• Hotvet Strand

Aktiviteter

Folkedans med Huldra Folkedans med Huldra Hver torsdag danser Leikarringen Huldra folkedans på Gamleskolen Aktivitetshus på Spikkestad. Vi danser mellom kl 1900 – 2130.  


Idrett - Vannsport for alle Idrett - Vannsport for alle Hver torsdag fra mai til september er det klubbkveld på Hernestangen, en åpen kveld for nye og tidligere medlemmer. Her er alle velkommen til “gøy på vannet” kveld. Alle medlemmer har tilgang til utstyret som er er rigget og klart til bruk. 


Fiskeplasser i Røyken Fiskeplasser i Røyken I Røyken dreier det seg ikke bare om saltvannsfiske, men også forholdene for innlandsfiske skal være svært gode i følge Røyken og Åros Jeger og Fiskeforening. Leder av foreningen, Petter Bay, byr på foreningens heteste tips om fiskeplasser i kommunen. 


Friluftsormåde - Lahellholmen Friluftsormåde - Lahellholmen Lahellholmen er Drammensfjordens eneste øy. En frodig holme med lett skog, svaberg, klipper, liten brygge og noen ankerfester for båten. Øya er tilknyttet fastlandet med molo og trebru. Området er i dag et friluftsområde.  


Idrettslaget ROS Idrettslaget ROS Spikkestad Idrettsforening ble stiftet 6. februar 1919. Den 20 mars 1963 gikk foreningen sammen med Røyken Idrettsforening av 16 mars 1932. Etter navnekonkurranse og adskillig diskusjon ble resultatet R.O.S (tidl. Røyken og Spikkestad I.F.). 


«« First |1 2 3 | Next › Last ››