Nettmagasinet FRIMINUTT

ERIK DAMMANN: Jeg er en sosial kløne ERIK DAMMANN: Jeg er en sosial kløne (NESODDEN) Jeg en sosial kløne. Jeg kan ikke det der med smalltalk. Jeg er ikke flink til å nærme meg fremmede mennesker. Jeg må fremdeles lære av kona mi å være mer sosial. Sier mannen som stiftet Fremtiden i våre hender for 45 år siden. 


ANNE B. RAGDE: Sorgvakkert om datteren på Neshov ANNE B. RAGDE: Sorgvakkert om datteren på Neshov (DRAMMEN) Årets Anne B. Ragde-bok, Datteren, avslutter serien om Neshov-familien. Det er blitt en verdig slutt på familiehistorien som hele Norge har gjort til sin egen. 


JØRN LIER HORST: Blant råbarka forbrytere JØRN LIER HORST: Blant råbarka forbrytere

(DRAMMEN) Jørn Lier Horsts verden består skumle og råbarka forbrytere og usympatiske mordere. Hans siste krimbok, Illvilje, er full av dem. Heldigvis ordner William Wisting opp.

 


LIV OG LINN ULLMANN: To eventyrlige liv LIV OG LINN ULLMANN: To eventyrlige liv (OSLO) Liv Ullmann er en av våre aller største stjerner. Hele verden har vært hennes scene. Hun er alltid nysgjerrig på nye muligheter og uventede utfordringer. Jeg har intervjuet Liv Ullmann en rekke ganger. Her er to av dem, første gang i rollen som Sigrid Undsets Jenny, siste gangen sammen med datteren Linn. 


ARNE REPÅL OG UNNI ASKELAND: En samtale om SJALUSI ARNE REPÅL OG UNNI ASKELAND: En samtale om SJALUSI (OSLO) Møt psykologen Arne Repål og multikunstneren Unni Askeland i en sterk samtale om sjalusi. - Sjalusi kan også være som et krydder. Det kan være med på å pirre forholdet. Hva mener psykologen og kunstneren om det? 


LEVI HENRIKSEN: Nær mine egne følelser LEVI HENRIKSEN: Nær mine egne følelser

(DRAMMEN) Årets Levi Henriksen-bok heter «Så langt hjemmefra, så nær der jeg bor». Først ble han refusert 87 ganger før han skrev 25 bøker. Suksessen kom og nå er han en av mine favoritt-forfattere. 

 


DET NORSKE TEATRET: David Bowie og brutal-vakre Lazarus DET NORSKE TEATRET: David Bowie og brutal-vakre Lazarus (OSLO) Forestillingen Lazarus med David Bowies sanger og Enda Walshs tekst, ble en brutalvakker og uforutsigbar festaften på Det Norske Teatret. Det ble en kveld full av mennesker med frynsete sjeler – og et ørlite gnist av håp. Lazarus blir spilt hele høsten og frem til februar 2020.  


RUNE KLØVTVEIT: Bilen er min frihet RUNE KLØVTVEIT: Bilen er min frihet

(DRAMMEN) Den dagen han satte seg bak et bilratt igjen, var et stort under. – Jeg trodde jeg hadde mistet alt, sier liergutten Rune Kløvtveit som ble 69 prosent brannskadd og mistet begge bena. - Psykisk betyr bilen alt for meg, den er lykke og frihet. 

 


HVEM TROR DU AT DU ER? Min far - fattig-gutten i Risvika HVEM TROR DU AT DU ER? Min far - fattig-gutten i Risvika

(RØDØY PÅ HELGELAND) Bli med til husmannsplassen Risvika på Rødøy. Her vokste de opp med sorg og sykdom, mine besteforeldre, min far Ragnvald og hans 21 søsken. Det var et umenneskelig, intenst og tøft liv. .

 


OSLO NYE TEATER: Ønsker meg tilbake til mine briljante venninner OSLO NYE TEATER: Ønsker meg tilbake til mine briljante venninner (OSLO) Elena Ferrante har skapt et storverk om vennskap mellom kvinner. Om vennskap i tykt og tynt. Det har Oslo Nye Teater lykkes med å fortelle videre. Siste forestilling er 19. oktober. 


SOLFRID HEIER: Med Kleopatra på biltur. SOLFRID HEIER: Med Kleopatra på biltur. (OSLO) 21. oktober 2019 på GAMLA – Konsert & Scene i Oslo. I en alder av 74 år har Solfrid Heier premiere på forestilling KLEOPATRA PÅ BILTUR, en humoristisk forestilling om nysgjerrighet, selvutvikling, pyramider og vafler. - Jeg spiller rollen som Vivi, en åpen og fordomsfri kvinne som til tider tipper over i ren begeistring og i originale løsninger. Billetter HER. 


