Kyststien ved Åros brygge, Røyken
Kyststien ved Åros brygge, Røyken
...»
Fortauskafeer på Bragernes Torg
Fortauskafeer på Bragernes Torg
...»

Hva Skjer

UTSTILLING - "Drømmen fortsetter" malerier av Tor-Arne Moen UTSTILLING - "Drømmen fortsetter" malerier av Tor-Arne Moen

(STEINBERG) Gulden kunstverk inviterer til separatutstilling med Tor-Arne Moen, "Drømmen fortsetter", malerier. Vernissage lørdag 10. oktober kl 14:00.

GULSKOGEN - Nordens beste kjøpesenter! GULSKOGEN - Nordens beste kjøpesenter!

(DRAMMEN) Gulskogen Shoppingsenter ble kåret til Nordens beste kjøpesenter! Senter ligger på Gulskogen, kun syv minutter fra Bragernes torg!

MOA MOA Café & Restaurant MOA MOA Café & Restaurant

(DRAMMEN) En moderne café og restaurant på Grønnland torg ved Ypsilon (bro). Om sommeren er uteserveringen en av Drammens mest populære med utsyn til broen og elven.

PÅ TUR LANGS KYSTSTIEN: Høvikvollen - Båtstø - Åros - Skogsborg PÅ TUR LANGS KYSTSTIEN: Høvikvollen - Båtstø - Åros - Skogsborg

(RØYKEN) Strekningen mellom Høvikvollen og Skogsborg er en klassisk kyststi-trasé som tar deg gjennom Røykens gamle kystkulturlandskap. Traseen går på gruslagte og asfalterte småveier lags fjorden. Passer for alle.

31.10 - ANE BRUN: Med dramatiske pauker, subtile pianolinjer og en engleaktige stemme 31.10 - ANE BRUN: Med dramatiske pauker, subtile pianolinjer og en engleaktige stemme

(DRAMMEN) Ane Brun på Drammensbesøk 31. oktober. Tilbake til den musikken som hadde stor betydning for henne i tenårene og i tjueårene.

 

16.10 - KONSERT: Wolfgang Flür (Ex-Kraftwerk), Lüstwerk. Sted: Union Scene 16.10 - KONSERT: Wolfgang Flür (Ex-Kraftwerk), Lüstwerk. Sted: Union Scene

(DRAMMEN) Wolfgang Flür, Kraftwerk-medlem i hele bandets gull­alder, gjør en eksklusiv visitt i Drammen med liveopptreden og albumrelease. Samme kveld blir det også foredrag med Kraftwerk-kjenner Torgrim Eggen.

STIPENDUTSTILLING 2015, Buskerud Kunstsenter STIPENDUTSTILLING 2015, Buskerud Kunstsenter

(DRAMMEN) Buskerud Kunstsenter har gleden av å invitere til åpningen av Stipendutstillingen 2015 onsdag 07. oktober klokken 19. Åpning ved Marius Dahl, leder i Buskerud Bildende Kunstnere (BBK).

KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler KNUTSEN & LUDVIGSEN OG DEN FÆLE RASPUTIN KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler KNUTSEN & LUDVIGSEN OG DEN FÆLE RASPUTIN

(DRAMMEN) Kinopremiere 25. september. KNUTSEN & LUDVIGSEN OG DEN FÆLE RASPUTIN er en svir av en tegnefilm. Ikke minst for oss som har vokst opp med en grevling i taket.

 

KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler EVEREST KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler EVEREST

(DRAMMEN) Kinopremiere 19. september. EVEREST er ikke filmen for de med høydeskrekk, pusteproblemer og angst for minusgrader. Mest er det en film om nederlag. Åtte menn dør, og dermed kan ikke nederlaget bli større…

 

BUSKERUD KUNSTSENTER - Galleri og kunstbutikk BUSKERUD KUNSTSENTER - Galleri og kunstbutikk

(DRAMMEN) Et regionalt kunstsenter som formidler billedkunst og kunsthåndverk. Galleriet har åtte årlige utstillinger, ulike eksterne prosjekter og kunstbutikk med et rikt utvalg av billedkunst og kunsthåndverk.

DNT DRAMMEN OG OMEGN - Turbutikk og tur-informasjon på Bragernes DNT DRAMMEN OG OMEGN - Turbutikk og tur-informasjon på Bragernes (DRAMMEN) DNT Drammen og Omegn legger forholdene til rette for friluftsliv i skog og fjell sommer som vinter.
MADAME TVETEN: Overnatting, kafé og konferanser MADAME TVETEN: Overnatting, kafé og konferanser

(LIER) Tveten gård ligger vakkert til oppunder skogen med utsikt over Lierdalen. Gården gir den perfekte rammen for bryllup, konfirmasjon, julebord kurs og konferanser.

Drammens Museum Drammens Museum (DRAMMEN) Museet er en opplevelse for historie- og kunstinteresserte i alle aldre. Faste utstillinger av Nøstetangenglass, barokksølv, 1700-talls drammensfajanse, interiører, kirkekunst og folkekunst.
EIKER GÅRDSYSTERI: Café, gårdsbutikk og gourmetost EIKER GÅRDSYSTERI: Café, gårdsbutikk og gourmetost (ØVRE EIKER) Eiker gårdsysteri er stedet for velsmakende oster. På Cafe Hemsen serveres det enkle retter med egenprodusert gourmeost, nystekte vafler og hjemmebakte kaker.
Comfort Hotel Union Brygge Comfort Hotel Union Brygge

(DRAMMEN) Rockehotellet Comfort Hotel Union Brygge ligger i nye Drammen. Union Brygge ved Drammenselva er symbolet på en by som hver dag får mer selvtillit. 

«« First « Previous |1 2 3 4 | Last ››

Nordiske PERLER

JETTE FRÖLICH PÅ LYSEBU 2015. Julen er Jettes fred på jord JETTE FRÖLICH PÅ LYSEBU 2015. Julen er Jettes fred på jord

AV ØYVIND RISVIK (Oslo) Hver jul har den berømte danske juledesigneren Jette Frölichs vakre juleutstilling på Lysebu i Oslo. Velkommen til Lysebu 1. november - 20. desember 2015.

VARBERGS STADSHOTELL & ASIA SPA: Velvære på Varbergs tak VARBERGS STADSHOTELL & ASIA SPA: Velvære på Varbergs tak

AV ØYVIND RISVIK (Varberg) Det er i Varberg i Sverige vi kan få den beste spa-opplevelsen. Velvære, velvære og atter velvære, er oppskriften. Og den oppskriften finner du på Varbergs Stadshotell & Asia Spa.

 

Nettmagasinet FRIMINUTT

LILL-BABS: En sensuell 77-åring LILL-BABS: En sensuell 77-åring

AV ØYVIND RISVIK (Järvsjö) Jeg kommer aldri til å slutte og spille og synge. Jeg kan nok være redd for å glemme teksten, og har sagt til mine barn: kommer jeg på Skansen i kortkorte skjørt, med røde kinn og leppestift langt utenfor leppene, da må dere stoppe meg og låse inn meg.

 


Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview