meg, forstår de at det ikke er vondt ment. Jeg er veldig tilstede, sier han.

 


CATHRINE OG STIG FOSSUM: I pappas fotspor CATHRINE OG STIG FOSSUM: I pappas fotspor

(OSLO) Fredag 29. juni er det duket for direktesendt sommershow fra Bø Sommerland. Cathrine Fossum og Jan Fredrik Karlsen er programledere og får besøk av Therese Johaug, Petter Northug og Johannes Høsflot Klæbo. I tillegg dukker det opp kjente og kjære artister. I dette intervjuet forteller Cathrine og pappa om sin nysgjerrighet, rastløshet og at de elsker å møte nye mennesker,  

 


TOVE OG VIDAR LØNN-ARNESEN: Kjærligheten bare vokser og vokser TOVE OG VIDAR LØNN-ARNESEN: Kjærligheten bare vokser og vokser

(TJØME) Vidar Lønn-Arnesen er frontmannen i radiokanalen Vinyl. Han gir seg ikke med å fortelle om de gode melodiene. Og kjærligheten mellom Tove og Vidar Lønn-Arnesen er like varm: - Jeg syntes han var en jypling, han måtte jekkes ned, sa Tove da hun møtte Vidar første gang. 

 


JAN IVAR NYKVIST: Glød på grillen JAN IVAR NYKVIST: Glød på grillen (SOMMER-NORGE) Jan Ivar Nykvist er Norges store grillmester. Prøv hans kveitefilet med grønnkål og eplesirup, reinsdyrfilet med grillet pære og ølsirup og en bringebærsuppe med grillet fersken og pisket limerømme. Av Øyvind Risvik. 


DET NORSKE TEATRET: Suksess for Mormons bok DET NORSKE TEATRET: Suksess for Mormons bok

(OSLO) Det er så drøyt at det bare er å gi seg ende over. Forestillingen Mormons bok på Det Norske Teatret er så vanvittig morsom og gripende og alvorlig at det er helt magisk. Musikalen har vært en publikumssuksess og har gått for utsolgte hus siden premieren i september i fjor. Nå har den fått hele tre EDDA-priser. Billetter selges fram til våren 2019. Av Øyvind Risvik.

 


GRILLKONGEN CRAIG WHITSON: Lykken er en varm grill GRILLKONGEN CRAIG WHITSON: Lykken er en varm grill

(STAVANGER) Grillen gir hamburgeren noe ekstra, sier grillkongen Craig Whitson. - En passe dose røyk og de fine stripene bringer frem smilet. Her er noen flotte grilloppskrifter. 

 


TONE SINDING STEINSVIK: Dronningen av Værket TONE SINDING STEINSVIK: Dronningen av Værket

(MODUM) Da ektemannen Kjell Steinsvik døde, tok Tone ansvaret. Nå er det hun som er sjefen på Blaafarveværket og har i en rekke år fylt det vakre stedet med utfordrende og vakre bilder. Nå er Tone Sinding Steinsvik kåret til vinner av EUs Kulturminnepris/Europa Nostra Award 2018. Av Øyvind Risvik.

 


«« First |1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 | Last ››   

VisitDRAMMEN


Telefon 32 23 40 70
Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no