3. mars 2015


Velg søke typen
  • Nettsted 
  • Internett
Search

You are here  >  visit DRAMMEN

Loading...
logings
  • Åros Brygge - Kyststien langs Oslofjorden
  • Union Brygge - Elvefestivalen
  • Papirbredden


Aktuelt

Clarion Collection Hotel Tollboden
(DRAMMEN) I hotellets lobby vil du bli ønsket velkommen av vår tjenestevillige stab, som vil hjelpe deg på alle mulige måter slik at oppholdet ditt blir effektivt og behagelig.
RØYKEN JAZZFORUM - Vårprogram
[ SLEMMESTAD ] Røyken Jazzforum har til dette vårsemesteret samlet et utvalg artister som spenner fra Amerikansk Cooljazz og Elvis-tolkning til melodiøs Norsk-Svensk folkejazz og allsang.
SPIRALEN Café og Restaurant - byens turistattraksjon
(DRAMMEN) Spiralen Café og Restaurant - et trivelig spisested med fantastisk beliggenhet. Panoramautsikt over byen, marka som nærmeste nabo.
JAZZKJØKKEN - Jonas B. Gundersen
(DRAMMEN) Jonas B. Gundersen ligger øverst på Bragernes torg. En café med jazzkjøkken, lun atmosfære og rustikk interiør. Husets spesialitet er pizza for “kresne pizza-elskere”
VESLEMØY SOLBERG: Moleskine og meg
(DRAMMEN) «Heldige sauer som ikke trenger å bekymre seg for noe», tenkte jeg, og så begynte tankene å svirre». Veslemøy Solbergs originale essay er også å lese i boken BRUER.
UKENS KINOPREMIERE: VisitDRAMMEN anbefaler PHOENIX
(DRAMMEN) Kinopremiere 13. februar. PHOENIX – et symbol på Tysklands identitet og gjenoppbyggelse etter krigen.
AROMA INDIA - Indian Cuisine & Bar
(DRAMMEN) Det indiske kjøkken er et av verdens aller beste, og Aroma India i Drammen tar deg med på en kulinarisk reise - en  liten smak av India. 
DRAMMENSMARKA: Et eldorado for skiløpere
(DRAMMEN) Skiløypene i Drammensmarka gir et utall alternative turmuligheter. Enten du liker å legge ut på langtur, eller foretrekker de korte lette løypene.
MARY, ANDERS og STEIN GRØNDAL: Familien Rally
(DRAMMEN) Mary Grøndal har fulgt tre generasjoner rallykjørere, først var det mannen Nils Fredrik, så fulgte sønnen Stein opp, og nå er det barnebarnet Anders som er en av Norges beste rallykjørere.
JØRN HERSTAD: Stor drammenser, liten bil
(DRAMMEN) Selv om han er to meter høy, er Mini Cooper den beste bilen han kan tenke seg. Drammenseren Jørn Herstad trives i en bil som knapt rekker ham til beltestedet.
DRAMMEN SKISENTER - åpningstider
Drammen Skisenter er et familievennlig alpinanlegg beliggende på Åssiden i Drammen. Anlegget har 4 km nedfartløyper, rails, funbox og bigjumps.
Comfort Hotel Union Brygge
(DRAMMEN) Rockehotellet Comfort Hotel Union Brygge ligger midt i nye Drammen. Union Brygge langs Drammenselva er symbolet på en by som hver dag får mer selvtillit. 
PEPPES PIZZA - Drammen stasjon
(DRAMMEN) Restauranten har en lun og trivelig atmosfære som passer til de fleste anledninger. Menyen er rikholdig med et godt utvalg av pizza, hamburgere og salater.
JONAS FJELD: Med gospeltrøkk i Drammens Teater
AV ØYVIND RISVIK (Drammen) Jonas Fjeld har gjort det igjen. Han fikk meg til både å grine og gråte da Drammens Teater ble gjort om til en katadral en søndag kveld i romjulen.
SCANDIC PARK DRAMMEN
(DRAMMEN) Scandic Park Drammen ligger sentralt i Drammen, nær torget og ved siden av Drammen teater og Drammenselva, en elv kjent for sportsfiske.
PIGEN CAFE & BAR - den gode stemningen
(DRAMMEN) Avslappende salonger,  hyggelige spiseavdeling og en moderne bar - valg er ditt på Pigen Cafe & Bar.
VERTSHUSET OSCAR & STALLEN
(DRAMMEN) Klassisk og tidløs restaurant sentralt plassert på Bragernes. Et særpreget vertshusmiljø med god atmosfære der hvert enkelt rom har lang historie.
MARIA ELENA KOPPANGEN: Lakkdronningen
(DRAMMEN) På Eiker Billakkering i Solbergelva får Maria Elena Koppangen uttrykke seg, på panseret på en svær Trans Am.
GÖRAN FRISTORP OG SVEN-BERTIL TAUBE: Høytid i Drammens Teater
(DRAMMEN) 8. februar er Göran Fristorp og Sven-Bertil Taube klar for å ta Drammen med storm.
GULSKOGEN - Nordens beste kjøpesenter 2014!
(DRAMMEN) Gulskogen Shoppingsenter ble kåret til Nordens beste kjøpesenter! Senter ligger på Gulskogen, kun syv minutter fra Bragernes torg!

nettmagasinetFRIMINUTTnordiskePERLERLenker