Opplev Drammensregionen!

 

 

Aktuelt

03.12 - VERNISSASJE - Terje Risberg viser dyptrykk, Galleri Athene 03.12 - VERNISSASJE - Terje Risberg viser dyptrykk, Galleri Athene

(DRAMMEN) Terje Risberg er utvilsomt en av de store mestere innen dyptrykkgrafikken. Med en enorm kunnskap, både håndverksmessig, men også formspråklig lager Terje de fineste og mest forseggjorte kunstverk.

 


UTSTILLING med Jan Olav Forberg og Yngvill Lassem UTSTILLING med Jan Olav Forberg og Yngvill Lassem

(GULDEN KUNSTVERK) Separatutstillinger: Jan Olav Forberg fra Stavern viser malerier i teknikken stencil graffiti og Yngvill Lassem fra Drammen viser akrylmalerier. 

 


JAZZKJØKKEN - Jonas B. Gundersen JAZZKJØKKEN - Jonas B. Gundersen

(DRAMMENJonas B. Gundersen med sitt jazzkjøkken ligger øverst på Bragernes torg. Kafeen har en lun atmosfære med rustikk interiør. Bilder av artister og gamle jazz-effekter pryder veggene. 

 


08.12 - VAFFELFØZZ 2016 - Jaga Jazzist + Moon Relay 08.12 - VAFFELFØZZ 2016 - Jaga Jazzist + Moon Relay

(DRAMMEN) Det inviteres igjen til Vaffeføzz på Union Scene – og for andre gang på vinterstid innendørs! Det som begynte som en beskjeden hagefest har utviklet seg til en institusjon i Drammen. Årets line up er på plakaten riktignok ganske kort, men i antall utøvere er ganske lik som tidligere år.

 


AKTIVE DRAMMEN: Helter med ball AKTIVE DRAMMEN: Helter med ball (DRAMMEN) Fotballklubben Strømsgodset og Drammen Håndballklubb samler idrettsvenner i alle aldre. Er det noe byen er stolt av så er det ballheltene våre. 


Norsk Bridgefestival 2017 til Drammen! Norsk Bridgefestival 2017 til Drammen!

Drammen blir den nye arrangørbyen for Norsk Bridgefestival, et årlig arrangement med opptil 1000 deltakere fra hele Skandinavia. Drammenshallen blir festivalarena og rigges for turneringer hele uken, - 7 dager med kortspill, fra morgen til kveld.

 


THORLEIF «HAUERN» HAUG: Legenden som forandret skisporten THORLEIF «HAUERN» HAUG: Legenden som forandret skisporten (DRAMMEN) Er det en skiløper vi er stolt av i Drammen så er det Hauern, Thorleif Haug. Han revolusjonerte skisporten. Av Øyvind Risvik


NOVEMBERUTSTILLINGEN 2016, Lychepaviljongen NOVEMBERUTSTILLINGEN 2016, Lychepaviljongen

(DRAMMEN) Novemberutstillingen vises i Lychepaviljongen fram til 3.1.17. Utstillingen er en juryert årlig utstilling arrangert av Buskerud Bildende Kunstnere. Alle som er bosatt i Buskerud, eller som har tilknytning til fylket, kan sende inn arbeider.

 


UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler ARRIVAL UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler ARRIVAL (DRAMMEN) Premiere 11. november 2016. Arrival er en film full av gåter og førsteklasses tanker, blandet med en god porsjon virkelighet. Det er en annerledes film som er vel verd å se. 


GULLGUTTEN STEN STENSEN: Han herjet med rekordene GULLGUTTEN STEN STENSEN: Han herjet med rekordene

(DRAMMEN) Drammen kan skryte av de beste skøyteløperne. Møt Sten Stensen, Ivar Ballangrud, Sigurd Moen, Charles Mathisen og Georg Krog. Av Øyvind Risvik.

