Nettmagasinet FRIMINUTT

TINA NORDSTRÖM: Tinas beste fish `n` chips TINA NORDSTRÖM: Tinas beste fish `n` chips

(DRAMMEN) Hele 234 oppskrifter gir den svenske kokkeyndlingen Tina Nordström oss i boken Slik lager du min aller beste mat. Her finner du oppskriftene på hennes polynesiske spareribs, rødspette fish`n` ships og waldorfsalat. 

 


JAN IVAR NYKVIST: Glød på grillen JAN IVAR NYKVIST: Glød på grillen

(DRAMMEN) Jan Ivar Nykvist er Norges store grillmester. Prøv hans kveitefilet med grønnkål og eplesirup, reinsdyrfilet med grillet pære og ølsirup og en bringebærsuppe med grillet fersken og pisket limerømme.

 


EVEN RAMSVIK: Even den beste EVEN RAMSVIK: Even den beste (OSLO) Besteforeldrene tok vare på en tegning da stjernekokken Even Ramsvik var fem år, en tegning av en svær etasjekake, en bløtkake på 60 etasjer - Det jeg pleide å tegne var mat, sier han. - Og jeg skrev med kronglete bokstaver: jeg vil bli kok! Jeg var fryktelig tidlig ute. Nå er Even Ramsvik en av Norges beste kokker. Kanskje den aller beste. 


MITT LIV SOM ØYVIND: Påske-mamman MITT LIV SOM ØYVIND: Påske-mamman (GEILO) Hun var påskemamman, hun som hadde varm kakao i termosen, appelsiner og Kvikk Lunsj i ryggsekken og solkrem i anorakken. Hun var i påskeberedskap når alt annet sviktet.  


DET NORSKE TEATRET: Toralv Maurstad gjør Peer Gynt magisk DET NORSKE TEATRET: Toralv Maurstad gjør Peer Gynt magisk (OSLO) Toralv Maurstad er genial i sin tolking av en gammel Peer Gynt. Henrik Ibsens Peer er ved veis ende. Han er sliten, medtatt og trøtt. Reisen gjennom livet har gitt mange oppturer, og enda flere nedturer. Toralv Maurstads Peer Gynt spilles helt frem til 14. juni 2019. 


ANNE-LISE STRØM: Mitt gode liv i klosteret ANNE-LISE STRØM: Mitt gode liv i klosteret (OSLO) Anne-Lise Strøm er priorinne på Lunde kloster i Oslo. - Jeg er et lykkelig menneske, her på klosteret skal jeg være, jeg trives med kallet mitt - og med jobben min. Jeg trives med selve livet, selv om jeg ser at ikke alt jeg gjør er riktig. 


PÅSKEAPPELSINER: Symbol på selve solen PÅSKEAPPELSINER: Symbol på selve solen (DRAMMEN) Selv den franske Solkongen elsket appelsiner. Ikke rart appelsiner er symbolet på selve påsken. Se våre beste appelsinoppskrifter. 


HELVETES GOD GRILLMAT: Grill med trøkk HELVETES GOD GRILLMAT: Grill med trøkk (OSLO) Hans-Erik Dyvik Husby har droppet dop og fyll, heroin og kokain for å bli Norges store grillmester. 


NEW ORLEANS: Det swinger på Bourbon Street NEW ORLEANS: Det swinger på Bourbon Street

(NEW ORLEANS) Etter tretten år har New Orleans virkelig våknet til live igjen etter stormen. Bourbon Street fylles med syngende, spillende og jublende mennesker. Louis «Satchmo» Armstrong er ikke død, han lever. 11.- 14. april går French Quarter Festival av stabelen.

 


TOM VICTOR GAUSDAL: Snaps + tapas = snapas TOM VICTOR GAUSDAL: Snaps + tapas = snapas

(OSLO) Snapas står for snaps + tapas, og er en kombinasjon av akevitt og mat. Her er noen av Tom Victor Gausdals spennende oppskrifter.  


GERD «GT-SARA» THOREID: Jeg vitset meg til suksess GERD «GT-SARA» THOREID: Jeg vitset meg til suksess

(EIDSVOLL) 83 år gammel debuterte hun. Med sang og godt humør slo Gerd Thoreid gjennom som GT-Sara. Suksessen var at hun aldri øvde. Nå er GT-Sara 95 år og like fresk i farta. Du så henne synge "vil ni se en stjärna" på TV-programmet Trygdekontoret for en uke siden.

