Nettmagasinet FRIMINUTT

JAN IVAR NYKVIST: Glød på grillen JAN IVAR NYKVIST: Glød på grillen

(DRAMMEN) Jan Ivar Nykvist er Norges store grillmester. Prøv hans kveitefilet med grønnkål og eplesirup, reinsdyrfilet med grillet pære og ølsirup og en bringebærsuppe med grillet fersken og pisket limerømme.

 


EVEN RAMSVIK: Even den beste EVEN RAMSVIK: Even den beste (OSLO) Besteforeldrene tok vare på en tegning da stjernekokken Even Ramsvik var fem år, en tegning av en svær etasjekake, en bløtkake på 60 etasjer - Det jeg pleide å tegne var mat, sier han. - Og jeg skrev med kronglete bokstaver: jeg vil bli kok! Jeg var fryktelig tidlig ute. Nå er Even Ramsvik en av Norges beste kokker. Kanskje den aller beste. 


VESTLIA RESORT: Påske-mamman VESTLIA RESORT: Påske-mamman (GEILO) Dette er en hyllest til påskemamman, hun som hadde varm kakao i termosen, appelsiner og Kvikk Lunsj i ryggsekken og solkrem i anorakken. Hun var i påskeberedskap når alt annet sviktet.  


DET NORSKE TEATRET: Toralv Maurstad gjør Peer Gynt magisk DET NORSKE TEATRET: Toralv Maurstad gjør Peer Gynt magisk (OSLO) Toralv Maurstad er genial i sin tolking av en gammel Peer Gynt. Henrik Ibsens Peer er ved veis ende. Han er sliten, medtatt og trøtt. Reisen gjennom livet har gitt mange oppturer, og enda flere nedturer. Toralv Maurstads Peer Gynt spilles helt frem til 21. november 2019. 


ANNE-LISE STRØM: Mitt gode liv i klosteret ANNE-LISE STRØM: Mitt gode liv i klosteret (OSLO) Anne-Lise Strøm er priorinne på Lunde kloster i Oslo. - Jeg er et lykkelig menneske, her på klosteret skal jeg være, jeg trives med kallet mitt - og med jobben min. Jeg trives med selve livet, selv om jeg ser at ikke alt jeg gjør er riktig. 


PÅSKEAPPELSINER: Symbol på selve solen PÅSKEAPPELSINER: Symbol på selve solen (DRAMMEN) Selv den franske Solkongen elsket appelsiner. Ikke rart appelsiner er symbolet på selve påsken. Se våre beste appelsinoppskrifter. 


HELVETES GOD GRILLMAT: Grill med trøkk HELVETES GOD GRILLMAT: Grill med trøkk (OSLO) Hans-Erik Dyvik Husby har droppet dop og fyll, heroin og kokain for å bli Norges store grillmester. 


NEW ORLEANS: Det swinger på Bourbon Street NEW ORLEANS: Det swinger på Bourbon Street

(NEW ORLEANS) Etter tretten år har New Orleans virkelig våknet til live igjen etter stormen. Bourbon Street fylles med syngende, spillende og jublende mennesker. Louis «Satchmo» Armstrong er ikke død, han lever. 11.- 14. april går French Quarter Festival av stabelen.

 


TOM VICTOR GAUSDAL: Snaps + tapas = snapas TOM VICTOR GAUSDAL: Snaps + tapas = snapas

(OSLO) Snapas står for snaps + tapas, og er en kombinasjon av akevitt og mat. Her er noen av Tom Victor Gausdals spennende oppskrifter.  


GHITA NØRBY: Fortrolige Ghita GHITA NØRBY: Fortrolige Ghita (KØBENHAVN) Hun er nordisk teaters superstjerne og filmens «Grand old lady». Ghita Nørby er vennligheten selv. Hun var i slutten av 70 årene den gangen. Nå er hun 84 år, men like vakker, full av lune smilehull og smittende latter… 


ODD NERDRUM: Galskap, farger og mye filosofi ODD NERDRUM: Galskap, farger og mye filosofi

(NEVLUNGHAVN) Sommeren 1984, i Nevlunghavn. Jeg fikk oppleve Odd Nerdrum male «Tidlig morgen», med mamma på sidelinjen. Det ble en dag full av galskap og farger. - Moralsk og kunstnerlig er jeg helten i mitt liv, sa han. - Å stå alene er å være sterk. 8. april 2019 fyller Odd Nerdrum 75 år.

 


ANDREAS STENSVOLD: Kreftlegen alle elsker ANDREAS STENSVOLD: Kreftlegen alle elsker (SARPSBORG) - Jeg vil være der pasientene er. Det er dem jeg er til for, dem jeg brenner for. Overlege Andreas Stensvold hadde dårlige eksamener på skolen. Nå er han en av Norges dyktigste og mest respekterte kreftleger. 


LISE KLAVENESS: Tøff dame med fotball LISE KLAVENESS: Tøff dame med fotball (OSLO) Lise Klaveness er direktør for elitefotballen i Norge. Her har hun en tøff jobb. Kravet er å komme til EM i fotball i 2020. - 

Det er ikke annerledes å ha denne jobben for meg som kvinne enn det ville vært for en mann, sier hun. Norge tapte for Spania 23. mars, men tirsdag 26. mars møter de erkefienden Sverige. Da vinner de...

 


DÜSSELDORF: Karneval, fest og farger DÜSSELDORF: Karneval, fest og farger

(DÜSSELDORF) 4. mars 2019 er det tid for mye tysk rabalder og enda mer moro i Düsseldorf. Da går byens fargerike karneval av stabelen. Det er nemlig tid for den populære Rosemandagen..

 


CHAT NOIR: Cajsa Stina Åkerström og Jack Vreeswijk - Du och jag farsan. CHAT NOIR: Cajsa Stina Åkerström og Jack Vreeswijk - Du och jag farsan. (OSLO) Fred Åkerström og Cornelis Vreeswijk er to av de absolutt største svenske visesangerne gjennom tidende. På Chat Noir 20. mars møter du barna deres, i hyllestkonserten Du och jag farsan. 


OSLO NYE TEATER/ TEATERKJELLER`N: Ærlig talt, Kari-Ann Grønsund OSLO NYE TEATER/ TEATERKJELLER`N: Ærlig talt, Kari-Ann Grønsund (OSLO) Bli med på en vandring gjennom Kari-Ann Grønsund liv, fra oppvekst på Grünerløkka til, hippitid, festing og rock`n roll og til i dag, hvor hun er en av teaterscenens mest respekterte skuespillere. Siste spilledag på Oslo Nye Teater er 14. juni. 


OSLO NYE TEATER. Sporvogn til begjær - der nervene sitrer og råskapen råder OSLO NYE TEATER. Sporvogn til begjær - der nervene sitrer og råskapen råder (OSLO) Likevel. Sporvogn til begjær er dramatisk teater som sitter i nervetrådene lenge etter at scenens lys er slått av. Linn Skåber er overraskende og sjokkerende intens og hardtslående. Siste spilledag er 23. mars 2019. 


OSLO NYE TEATER/CENTRALTEATRET: De urørlige - humoristisk og gripende om vennskap OSLO NYE TEATER/CENTRALTEATRET: De urørlige - humoristisk og gripende om vennskap (OSLO) Forestillingen De urørlige på Oslo Nye Teater er en humoristisk og sjarmerende fortelling om hvordan et uventet vennskap kan endre ens liv og syn på tilværelsen. De urørlige er Anders Hatlos avskjedsforestilling på Oslo Nye Teater. Premiere 25. januar - siste forestilling 20. mars 2019. 


DET NORSKE TEATRET. OSLO-kanalen – drømmen om fred DET NORSKE TEATRET. OSLO-kanalen – drømmen om fred (OSLO) Forestillingen OSLO på Det Norske Teatret hadde det meste. Det startet forsiktig og endte med dramatikk, rå maktkamp, sterke følelser, naivitet, optimisme, famling, krangling, håp og dyp fortvilelse. Et bevis på at politisk maktkamp ikke er for pyser og amatører. Siste forestilling: 6. april 2019. 


MITT LIV SOM ØYVIND: Juleloddene som var falske MITT LIV SOM ØYVIND: Juleloddene som var falske (DRAMMEN) Hva slags nisse er du? Kommer du her og selger falske lodd for misjonen? 


«« First |1 2 3 4 5 6 7 8 9 | Last ››   

VisitDRAMMEN


Telefon 32 23 40 70
Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Om annonser Send inn annonser
Tlf : 32 23 40 70
Epost : post@visitdrammen.no