ARNULF PAULSEN: Høggern-legenden tar farvel ARNULF PAULSEN: Høggern-legenden tar farvel

(GJØVIK). Han er den mest tørrvittige karen jeg vet om. Det fule blinket i øyet er der hele tiden. Og det er vel det som har gjort ham så populær i Vazelina Bilopphøggers, denne totenhumoren. Etter 40 år på scenen inviterer gutta i Vazelina Bilopphøggers til jubileums- og avskjedskonsert i Oslo Spektrum - 21. mars 2020. Nå også med ekstrakonsert. Jeg intervjuet selveste «høggern» ved bredden av innsjøen Mjøsa. 

 


GERD «GT-SARA» THOREID: Jeg vitset meg til suksess GERD «GT-SARA» THOREID: Jeg vitset meg til suksess

(EIDSVOLL) 17. september 2019 fyller GT-Sara 95 år. 83 år gammel debuterte hun. Med sang og godt humør slo Gerd Thoreid gjennom som GT-Sara. Suksessen var at hun aldri øvde. Nå er GT-Sara 95 år og like fresk i farta. Du så henne synge "vil ni se en stjärna" på TV-programmet Trygdekontoret for en stund siden.

 


ANNE MARIT JACOBSEN: Et fyrverkeri til Drammen ANNE MARIT JACOBSEN: Et fyrverkeri til Drammen (OSLO) Det er kjærlighet gjennom hele forestillingen «Jacobsen, værsågod!» med Anne Marit Jacobsen, det er som en eneste stor kjærlighetserklæring, til publikum og til et langt liv på scenen. Du kan oppleve Anne Marit Jacobsen på Drammens Teater 27. september. 


MARTE GERHARDSEN: Bestefar Einar MARTE GERHARDSEN: Bestefar Einar (OSLO) 15. september blir det NRK1-premiere på dokumentarfilmskaper Erling Borgens TV-serie om Einar Gerhardsen og hans epoke, en serie i fire deler. Marte er Einar Gerhardsens barnebarn. Her er hennes bestefar-minner.  


DET NORSKE TEATRET: Raskolnikov - liv og død og ei nistepakke DET NORSKE TEATRET: Raskolnikov - liv og død og ei nistepakke (OSLO). I Det Norske Teatrets forestilling Raskolnikov fikk vi blodige mord, blod og tårer og annen elendighet midt i ansiktet. Det ble ikke spart ikke på effektene. Det ble en sanseløs og vill reise gjennom hovedpersonen Raskolnikovs dramatiske verden. Siste forestilling 31. oktober. 


LARS LAGERBÄCK: Jeg er en hardhudet mann LARS LAGERBÄCK: Jeg er en hardhudet mann

(OSLO) EM-kvalifiseringen i fotball godt i gang. 8. september spiller Norge mot Sverige på Friends Arena i Stockholm. Den norske treneren Lars Lagerbäck trodde så sterkt på det norske landslaget at han ville avslutte karrieren sammen med de norske spillerne. Vil han lykkes med å komme til EM eller tar han seg vann over hodet? Se hva som skjedde de første EM-kvalifiseringene - og hvilke kamper som står igjen.

 


KARL SUNDBY: Mine skyggesider KARL SUNDBY: Mine skyggesider

(OSLO) Livssituasjonen vår gjorde at min barndom ble forvirrende og utrygg, jeg ble en rastløs og bråkete guttunge. Nå er jeg bare bråkete. Nå har Karl Sundby sin egen utstilling på Galleri Sagene Samfunnshus. Svarte svaner har han kalt utstillingen og er et minne om kona Linda.

. 


THORBJØRN BERNTSEN: Greier ikke å holde kjeft THORBJØRN BERNTSEN: Greier ikke å holde kjeft (SØRUMSAND) Han er Leppa fra Grorud, han er politikeren som var så tøff i kjeften at det halve kunne holde. Derfor mener noen at Thorbjørn Berntsen har tatt en alt for stor plass i det norske politiske landskapet. - Jeg greier ikke å holde kjeft, veit du, sier han. – Og hvis folk ikke skjønner det jeg sier, da kan jeg liksågodt holde kjeft. 


SVEIN TINDBERG OG ABRAHAMS BARN: En historie om myter og legender SVEIN TINDBERG OG ABRAHAMS BARN: En historie om myter og legender

(OSLO) Gikk du glipp av Svein Tindberg og Abrahams barn på Det Norske Teatret? En forestilling om tre verdensreligionene som møtes og vår kulturs stamfedre? Nå er det mulighet til å se denne fantastiske forestillingen 4/9, 25/9, 15/10, 17/10 og 2/11 2019.

 


«« First « Previous |1 2 3 4 5 6 7 8 9 | Last ››   

VisitDRAMMEN


Telefon 32 23 40 70
Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no