 


GHITA NØRBY: Fortrolige Ghita GHITA NØRBY: Fortrolige Ghita (KØBENHAVN) Hun er nordisk teaters superstjerne og filmens «Grand old lady». Ghita Nørby er vennligheten selv. Hun var i slutten av 70 årene den gangen. Nå er hun 84 år, men like vakker, full av lune smilehull og smittende latter… 


ODD NERDRUM: Galskap, farger og mye filosofi ODD NERDRUM: Galskap, farger og mye filosofi

(NEVLUNGHAVN) Sommeren 1984, i Nevlunghavn. Jeg fikk oppleve Odd Nerdrum male «Tidlig morgen», med mamma på sidelinjen. Det ble en dag full av galskap og farger. - Moralsk og kunstnerlig er jeg helten i mitt liv, sa han. - Å stå alene er å være sterk. 8. april 2019 fyller Odd Nerdrum 75 år.

 


ANDREAS STENSVOLD: Kreftlegen alle elsker ANDREAS STENSVOLD: Kreftlegen alle elsker (SARPSBORG) - Jeg vil være der pasientene er. Det er dem jeg er til for, dem jeg brenner for. Overlege Andreas Stensvold hadde dårlige eksamener på skolen. Nå er han en av Norges dyktigste og mest respekterte kreftleger. 


LISE KLAVENESS: Tøff dame med fotball LISE KLAVENESS: Tøff dame med fotball (OSLO) Lise Klaveness er direktør for elitefotballen i Norge. Her har hun en tøff jobb. Kravet er å komme til EM i fotball i 2020. - 

Det er ikke annerledes å ha denne jobben for meg som kvinne enn det ville vært for en mann, sier hun. Norge tapte for Spania 23. mars, men tirsdag 26. mars møter de erkefienden Sverige. Da vinner de...

 


LARS LAGERBÄCK: Mirakel-mannen LARS LAGERBÄCK: Mirakel-mannen

(OSLO) Nå er EM-kvalifiseringen i fotball i gang. To første kamper: Spania - Norge 23. mars og Norge - Sverige 26. mars. Lars Lagerbäck trodde så sterkt på det norske landslaget at han ville avslutte karrieren sammen med nordmennene. Vil han lykkes med å komme til EM? Se også oversikt over Norges EM-kvalifisering.

 


DÜSSELDORF: Karneval, fest og farger DÜSSELDORF: Karneval, fest og farger

(DÜSSELDORF) 4. mars 2019 er det tid for mye tysk rabalder og enda mer moro i Düsseldorf. Da går byens fargerike karneval av stabelen. Det er nemlig tid for den populære Rosemandagen..

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Kongedressen MITT LIV SOM ØYVIND: Kongedressen (OSLO) Det koster å bli innbudt til Slottet. Da kong Harald og hans frue kom bort for å småprate, la ikke Dronningen en gang merke til den nye dressen min. Blikket hennes gikk ned mot gulvet… Av Øyvind Risvik. 


CHAT NOIR: Cajsa Stina Åkerström og Jack Vreeswijk - Du och jag farsan. CHAT NOIR: Cajsa Stina Åkerström og Jack Vreeswijk - Du och jag farsan. (OSLO) Fred Åkerström og Cornelis Vreeswijk er to av de absolutt største svenske visesangerne gjennom tidende. På Chat Noir 20. mars møter du barna deres, i hyllestkonserten Du och jag farsan. 


OSLO NYE TEATER/ TEATERKJELLER`N: Ærlig talt, Kari-Ann Grønsund OSLO NYE TEATER/ TEATERKJELLER`N: Ærlig talt, Kari-Ann Grønsund (OSLO) Bli med på en vandring gjennom Kari-Ann Grønsund liv, fra oppvekst på Grünerløkka til, hippitid, festing og rock`n roll og til i dag, hvor hun er en av teaterscenens mest respekterte skuespillere. Siste spilledag på Oslo Nye Teater er 14. juni. 


«« First « Previous |1 2 3 4 5 6 7 8 9 | Last ››   

VisitDRAMMEN


Telefon 32 23 40 70
Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no