• Read More

    Ypsilon bro og Papirbredden kunnskapspark

    Ypsilon
PEPPES PIZZA - Drammen stasjon PEPPES PIZZA - Drammen stasjon (DRAMMEN) Restauranten har en lun og trivelig atmosfære som passer til de fleste anledninger. Menyen er rikholdig med et godt utvalg av pizza, hamburgere og salater.
UTSTILLING: Sissel Aurland. "Hendelser i form og linje" Galleri Athene UTSTILLING: Sissel Aurland. "Hendelser i form og linje" Galleri Athene

(DRAMMEN) Sissel Aurland presenterer en serie med nye abstrakte malerier der hun utforsker og utfordrer formen og linjen som formalt virkemidle. Galleri Athene 28. nov - 23. des. 

BLAAFARVEVÆRKET: Julen på vakre Værket BLAAFARVEVÆRKET: Julen på vakre Værket

(MODUM) Julestemning, julebakst, delikatesser, julegaver og nisseutstilling. Vi holder førjulsåpent i butikkene og Kroa. En smak av julen finner du på Blaafarveværket fra 28. november - 13. desember kl. 12 - 17, og langåpent til kl. 19 på torsdager.

 

VERTSHUSET OSCAR & STALLEN VERTSHUSET OSCAR & STALLEN

(DRAMMEN) Klassisk og tidløs restaurant sentralt plassert på Bragernes. Et særpreget vertshusmiljø med god atmosfære der hvert enkelt rom har lang historie.

21.12 - KONSERT: It’s snowing on my piano, Bugge Wesseltoft 21.12 - KONSERT: It’s snowing on my piano, Bugge Wesseltoft

(DRAMMENBugge Wesseltofts fantastiske juleplate «It’s Snowing on my Piano» fra 1997 har fått klassikerstatus. Hør neddempede instrumentaltolkninger av noen av våre mest kjære juletoner i Drammens Teater.

20.11 - KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler THE PROGRAM 20.11 - KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler THE PROGRAM

(DRAMMEN) Kinopremiere 20. november. THE PROGRAM er filmen om syklisten Lance Armstrong, om et menneske i oppløsning, om en karriere full av løgn og bedrag. Det fascinerer.

 

UTSTILLING - "3D KAMERATENE" Morvik og Gylver, Gulden Kunstverk UTSTILLING - "3D KAMERATENE" Morvik og Gylver, Gulden Kunstverk

(STEINBERG) Gulden kunstverk inviterer til ny utstilling. Denne gangen spektakulær, vakker og annerledes med Torbjørn Morvik "Out of this World", mixed media og Lars Kristian Gylver "Exploring Patterns", veggskulptur.

UTSTILLING - Yngve Henriksen, BREV NORDFRA UTSTILLING - Yngve Henriksen, BREV NORDFRA

(DRAMMEN) Buskerud Kunstsenter har gleden av å invitere til årets siste utstillingsåpning med billedkunstneren Yngve Henriksen Utstillingen varer til 20.12.2015

SPIRALEN Café og Restaurant - byens turistattraksjon SPIRALEN Café og Restaurant - byens turistattraksjon

(DRAMMEN) Spiralen Café og Restaurant er et koselig spisested med fantastisk beliggenhet. Panoramautsikt over byen og dalen, og med Friluftsmuseet og marka som nærmeste nabo.

FOTBALLGOLF på Heiatoppen FOTBALLGOLF på Heiatoppen

(LIER) Fotballgolfbanen på Heiatoppen ligger vis-a-vis E18 på Lierskogen. Banen består av 18 hull, fordelt på par 3, 4 og 5. Vedlikeholdes av grenkeepere fra Holtsmark Golf.

PREMIEREFILMEN: VisitDrammen anbefaler JAMES BOND: SPECTRE PREMIEREFILMEN: VisitDrammen anbefaler JAMES BOND: SPECTRE

(DRAMMEN) Premiere 30.oktober. JAMES BOND: SPECTRE er agenten 007 James Bond på sitt aller beste. James Bond er nesten som et religiøst rituale. Og jeg er mer enn gjerne en av hans disipler.

 

TO SMÅ KOKKER - Comfort Hotel Union Brygge TO SMÅ KOKKER - Comfort Hotel Union Brygge

(DRAMMEN) To små kokker finner du på Comfort Hotel Union Brygge. En stilfulle restaurant med lekre retter. Her kan du spise alt fra salater, kjøtt og fisk, til vår populære hamburger.

OPPLEVELSER I DRAMMENSMARKA:  Veien til ville Kjøsterudjuvet OPPLEVELSER I DRAMMENSMARKA: Veien til ville Kjøsterudjuvet

(DRAMMEN) Kjøsterudjuvet har vært kjent av eventyrere helt tilbake til 1700-tallet. Tre engelske lorder beskrev juvet som fantastisk. Men Drammen har flere spennende naturopplevelser.

23.10 - KINOPREMIERE. VisitDrammen anbefaler MAJA PÅ NYE EVENTYR 23.10 - KINOPREMIERE. VisitDrammen anbefaler MAJA PÅ NYE EVENTYR

(DRAMMEN) MAJA PÅ NYE EVENTYR. Kinopremiere 23. oktober. Nusselig om bien Maja som blir kastet ut av kuben. Hun blir en virvelvind med vinger.

 

DRAMMEN BILHAVN: Jomfrubilen var en Chrysler DRAMMEN BILHAVN: Jomfrubilen var en Chrysler

(DRAMMEN) Drammen Bilhavn ble store greier da den ble etablert i 1964. Ledelsen la frem så store vyer at det var helt utrolig at noe slikt skulle kunne skje i Drammen. Nå er Drammen bilhavn en av Norges største.

 

«« First « Previous |1 2 3 4 | Last ››

Hva Skjer

Nordiske PERLER

GRÅBRØDRETORV I KØBENHAVN: Gatelangs med  Johan Herman Wessel GRÅBRØDRETORV I KØBENHAVN: Gatelangs med Johan Herman Wessel

AV ØYVIND RISVIK (København) Bli med på besøk til Gråbrødretorv i København. Her finner vi et av Københavns mest fargerike oaser. Midt på torvet bodde uregjerlige Johan Herman Wessel i 1772, da han skrev det kjente diktet Kjærlighet uten strømper.

 

 

 

SPAHOTELL NÅDENDAL: Dager for kropp og sjel SPAHOTELL NÅDENDAL: Dager for kropp og sjel

AV ØYVIND RISVIK (Finland) På Spahotell Nådendal i Finland åpner vi sinnet, nyter den milde havvinden, suset i tretoppene, boblebad og massasje.

 

Nettmagasinet FRIMINUTT

CHRISTINE FOSSEN: Mesteren i Drammen CHRISTINE FOSSEN: Mesteren i Drammen

AV ØYVIND RISVIK (Drammen) Christine Fossen ledet den internasjonale observasjonsstyrken i Hebron. - Jeg ble ikke et annerledes menneske under mitt opphold i Hebron, men jeg har endret meg og lært og erfart. Nå er hun utnevnt til politimester i Sør-Øst politidistrikt - og sjef for 1600 ansatte.

 

Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview