• Read More

    Ypsilon bro og Papirbredden kunnskapspark

    Ypsilon
UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler TORDENSKJOLD OG KOLD UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler TORDENSKJOLD OG KOLD

(DRAMMEN) Premiere 5. februar 2016. Det er blitt en Tordenskjold-film med rock og kårder og dundrende kanoner og frodige kvinner og fargerike kostymer og komikk og dyneløfting og surr og rot. 

 

20.02 - DANIEL KVAMMEN: Halling på Union 20.02 - DANIEL KVAMMEN: Halling på Union

(DRAMMEN) Daniel Kvammen fra Geilo – ungdommelig driv, indre demoner og små øyeblikk av lykke. Union Scene 20. februar.

 

AROMA INDIA - Indian Cuisine & Bar AROMA INDIA - Indian Cuisine & Bar

(DRAMMEN) Det indiske kjøkken er et av verdens aller beste, og Aroma India i Drammen tar deg med på en kulinarisk reise - en liten smak av India.

Ypsilon Bar - på bryggekanten Ypsilon Bar - på bryggekanten

(DRAMMEN) Ypsilon Bar ligger på Grønland Torg med Drammenselva og Ypsilon bro som nærmeste nabo. Stedet har store vinder som gjør lokalene lyse og trivelige, og en fin plass på bryggekanten med uteservering.

UTSTILLING - Monika Stø med "Disjointed memories" vises i Galleri Athene UTSTILLING - Monika Stø med "Disjointed memories" vises i Galleri Athene

(DRAMMEN) Stø har valgt tittelen "Disjointed memories" for hennes oljemalerier. Hun sier selv :" Ufullkomne refleksjoner, som preges av tidens tann og forvrenges. Utstillingen varer tl 28. februar

BONDENS MARKED 2016: Bøndene inntar Drammen BONDENS MARKED 2016: Bøndene inntar Drammen

(DRAMMEN) På Bondens marked tilbys det mye god hjemmelaget gårdsmat fra produsenter i Buskerud og omegn.

 

UKENS PREMIEREFILM: VisitDrammen anbefaler YOUTH UKENS PREMIEREFILM: VisitDrammen anbefaler YOUTH

(DRAMMEN) Kinopremiere 29. januar 2016. Filmen Youth har både sørgmodig og sprell levende undertoner og glimt i øyet. Det handler om det levde livet, om kjærlighet og ensomhet, om lidenskap og sterke følelser.

 

Brask og Bramm - coctailbar og spisested Brask og Bramm - coctailbar og spisested

(Drammen) BRASK og BRAMM er et todelt konsept med to personligheter i ett hus. En cocktailbar der du kan komme innom for et glass eller to, eller spisestedet der du kan nyte en lett lunsj eller god middag utover kvelden.

DRAMMEN SKISENTER - åpningstider DRAMMEN SKISENTER - åpningstider

Drammen Skisenter er et familievennlig alpinanlegg beliggende på Åssiden 5 km fra Bragernes torg. Anlegget har expressheis, 4 km nedfartløyper, rails, funbox og bigjumps.

PIGEN CAFE & BAR - den gode stemningen PIGEN CAFE & BAR - den gode stemningen

(DRAMMEN) Avslappende salonger,  hyggelige spiseavdeling og en moderne bar - valg er ditt på Pigen Cafe & Bar.

13.02 - 50 ÅR MED THE BEATLES: It Was Fifty Years Ago Today - 1965 13.02 - 50 ÅR MED THE BEATLES: It Was Fifty Years Ago Today - 1965

(DRAMMEN) Drammens Teater 13. februar. Opplev fantastisk Beatles-musikk med fullt trøkk og stor stemning.

 

DRAMMENSMARKA: Et eldorado for skiløpere DRAMMENSMARKA: Et eldorado for skiløpere

(DRAMMEN) Skiløypene i Drammensmarka gir et utall alternative turmuligheter. Enten du liker å legge ut på langtur, eller foretrekker de korte lette løypene.

05.03 - INGEBJØRG BRATLAND: En stemme de fleste misunner henne 05.03 - INGEBJØRG BRATLAND: En stemme de fleste misunner henne

(DRAMMEN) Drammens Teater, lørdag 5. mars 2016. Ingebjørg Bratland spiller sitt nye materiale live. Hun har en stemme de fleste misunner henne.

 

02.04 - RITA ERIKSEN SYNGER EVA CASSIDY: Sjelfullt og musikalsk i Drammen 02.04 - RITA ERIKSEN SYNGER EVA CASSIDY: Sjelfullt og musikalsk i Drammen

(DRAMMEN) Drammens Teater 2. mars. Rita Eriksen har en av Norges vakreste stemmer. Hun byr på musikk av en av verdens beste artister gjennom tidene: Eva Cassidy.

 

09.04 - TRIZTAN VINDTORN POESIFESTIVAL: Poetisk rebell på Drammens-besøk 09.04 - TRIZTAN VINDTORN POESIFESTIVAL: Poetisk rebell på Drammens-besøk

(DRAMMEN) Triztan Vindtorn poesifestival finner sted i Drammen fra 6. til 9. april 2016, og den dansk- palestinske dikteren Yahya Hassan kommer fra Danmark.

 

«« First « Previous |1 2 3 4 | Last ››

Hva Skjer

Nordiske PERLER

LYSEBU: Kongsgården i åsen LYSEBU: Kongsgården i åsen

AV ØYVIND RISVIK (Oslo) Kjøkkenet på Lysebu legger sjelen sin i å levere de aller beste matrettene. Her er fire av deres beste oppskrifter.

 

FALSLED KRO PÅ FYN: Danmarks mattempel FALSLED KRO PÅ FYN: Danmarks mattempel

AV ØYVIND RISVIK (Fyn) Falsled Kro på Fyn er et legendarisk dansk tempel for den gode matopplevelsen. Falsled Kro er en opplevelse for livet.

 

Nettmagasinet FRIMINUTT

AMELIA ADAMO: Ukebladenes dronning AMELIA ADAMO: Ukebladenes dronning

AV ØYVIND RISVIK (Gøteborg) Hun har en mening om det meste, om det utleverende og nådeløse glamourlyset, om den viktige kjærligheten, de intime detaljene, den nødvendige hudkontakt, den vanskelige aldringen og den uungåelige døden. Det er aldri kjedelig å møte Nordens ukebladdronning, Amelia Adamo.

 

Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview