Artikler, omtaler og annonser - VisitDrammen, VisitNorway

 

VisitDRAMMEN er et kommunikasjons-byrå i samarbeid med VisitNORWAY. Som offisiell partner publiserer vi artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Nettstedene har gjennom året mer enn 20 mill. brukere og 60 mill. leste artikler.

 

Innholdsmarkedsføring og annonser.

Ring 32 23 40 70, e-post: post@visitDRAMMEN.no

God plassering til hyggelige priser! 

 

Visjonen bak VisitDrammen og VisitNorway er å gjøre det enklere å velge reisemål. - Vi forteller om det som skjer. Om aktivitetene, de velsmakende måltidene, de beste filmene, de mest spennende utstillingene, de tøffeste konsertene, de mest gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene i Drammensregionen.


NordiskePERLER.no forteller om de velsmakende måltidene og de gode opplevelsene du kan få når du besøker de beste hotellene, herregårdene, slottene, restaurantene - og spahotellene i Norden.

VisitNORWAY.com - VisitDrammen er offisiell partner i VisitNorway med Drammensregionen som sitt område. Innholdet på nettstedene samkjøres på en rekke reiselivs og kultur-kanaler samt mobile apper. Nettstedene har 20 mill. brukere med 60 mill. leste artikler pr år. 

Annoseformater

Her ser du en oversikt over de ulike annonseformatene du kan velge mellom. Velg formatet som kler annonsemateriellet ditt best.

720x200px
Articleboard 1

 

300x125 px
Articleboard 4

  300x400
Articleboard 2
 
 300x260 px
Articleboard 3

 

Annonseplassering
Minimer
 • VD Forside des 17
 • Artikkel detaljside

  Annonseplassering detaljside
 • Forside

  Annonseplassring forside
 • Tema

  Annonseplassring 2
 • Egen artikkel

  Redaksjonell artikkel
Innholdsmarkedsføring

Kontakt oss på tlf 32 23 40 70 eller e-post post@visitdrammen.no for artikler og omtaler på VisitDrammen og VIsitNorway

TILBUD PÅ ANNONSEPLASS

Treff kundene mens de planlegger aktiviteter i Drammensregionen. Annonse på VisitDrammen og VisitNorway blir du synlig for mennesker rundt om i hele veden.