Nettmagasinet FRIMINUTT

ATTENTATET 22. JULI 2011: De overlevde terror-bomben ATTENTATET 22. JULI 2011: De overlevde terror-bomben

(OSLO) Da det smalt, raste tusen tanker gjennom hodene til Nille Lauvås og Harald Føsker. Det gikk ikke mange sekundene før de skjønte at det var et terrorangrep mot regjeringskvartalet i Oslo. Av Øyvind Risvik.

FEM ÅR SIDEN UTØYA: Vi mistet vårt barnebarn Andreas FEM ÅR SIDEN UTØYA: Vi mistet vårt barnebarn Andreas

(SARPSBORG) Vi ble heldigvis ikke fanget av bitterhet da 18 år gamle Andreas ble drept, sier besteforeldrene Gerd Sonja, Leif Georg og May Evy. Av Øyvind Risvik.

MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Dansk fellesskap MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Dansk fellesskap

(NEJLINGE) En sommer i Danmark er over. Med sild og snaps og gode historier. Dansk felleskap kalles det. Finnes det noe bedre? Plutselig husker jeg barndommens vennskap i nøttetreet. Av Øyvind Risvik.

MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Danske hemmeligheter MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Danske hemmeligheter

(NEJLINGE) Jeg en lidenskapelig Danmarkstraver. Og må være i rimelig ulage om jeg ikke svinger innom restaurantene Den Røde Cottage og Den Gule Cottage på Strandvejen, hos Anita og Lars. Les om det Danmark du ikke vet så mye om. Av Øyvind Risvik.

MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Husmanns Vinstue - min frokostperle MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Husmanns Vinstue - min frokostperle

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(KØBENHAVN) Husmanns Vinstue er et av de mest erkedanske og aller beste frokostrestaurantene i København. Her nyter jeg sild og smørrebrød til jeg ikke orker mer. Men først litt historie… Av Øyvind Risvik.

MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Vesterbro - min bydel i Køben. MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Vesterbro - min bydel i Køben.

(KØBENHAVN) Vesterbro i København har til alle tider vært den frekke og livlige forstaden til København. Nå fylles den av glade mennesker på cafe. Av Øyvind Risvik.

MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Min oase - Gråbrødretorv MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Min oase - Gråbrødretorv

(KØBENHAVN)  På Gråbrødretorv i København finner vi en av byens mest fargerike oaser. Midt på torvet bodde Johan Herman Wessel i 1772, da han skrev Kjærlighet uten strømper. Og bare noen kvartal unna finner vi en annen "nordmann", Ibsens Hotel. Av Øyvind Risvik.

MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: En sommer er snart på hell MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: En sommer er snart på hell

(NEJLINGE) Vi har vært utsultet på sol og varme i mange måneder. Vi har lengtet etter vakre sommerenger, som hjorten som lengter etter sildrende bekker. Nå er det snart slutt. Norge og Drammen kaller. Det er snart august og sommeren er på hell. Av Øyvind Risvik.

MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Kona holder orden på danskelivet MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Kona holder orden på danskelivet

(NEJLINGE) Vi lever farlig her i vårt danske paradis, vi lever som de innfødte og dropper det mest unødvendige nå som den danske solen skinner. Av Øyvind Risvik.

MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Karen Blixen – dronningen av Rungstedlund MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Karen Blixen – dronningen av Rungstedlund

(NEJLINGE) Karen Blixen var merket av livet. Men med en vakker bukett liljer er det som om hun står ved døren til Rungstedlund og ønsker oss velkommen. Av Øyvind Risvik.

MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Underet ved Helenes kilde MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Underet ved Helenes kilde

(NEJLINGE) I Tisvildeleje vaklet de fra Sankt Helenes helbredende kilde til pilegrimskirken i Tibirke. Mange våknet opp fra det døde og ble friske, bare ikke landsbyens superhurpe. Hun var skinndød. Av Øyvind Risvik.

MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Danskefrelst MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Danskefrelst

(NEJLINGE) For en del år siden forsøkte en svensk elg seg på dansk statsborgerskap. Hvorfor jeg kom på dette med elgen? Jeg husker et vekkelsesmøte hvor helvetes porter var mer åpne enn normalt er. Av Øyvind Risvik.

MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Drømmen om å bli en kroeier MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Drømmen om å bli en kroeier

(HUMLEBÆK) Folk skulle ligge på sine knær for å få våre hemmelige danske kro-oppskrifter, og TV-kanalene skulle stå i kø for å få oss som gjestekokker. Jeg ville være kokk på Gamle Humlebæk Kro i Danmark. Av Øyvind Risvik.

MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Tivoli i København MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Tivoli i København

(NEJLINGE) En het dansk dag i Tivoli i København. Barndommens eventyrverden om igjen. Spøkelsestog, rutsjebaner, flyvende koffert, radiobiler, vikingskip og tivoligarde. Vi blir aldri lei det. Av Øyvind Risvik.

MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Vårt kongelige paradis MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Vårt kongelige paradis

(NEJLINGE) Bli med til det dramatiske, vakre og eksotiske Danmark, til landet som er som et maleri, som viser oss det vi trenger for å finne tilbake til etterlengtet ro og fred. Av Øyvind Risvik.

MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Kuldesjokket MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Kuldesjokket

(TISVILDELEIJE) Mitt første sommerbad i Tisvildeleje. I full galopp, dukk ned og opp igjen. Det tok ti sekunder og foregikk ikke uten skrik og skrål. Av Øyvind Risvik.

MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Aldri en sommer uten MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Aldri en sommer uten

(NEJLINGE) Våre sommerfavoritter: Vennskap i Nejlinge, badingen i Tisvildeleje, kryddersild, sure rips, søt myggkløe - og en tallerken rabarbrasuppe. Hvordan er din sommer? Av Øyvind Risvik.

MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Tisvildeleje - utenfor folkeskikken MITT LIV SOM ØYVIND. Sommerbrev fra Nejlinge: Tisvildeleje - utenfor folkeskikken

(TISVILDELEJE) Har kan vi kaste av oss det som tynger. Her er det ikke plass for religion eller politikk, her er det bare plass for de som er annerledes og passe avslappet og frisinnet. Av Øyvind Risvik.

CHRISTER BERENS: Vin – min store lidenskap CHRISTER BERENS: Vin – min store lidenskap

(GEILO) 30. september – 2. oktober er det vinfestival på Geilo. Til Vestlia Resort kommer vinkjenneren Christer Berens. Her er hans svensk/norske historie. Av Øyvind Risvik.

AROMA INDIA: Det indiske kjøkkenet i Drammen AROMA INDIA: Det indiske kjøkkenet i Drammen

(DRAMMEN) Et indisk måltid løfter livet. Karri, kanel, lam tikka masala og naanbrød gjør noe med sansene. Smak og utforsk et av verdens beste kjøkken, på restauranten Aroma India i Drammen. Av Øyvind Risvik.

«« First « Previous |1 2 3 4 | Last ››   
Visit Media AS
Pb 819 Bedriftssenteret,
3007 Drammen
Telefon 32 23 40 70 

Ansvarlige redaktører:

Øyvind Risvik
Telefon +47 909 11326
Epost mail@risvikmedia.no
Web: risvikmedia.no

Geir Dahl
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitmedia.no
Web: visitmedia.no

Annonser 
Tlf 32 23 40 70
post@visitdrammen.no
Annonse-informasjon 


Planar Client Options
Layout Style
  • Wide
  • Boxed
Theme Preview