 


LEONARD COHEN: Han gir Tove fred i sjelen LEONARD COHEN: Han gir Tove fred i sjelen

(DRAMMEN) Leonard Cohen er rett og slett bedre enn medisin. Han er ren terapi, sier Tove Bakken i Solbergelva. I høst kommer Cohen ut med et nytt album, Do You Want It Darker. Av Øyvind Risvik.

 


DRAMMENSMARKA: Et eldorado for skiløpere DRAMMENSMARKA: Et eldorado for skiløpere

(DRAMMEN) Skiløypene i Drammensmarka gir et utall alternative turmuligheter. Enten du liker å legge ut på langtur, eller foretrekker de korte lette løypene.

 


DRAMMENS GYLNE DRÅPER: Tre av Norges beste akevitter DRAMMENS GYLNE DRÅPER: Tre av Norges beste akevitter

(DRAMMEN) Drammen har tre av Norges beste akevitter. Franz Tandberg med sin tøffe Drammensakevitten, sønnen Pål Tandberg med en blank og velduftende TaffelAquavit og Terje Aass med bestefar Lauritz. Av Øyvind Risvik.

 


BJØRN MYHRE SPORT - friluftsliv, sykkel, langrenn og løp BJØRN MYHRE SPORT - friluftsliv, sykkel, langrenn og løp

(KROKSTADELVA) Bjørn Myhre Sport AS er spesialister på langrenn, sykkel, løp og friluftsliv. Sportsbutikken er lokalisert i Krokstadelva og består av en to etasjes sportsbutikk samt et moderne sykkelverksted.

 


JUBILEUMS-UTSTILLING -  Norges Bank200 år JUBILEUMS-UTSTILLING - Norges Bank200 år

(KONGSBERG) I Norge har de fleste et forhold til norske mynter ved at vi bærer dem med oss i lommen. Men mynter kan sies å være små hverdagsskulpturer i lommeformat utformet av en formgiver. Hvordan finner norske mynter sin form?

 


«« First « Previous |1 2 3 4 | Last ››

Hva Skjer

Nettmagasinet FRIMINUTT

WENCHE FOSS: Hun kunne smelte en gråstein WENCHE FOSS: Hun kunne smelte en gråstein (OSLO) Wenche Foss kunne smelte en gråstein, og eksplodere som et overjordisk tordenskrall. Jeg har møtte begge damene. Vår store primadonna ble født 5. desember 1917. Av Øyvind Risvik.


NordiskePERLER

MITT LIV SOM ØYVIND: Husmanns Vinstue - min frokostperle i København MITT LIV SOM ØYVIND: Husmanns Vinstue - min frokostperle i København

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(KØBENHAVN) Husmanns Vinstue er et av de mest erkedanske og aller beste frokostrestaurantene i København. Her nyter jeg sild og smørrebrød til jeg ikke orker mer. Men først litt historie… Av Øyvind Risvik.

 


Møt Drammenseren

DRAMMENS IS: Is-historien byen aldri glemmer DRAMMENS IS: Is-historien byen aldri glemmer

(DRAMMEN) Det var noe spesielt med denne isen, sier tidligere Drammens Is-direktør, Asbjørn R. Hansen, den var verdens beste. Her kan du lese Drammens-bedriftens stolte historie, som tok brått slutt i 1997. Av Øyvind Risvik.

 


BRITT HALDEN KVERNBERG: Ida elsket livet BRITT HALDEN KVERNBERG: Ida elsket livet

(DRAMMEN) Jeg gråter ikke lenger hver gang jeg hører om Ida (Wassås) eller tenker på henne, sier mamma Britt Halden Kvernberg. - Da hun døde opplevde jeg en lammende sorg. Nå er det mindre sorg, nå er det mer savn. Av Øyvind Risvik

 


    

VisitDRAMMEN

Telefon 32 23 40 70

Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen


Øyvind Risvik 
Telefon +47 909 11326 

Epost mail@risvikmedia.no


Geir Dahl
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Annonser

Visit Media AS


Postboks 819, 3007 Drammen
Tlf 32 23 40 70

Epost post@visitmedia.no
Web visitmedia.no