Kyststien ved Åros brygge, Røyken
Kyststien ved Åros brygge, Røyken
...»
Fortauskafeer på Bragernes Torg
Fortauskafeer på Bragernes Torg
...»
PÅ TUR I DRAMMEN: BRAGERNESÅSEN er Drammens vakre naturperle PÅ TUR I DRAMMEN: BRAGERNESÅSEN er Drammens vakre naturperle (DRAMMEN) Bragernesåsen er Drammens stolte og idylliske hage, vakker og irrgrønn om våren og som en gyllenrød eksplosjon om høsten.

GOLF: Holtsmark golfbane - mektig og krevende GOLF: Holtsmark golfbane - mektig og krevende (LIER) Av drevne golfere beskrives Holtsmark golfbane som en av Norges aller beste. Den fremstår som mektig og krevende, men likevel mildt innbydende og dertil særledes vakker.


DRAMMENS TEATER: La Scala i miniatyr DRAMMENS TEATER: La Scala i miniatyr (DRAMMEN) Drammens vakreste bygninger.

UKENS KINO-PREMIERE: VisitDrammen anbefaler A Most Violent Year. UKENS KINO-PREMIERE: VisitDrammen anbefaler A Most Violent Year. (DRAMMEN) Premiere 10. april. A Most Violent Year. New York, korrupsjon, forbrytelser, vold og forfall og et flashback tilbake til mafiafilmene om Gudfaren.

TID FOR BÅTPUSS: Klar ferdig båt TID FOR BÅTPUSS: Klar ferdig båt (DRAMMEN) Men nå som det er vår og solrike dager, da blir Randi og Karl skippere på egen skute.


Comfort Hotel Union Brygge Comfort Hotel Union Brygge (DRAMMEN) Rockehotellet Comfort Hotel Union Brygge ligger i nye Drammen. Union Brygge ved Drammenselva er symbolet på en by som hver dag får mer selvtillit. 

Åspaviljongen – et sted for alle! Åspaviljongen – et sted for alle! [DRAMMEN] Åspaviljongen ligger i åsen bak Bragernes kirke. Et tradisjonsrikt utfartssted fra 1898. Restauranten byr på smakfulle retter, praktfull utsikt og mye kultur.

18.04 - Bondens Marked på Bragernes Torg 18.04 - Bondens Marked på Bragernes Torg [DRAMMEN] Bondens marked finner du på Bragernes torg der du kan kjøpe mat direkte fra produsenten. Råvarene er lokale og sporbare. Foredlingen skal ha et håndverksmessig småskala-preg.

KINO-PREMIERE: VisitDrammen anbefaler De Nærmeste KINO-PREMIERE: VisitDrammen anbefaler De Nærmeste (DRAMMEN) Premiere 27. mars: DE NÆRMESTE. Det er en brutal film, den er grundig, den er viktig om et komplisert tema. Den er severdig.

Drammens Museum Drammens Museum (DRAMMEN) Museet er en opplevelse for historie- og kunstinteresserte i alle aldre. Faste utstillinger av Nøstetangenglass, barokksølv, 1700-talls drammensfajanse, interiører, kirkekunst og folkekunst.

Hva Skjer

Nordiske PERLER

LYSEBU: Kongsgården i åsen LYSEBU: Kongsgården i åsen AV ØYVIND RISVIK (Oslo) Kjøkkenet på Lysebu legger sjelen sin i å levere de aller beste matrettene. Her er fire av deres beste oppskrifter.


5 SPA I NORGE: Norske spahotell som sjelen og helsen din nyter 5 SPA I NORGE: Norske spahotell som sjelen og helsen din nyter AV ØYVIND RISVIK. (Norge) Her er 5 forslag til spahotell i Norge du bør undersøke nærmere i 2015.

Nettmagasinet FRIMINUTT

PER FUGELLI: Gjør mer tull og tøys PER FUGELLI: Gjør mer tull og tøys AV ØYVIND RISVIK (Oslo) Per Fugelli synes vi slapper av for sjelden, at vi tuller og tøyser for lite. - Tenkerne og gudene har gitt oss resepten: likevekt. Det er en jævlig vakker og viktig egenskap (Lederportrettet).

Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview