Ypsilon bro, Drammen
Ypsilon bro, Drammen

Ypsilon bro. Utsikt mot Byparken med leke- og aktivitetsområde. Parkeri...»

Åros brygge, Røyken
Åros brygge, Røyken

Kyststien i Røyken: Høvikvollen - Åros - Skogsborg. ...»

Aktuelt

PÅSKENS KINO-PREMIERE: VisitDrammen anbefaler De Nærmeste PÅSKENS KINO-PREMIERE: VisitDrammen anbefaler De Nærmeste (DRAMMEN) Premiere 27. mars: DE NÆRMESTE. Det er en brutal film, den er grundig, den er viktig om et komplisert tema. Den er severdig.

Drammens Museum Drammens Museum (DRAMMEN) Museet er en opplevelse for historie- og kunstinteresserte i alle aldre. Faste utstillinger av Nøstetangenglass, barokksølv, 1700-talls drammensfajanse, interiører, kirkekunst og folkekunst.

Quality Spa & Resort Holmsbu Quality Spa & Resort Holmsbu (HURUM) Quality Spa & Resort Holmsbu ligger flott til mellom Holmsbu og Rødtangen. Ute i Drammensfjorden gir vakre omgivelser og sunn livsstil deg de beste konferanse- og spaopplevelsene.

Åspaviljongen – et sted for alle! Åspaviljongen – et sted for alle! [DRAMMEN] Åspaviljongen ligger i åsen bak Bragernes kirke. Et tradisjonsrikt utfartssted fra 1898. Restauranten byr på smakfulle retter, praktfull utsikt og mye kultur.

DRAMMEN GOLFSENTER - Imjelt Pich & Putt DRAMMEN GOLFSENTER - Imjelt Pich & Putt (DRAMMEN) Et helårs golfsenter med18-hulls Pitch og Putt bane, golf-simulatorer og innendørs treningsområde . En familie-vennlig bane uten krav til grønt kort.

Clarion Collection Hotel Tollboden Clarion Collection Hotel Tollboden (DRAMMEN) I hotellets lobby vil du bli ønsket velkommen av vår tjenestevillige stab, som vil hjelpe deg på alle mulige måter slik at oppholdet ditt blir effektivt og behagelig.

SPIRALEN Café og Restaurant - byens turistattraksjon SPIRALEN Café og Restaurant - byens turistattraksjon (DRAMMEN) Spiralen Café og Restaurant - et trivelig spisested med fantastisk beliggenhet. Panoramautsikt over byen, marka som nærmeste nabo.

JAZZKJØKKEN - Jonas B. Gundersen JAZZKJØKKEN - Jonas B. Gundersen (DRAMMEN) Jonas B. Gundersen ligger øverst på Bragernes torg. En café med jazzkjøkken, lun atmosfære og rustikk interiør. Husets spesialitet er pizza for “kresne pizza-elskere”

VESLEMØY SOLBERG: Moleskine og meg VESLEMØY SOLBERG: Moleskine og meg (DRAMMEN) «Heldige sauer som ikke trenger å bekymre seg for noe», tenkte jeg, og så begynte tankene å svirre». Veslemøy Solbergs originale essay er også å lese i boken BRUER.

AROMA INDIA - Indian Cuisine & Bar AROMA INDIA - Indian Cuisine & Bar
(DRAMMEN) Det indiske kjøkken er et av verdens aller beste, og Aroma India i Drammen tar deg med på en kulinarisk reise - en  liten smak av India. 


Hva Skjer

Nordiske PERLER

5 DANSKE BADEHOTELL: Her er det romantikken som bestemmer 5 DANSKE BADEHOTELL: Her er det romantikken som bestemmer AV ØYVIND RISVIK (Danmark) Lyden av bølger og måkeskrik, et glass kjølig hvitvin med utsikt ut over havet. De danske badehotellene er en fantastisk oppfinnelse.


5 SPA I NORGE: Norske spahotell som sjelen og helsen din nyter 5 SPA I NORGE: Norske spahotell som sjelen og helsen din nyter AV ØYVIND RISVIK. (Norge) Her er 5 forslag til spahotell i Norge du bør undersøke nærmere i 2015.

Nettmagasinet FRIMINUTT

Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview