23. september 2014


Velg søke typen
  • Nettsted 
  • Internett
Search

You are here  >  visit DRAMMEN

Loading...
logings
  • Union Brygge - Elvefestivalen
  • Holmennokken
  • Ypsilon
  • Papirbredden


Aktuelt

UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler Mot naturen
(DRAMMEN) Premiere 19. september - Mot naturen. Ut på tur i naturen sammen med Martin, da blir tanken og drømmen en smule fri.
DET BETALES: A hard days night
(DRAMMEN) Norske Det Betales har tolket The Beatles i 30 år og de har høstet internasjonal anerkjennelse. Konsert i Drammens Teater 3. oktober kl 19:00.
VEGAR FOSS ANDERSEN: Livet er mer enn teater
(DRAMMEN) Vegar Foss Andersen kjører en VW Passat til jobben på Drammens Teater og en Ford Kuga når han slår seg løs.
EN HYLLEST TIL JOHAN HALVORSEN: Opplev Birgitte Stærnes på fiolin
(DRAMMEN) 20. september kl. 19:00 presenterer Drammen Konsertorkester musikk fra byens egen komponisk Johan Halvorsen. Birgitte Stærnes er solist på fiolin.
UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler Frøken Julie
(DRAMMEN) Premiere 12. september. Frøken Julie. Den er sterk, intens og severdig. Liv Ullmann på sitt beste, med andre ord.
VESPAFOLKET: Vespa gjør inntrykk på damene
(DRAMMEN) I Vespa Club Drammen er det mye scooter – og enda mer vennskap
EIKER GÅRDSYSTERI: Café, gårdsbutikk og gourmetost
(ØVRE EIKER) Eiker gårdsysteri er stedet for velsmakende oster. På Cafe Hemsen serveres det enkle retter med egenprodusert gourmeost, nystekte vafler og hjemmebakte kaker.
Drammens Museum
(DRAMMEN) Museet er en opplevelse for historie- og kunstinteresserte i alle aldre. Faste utstillinger av Nøstetangenglass, barokksølv, 1700-talls drammensfajanse, interiører, kirkekunst og folkekunst.
MADAME TVETEN: Overnatting, kafé og konferanser
(LIER) Tveten gård ligger vakkert til oppunder skogen med utsikt over Lierdalen. Gården gir den perfekte rammen for bryllup, konfirmasjon, julebord kurs og konferanser.
KOLBERG GÅRD: Kulturelt møtested
(Øvre Eiker) Kolberg Gård er et kulturelt møtested for mennesker som ønsker å oppleve det enkle og naturlige. Et sted for deg som vil ha en utfordring og en spesiell opplevelse.
SAND GÅRD: Kafé og gårdsbutikk
(HURUM) Velkommen til gode opplevelser på Sand Gård! Her finner du barnas gård, hjemmebakeri, gårdsbutikk, kafé og selskapslokale.
PÅ TUR I DRAMMEN: BRAGERNESÅSEN er Drammens vakre naturperle
(DRAMMEN) Bragernesåsen er Drammens stolte og idylliske hage, vakker og irrgrønn om våren og som en gyllenrød eksplosjon om høsten.
BO: Nordre Jarlsberg Brygge
(SANDE): Nordre Jarlsberg Brygge er det største boligprosjektet i Sande kommune. Første byggetrinn, Utsikten, ligger sydvendt med tøffelavstand til badestrand og friluftsområde.
KRØDERBANEN: Lidenskap for gamle tog
(KRØDEREN) Søndag 29. juni er det sesongåpning for Krøderbanen og westernshowene. Her er resten av sommerprogrammet.
SOLBERGSTØA camping og hytter
(HURUM) Solbergstøa er en rolig familiecamping med sjøutsikt og egen badestrand. En plass for både fastliggende og besøkende turister.
OPPLEVELSER I DRAMMENSMARKA: Vakre Kjøsterudjuvet
(DRAMMEN) Kjøsterudjuvet har vært kjent av eventyrere helt tilbake til 1700-tallet. Tre engelske lorder beskrev juvet som fantastisk. Men Drammen har flere spennende naturopplevelser.
FOTBALLGOLF på Heiatoppen
(LIER) Fotballgolfbanen på Heiatoppen ligger vis-a-vis E18 på Lierskogen. Banen består av 18 hull, fordelt på par 3, 4 og 5. Vedlikeholdes av grenkeepere fra Holtsmark Golf.
WÆRPEN GÅRD - i hjertet av Oslofjorden
(HURUM) Wærpen Gård er en landbrukseiendom med overnatting og egen båthavn. Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser i hjertet av Oslofjorden.
HOKKSUND CAMPING: Aktiviteter for hele familien.
(ØVRE EIKER) Moderne velustyrt 4-stjernes NAF-campingplass, tilpasset hele familien. Ligger i rolige  og idylliske omgivelser ved Drammenselva. Samlingssted for laksefiskere.
JAZZKJØKKEN - Jonas B. Gundersen
(DRAMMEN) Jonas B. Gundersen ligger øverst på Bragernes torg. En café med jazzkjøkken, lun atmosfære og rustikk interiør. Husets spesialitet er pizza for “kresne pizza-elskere”

nettmagasinetFRIMINUTTnordiskePERLERLenker


 Visitnorway.com / Drammensregionen