29. juli 2014


Velg søke typen
  • Nettsted 
  • Internett
Search

You are here  >  visit DRAMMEN

Loading...
logings
  • Union Brygge - Elvefestivalen
  • Holmennokken
  • Ypsilon
  • Papirbredden


Aktuelt

FAMILIEARRANGEMENT: Sommeraktiviteter for barn
(Drammen) Oppdagelsestur i Marienlystparken: finn ut hvor Marie Marienlyst har vært. Froskejakt i parken på Gulskogen: bli kjent med parken.
PÅ TUR I DRAMMEN: BRAGERNESÅSEN er Drammens vakre naturperle
(DRAMMEN) Bragernesåsen er Drammens stolte og idylliske hage, vakker og irrgrønn om våren og som en gyllenrød eksplosjon om høsten.
SOMMER I DRAMMEN: De beste badeplassene i og utenfor byen
(DRAMMEN) Langs Drammenselva, og i skogsvannene rundt byen, er det badeliv hele sommeren. Her er VisitDRAMMENS oversikt.
FOSSEKLEIVA KULTURSENTER - Sommerutstilling 2014
(BERGER) Stor bredde i uttrykkformene på årets sommerutstilling. 18 kunstnere fra Svelvik, Sande og Hof kommune viser sine verker. Åpent fram til 17. august.
SOMMERFILMEN: VisitDrammen anbefaler Yves Saint Laurent
(Drammen) Kinopremiere 4. juli. Filmen om livet til den verdenskjente franske moteskaperen Yves Saint Laurent
BO: Nordre Jarlsberg Brygge
(SANDE): Nordre Jarlsberg Brygge er det største boligprosjektet i Sande kommune. Første byggetrinn, Utsikten, ligger sydvendt med tøffelavstand til badestrand og friluftsområde.
KRØDERBANEN: Lidenskap for gamle tog
(KRØDEREN) Søndag 29. juni er det sesongåpning for Krøderbanen og westernshowene. Her er resten av sommerprogrammet.
SOLBERGSTØA camping og hytter
(HURUM) Solbergstøa er en rolig familiecamping med sjøutsikt og egen badestrand. En plass for både fastliggende og besøkende turister.
OPPLEVELSER I DRAMMENSMARKA: Vakre Kjøsterudjuvet
(DRAMMEN) Kjøsterudjuvet har vært kjent av eventyrere helt tilbake til 1700-tallet. Tre engelske lorder beskrev juvet som fantastisk. Men Drammen har flere spennende naturopplevelser.
ULVEN FOTBALLGOLF på Heiatoppen
(LIER) Ulven fotballgolf ligger på Heiatoppen vis-a-vis E18 på Lierskogen. Banen består av 18 hull, fordelt på par 3, 4 og 5. Vedlikeholdes av grenkeepere fra Holtsmark Golf.
WÆRPEN GÅRD - i hjertet av Oslofjorden
(HURUM) Wærpen Gård er en landbrukseiendom med overnatting og egen båthavn. Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser i hjertet av Oslofjorden.
HOKKSUND CAMPING: Aktiviteter for hele familien.
(ØVRE EIKER) Moderne velustyrt 4-stjernes NAF-campingplass, tilpasset hele familien. Ligger i rolige  og idylliske omgivelser ved Drammenselva. Samlingssted for laksefiskere.
GRUVENE PÅ KONNERUD: En gruvehistorisk perle
(DRAMMEN) 15. januar kl 10 gjennomføres en Historisk vandring fra Gamle Skalstad Landhandleri via Oran Gruver, Gruvekontoret, Konnerudkollen, Sataplassen og til Gruvemuseet.
JAZZKJØKKEN - Jonas B. Gundersen
(DRAMMEN) Jonas B. Gundersen ligger øverst på Bragernes torg. En café med jazzkjøkken, lun atmosfære og rustikk interiør. Husets spesialitet er pizza for “kresne pizza-elskere”
ASTRI OG DEVEGG RUUD: Sommerhagen vår
(DRAMMEN) Etter en lang vår er det ikke noe mer oppmuntrende enn å se blomstene  dukke opp av jorden, sier Astri og Devegg Ruud i Drammen. - Da er det sommer...
UTSTILLING: Harald Lyche "Svart jaguar - Opus lux"
(DRAMMEN) Lørdag 7. juni åpner den anerkjente kunstkritikeren Tommy Ollson Harald Lyche's utstilling "Svart jaguar - Opus lux" i Galleri Athene.
GOLF: Kjekstad golfklubb - den absolutte naturopplevelse
(RØYKEN) Kjekstads golfbane ligger idyllisk til i et vekslende skogsterreng med fjell, vann og et livlig dyreliv. Et terreng for mosjon, mestring og opplevelser.
GOLF: Sande golfklubb - kulturlandskap og frodige fairways
(SANDE) Sande Golfklubb har en flott 9-hulls golfbane, velegnet for ferske spillere, men også nok av utfordringer for de mer erfarne golferne. 
HOLM GÅRD: Kulturarena og bondegård
(HURUM) Gården er en av Hurums eldste, og ligger høyt og fritt med utsikt over Drammensfjorden. Holm gård er også en kulturarena med teateroppsetninger, konserter og kunstutstillinger.
GOLF: Holtsmark golfbane - mektig og krevende
(LIER) Av drevne golfere beskrives Holtsmark golfbane som en av Norges aller beste. Den fremstår som mektig og krevende, men likevel mildt innbydende og dertil særledes vakker.

nettmagasinetFRIMINUTTnordiskePERLERLenker