Nettmagasinet FRIMINUTT

SOMMERBÆRENE: Rips, solbær og stikkelsbær SOMMERBÆRENE: Rips, solbær og stikkelsbær (DRAMMEN) Sommer er sommerbær, både røde, gule og sorte. Enten å kose seg med eller som pynt. Her er noen oppskrifter som gjør resten av sommeren smakfull.  


JAN FREDRIK KARLSEN: Fighteren på TV igjen JAN FREDRIK KARLSEN: Fighteren på TV igjen

(DRAMMEN) Endelig er Jan Fredrik Karlsen på TV-skjermen igjen. I "Sommerfest i Telemark" på TV 2. - Jeg kan bli gira om folk ikke er enig med meg. Det kan nok være skremmende på folk. Men når de blir kjent med meg, forstår de at det ikke er vondt ment. Jeg er veldig tilstede, sier han.

 


CATHRINE OG STIG FOSSUM: I pappas fotspor CATHRINE OG STIG FOSSUM: I pappas fotspor

(OSLO) Fredag 29. juni er det duket for direktesendt sommershow fra Bø Sommerland. Cathrine Fossum og Jan Fredrik Karlsen er programledere og får besøk av Therese Johaug, Petter Northug og Johannes Høsflot Klæbo. I tillegg dukker det opp kjente og kjære artister. I dette intervjuet forteller Cathrine og pappa om sin nysgjerrighet, rastløshet og at de elsker å møte nye mennesker,  

 


TOVE OG VIDAR LØNN-ARNESEN: Kjærligheten bare vokser og vokser TOVE OG VIDAR LØNN-ARNESEN: Kjærligheten bare vokser og vokser

(TJØME) Vidar Lønn-Arnesen er frontmannen i radiokanalen Vinyl. Han gir seg ikke med å fortelle om de gode melodiene. Og kjærligheten mellom Tove og Vidar Lønn-Arnesen er like varm: - Jeg syntes han var en jypling, han måtte jekkes ned, sa Tove da hun møtte Vidar første gang. 

 


JAN IVAR NYKVIST: Glød på grillen JAN IVAR NYKVIST: Glød på grillen (SOMMER-NORGE) Jan Ivar Nykvist er Norges store grillmester. Prøv hans kveitefilet med grønnkål og eplesirup, reinsdyrfilet med grillet pære og ølsirup og en bringebærsuppe med grillet fersken og pisket limerømme. Av Øyvind Risvik. 


DET NORSKE TEATRET: Suksess for Mormons bok DET NORSKE TEATRET: Suksess for Mormons bok

(OSLO) Det er så drøyt at det bare er å gi seg ende over. Forestillingen Mormons bok på Det Norske Teatret er så vanvittig morsom og gripende og alvorlig at det er helt magisk. Musikalen har vært en publikumssuksess og har gått for utsolgte hus siden premieren i september i fjor. Nå har den fått hele tre EDDA-priser. Billetter selges fram til våren 2019. Av Øyvind Risvik.

 


GRILLKONGEN CRAIG WHITSON: Lykken er en varm grill GRILLKONGEN CRAIG WHITSON: Lykken er en varm grill

(STAVANGER) Grillen gir hamburgeren noe ekstra, sier grillkongen Craig Whitson. - En passe dose røyk og de fine stripene bringer frem smilet. Her er noen flotte grilloppskrifter. 

 


TONE SINDING STEINSVIK: Dronningen av Værket TONE SINDING STEINSVIK: Dronningen av Værket

(MODUM) Da ektemannen Kjell Steinsvik døde, tok Tone ansvaret. Nå er det hun som er sjefen på Blaafarveværket og har i en rekke år fylt det vakre stedet med utfordrende og vakre bilder. Nå er Tone Sinding Steinsvik kåret til vinner av EUs Kulturminnepris/Europa Nostra Award 2018. Av Øyvind Risvik.

 


DET NORSKE TEATRET: Den siste kongsfesten DET NORSKE TEATRET: Den siste kongsfesten

(OSLO) Det er slåsskamper, rock og død og fordervelse, fråtsing, fyll og spetakkel. Ikke bare på scenen, men langt opp i seteradene. Før og etter forestillingen må alle danse. Publikum er en del av den utagerende kongsfesten. De som våger, gjør det. Av Øyvind Risvik.

 


SPUTNIK OG SØNNEN TOR AKSEL: Sputnik & sønn SPUTNIK OG SØNNEN TOR AKSEL: Sputnik & sønn

(DRANGEDAL) Jeg er stolt av alt pappa Sputnik har gjort, sier sønnen Tor Aksel, - han har skapt et fenomen, og gleden han sprer rundt seg er enorm. Men han slenger ofte med leppa. 23. april fyller Knut T. Storbukås 75 år. Det er blitt et langt liv som evigunge Sputnik. Av Øyvind Risvik. 

 


ARJA SAIJONMAA: Mitt hjertes puls ARJA SAIJONMAA: Mitt hjertes puls (OSLO) Den finske sangeren Arja Saijonmaa har trykket to menn til sitt hjerte, den greske komponisten Mikis Theodorakis og den norske lyrikeren Andrè Bjerke. - De har musikk og tekster som når både hjerte, sjel og sinn, sa hun. Av Øyvind Risvik. 


DRONNING ELISABETH ER 92 ÅR: Tete a tete med en dronning DRONNING ELISABETH ER 92 ÅR: Tete a tete med en dronning

(OSLO) Jeg går 37 år tilbake. Jeg fikk en invitasjon av dronning Elisabeth: Velkommen til min HMY Britannia. Det gikk ikke uten problemer. 21. april fyller Dronningen 92 år. Av Øyvind Risvik.

 


GERD «GT-SARA» THOREID: Jeg vitset meg til suksess GERD «GT-SARA» THOREID: Jeg vitset meg til suksess

(EIDSVOLL) 83 år gammel debuterte hun. Med sang og godt humør slo Gerd Thoreid gjennom som GT-Sara. Suksessen var at hun aldri øvde. Nå er GT-Sara 94 år og like fresk i farta. Av Øyvind Risvik.

 


EIVOR ØVREBØ: Modell-mammaen EIVOR ØVREBØ: Modell-mammaen (OSLO). Eivor Øvrebø er Norges modellmamma og har ledet modellbyrået Team Models i 52 år, og hun er ei dame med sterke og utfordrende meninger. Hun er for intens for mange. - Folk kan nok misforstå, men det får jeg bare ta. Av Øyvind Risvik. 


LILL-BABS BEGRAVES: Nå har både sorgene og gledene tatt slutt LILL-BABS BEGRAVES: Nå har både sorgene og gledene tatt slutt

(JÂRVSJÔ) Jeg har sagt til mine barn: kommer jeg på Skansen i kortkorte skjørt, med røde kinn og leppestift langt utenfor leppene, da må dere stoppe meg og låse inn meg, sa hun sist gang jeg intervjuet henne. 28. mai begraves Lill-Babs i Järvsjö kirke. Av Øyvind Risvik.

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Minner fra kjelleren MITT LIV SOM ØYVIND: Minner fra kjelleren (DRAMMEN) Det var tid for kjellerrydding. Da dukket de underligste ting opp: konas klassebilde og Kjells hilsen i minneboken, visitkort, bryllupstelegram, søndagsskolediplomer og en hel serie med unyttige ting. Av Øyvind Risvik. 


JAN VINCENTS JOHANNESSEN: Glitrende stemninger JAN VINCENTS JOHANNESSEN: Glitrende stemninger (KRISTIANSAND) Jan Vincents Johannessens bokhylle er full av litterære perler. - «Med livet foran seg» av Emilé Ajar er betraktningene så virtuost beskrevet, at jeg gjerne smaker på dem flere ganger. Av Øyvind Risvik. 


KJELL KARLSEN: Norges storband-konge KJELL KARLSEN: Norges storband-konge

(OSLO) Tretten år gammel oppdaget Kjell Karlsen jazzen. Da var han solgt. - Jeg kunne ikke se at det var synd for en metodistgutt å spille jazz. 4. april er det stor konsert i Oslo Konserthus, med Kjell Karlsen og gode venner. Av Øyvind Risvik.

 


MARIT CHRISTENSEN: Livet er ingen dans på roser MARIT CHRISTENSEN: Livet er ingen dans på roser (OSLO) - Humor er en av de viktigste overlevelsesfaktorene, sier Marit Christensen. - Det er de enkle gledene som skaper lykken. Av Øyvind Risvik. 


RUNE GERHARDSEN: Min vanvittige oppvekst RUNE GERHARDSEN: Min vanvittige oppvekst

(OSLO) Jeg hadde mine faste plikter hjemme, jeg måtte holde rommet i orden. Mor kunne ikke bære så mye på grunn av alvorlig beinkreft. Familien Gerhardsen var et fellesskap. Fire ord var viktig i vår familie: familie, nytte, plikt – og mye moro. 

 


«« First |1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 | Last ››   

VisitDRAMMEN


Telefon 32 23 40 70
Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no