Nettmagasinet FRIMINUTT

INGRID ESPELID HOVIG: Norges flotteste kokebok INGRID ESPELID HOVIG: Norges flotteste kokebok (DRAMMEN) Her er Arne Brimi, Robert Bruun og Lars Erik Underthuns beste gaveretter til legenden Ingrid. Av Øyvind Risvik. 


BRITT HALDEN KVERNBERG: Ida elsket livet BRITT HALDEN KVERNBERG: Ida elsket livet

(DRAMMEN) Jeg gråter ikke lenger hver gang jeg hører om Ida (Wassås) eller tenker på henne, sier mamma Britt Halden Kvernberg. - Da hun døde opplevde jeg en lammende sorg. Nå er det mindre sorg, nå er det mer savn. Av Øyvind Risvik

 


PER-MATHIAS HØGMO: Slik takler han kritikken PER-MATHIAS HØGMO: Slik takler han kritikken

(OSLO) Man må forsøke å håndtere nederlag på en konstruktiv måte, ikke føle bitterhet og ikke bli skremt. For noen år siden gikk Per-Mathias Høgmo på den mye omtalte veggen. Han så begrensningene istedenfor mulighetene. Hva skjer med landslagstreneren nå? Av Øyvind Risvik.

 


ERIK POPPE: Kongens nei er årets film ERIK POPPE: Kongens nei er årets film

(DRAMMEN) Premiere 23. september 2016. Erik Poppe har laget en film om kong Haakons tre dramatiske dager i april. - Jeg kjenner meg igjen i hans forvirring og hans samvittighet, sier han. Se filmklipp og de utrolige bildene fra Kongens nei. Av Øyvind Risvik.

 


STÅLE SOLBAKKEN: Mannen som kan redde Fotball-Norge STÅLE SOLBAKKEN: Mannen som kan redde Fotball-Norge

(KØBENHAVN) Jeg er ikke redd for at hjertet skal stoppe igjen. Jeg stoler hundre prosent på pacemakeren. Det bekymrer meg heller ikke at det skal kunne skje mine spillere. Nå må Ståle Solbakken komme og redde det som er restene av Fotball-Norge. Av Øyvind Risvik.

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Halloween er livets store grøss MITT LIV SOM ØYVIND: Halloween er livets store grøss

(DRAMMEN) Det vil tusse av unger i grusomme skremmemasker, mye blod og diverse uhygge. Det er så uhyggelig at en bestefar mister pusten. 14. oktober starter halloween-sesongen i Tivoli i København og 31. oktober kommer grøssene til Drammen. Av Øyvind Risvik.

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Hemmeligheten på Bekkestad MITT LIV SOM ØYVIND: Hemmeligheten på Bekkestad

(HOL I HALLINGDAL) Bli med meg til stabburet på gården Bekkestad i Ål i Hallingdal. En spennende verden for en som bodde på to rom og kjøkken i Drammen, med kaldt vann i springen og utedo.

Av Øyvind Risvik. 


BOKHYLLA MI: Harpesang av Levi Henriksen BOKHYLLA MI: Harpesang av Levi Henriksen (DRAMMEN) Med sin roman Harpesang gir Levi Henriksen meg en musikalsk minnebok jeg trodde jeg hadde glemt. Av Øyvind Risvik. 


CATHRINE OG STIG FOSSUM: I pappas fotspor CATHRINE OG STIG FOSSUM: I pappas fotspor

(OSLO) Pappa og jeg er nysgjerrige, rastløse og elsker å møte nye mennesker. TV-karrieren over. Nå dropper Cathrine Fossum TV 2 og begynner i Rema 1000. Av Øyvind Risvik.

 


TORE PETTERSON: Min en ensom kamp TORE PETTERSON: Min en ensom kamp

(DRAMMEN) Tore Petterson er dommer i TV2-konkurransen Kom skal vi danse. I ungdommen var han forelsket – i en gutt. Da måtte jeg snakke med noen jeg stolte på, sier han. Da var Eva Pedersen der med mye mye omsorg. Av Øyvind Risvik.

 


HØSTENS EPLER: Nå bugner epletrærne HØSTENS EPLER: Nå bugner epletrærne (DRAMMEN) En sommer gir seg over til høsten, de kalde dagene har begynte. Her finner du de beste oppskriftene med epler. Av Øyvind Risvik. 


MENNESKER JEG HAR MØTT: Bosse Larsson - tv-yndlingen MENNESKER JEG HAR MØTT: Bosse Larsson - tv-yndlingen (VÄSTERHANINGE 1983) Bosse Larsson var svenskenes tv-yndling. Han ledet Allsang på Skansen i over 20 år. Damene besvimte så fort han sang en trall. Jeg møtte ham hjemme i en svensk hage full av ugress. Av Øyvind Risvik. 


MARTE GERHARDSEN: Bestefar Einar var en landsfader MARTE GERHARDSEN: Bestefar Einar var en landsfader (OSLO) Marte Gerhardsen er barnebarnet til Einar Gerhardsen. - Han var en gammel og rynkete mann da jeg var liten. Det var spennende å ta på blodårene hans, de var så tydelige og store. Av Øyvind Risvik. 


SARA OG MIKAEL FORSELIUS: Røros-patriotene SARA OG MIKAEL FORSELIUS: Røros-patriotene (RØROS) De ikke bare elsker byen Røros, de beundrer den og de er avhengig av den. Sara og Mikael Forselius driver to hoteller og tre restauranter i Bergstaden. Av Øyvind Risvik. 


MITT LIV SOM ØYVIND. Mine danske hemmeligheter MITT LIV SOM ØYVIND. Mine danske hemmeligheter

(NEJLINGE) Jeg en lidenskapelig Danmarkstraver. Og må være i rimelig ulage om jeg ikke svinger innom restaurantene Den Røde Cottage og Den Gule Cottage på Strandvejen, hos Anita og Lars. Les om det Danmark du ikke vet så mye om. Av Øyvind Risvik.

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Utedoen på Sambøl MITT LIV SOM ØYVIND: Utedoen på Sambøl (ØRJE) Hvert eneste år, andaktsfull tar jeg det første forsiktige steget inn på utedoen på Sambøl og setter meg ned. Jeg lar døra stå vid åpen… Av Øyvind Risvik 


LISE FJELDSTAD: Størst av alt er kjærligheten LISE FJELDSTAD: Størst av alt er kjærligheten

(OSLO) Kjærligheten er det viktigste i alle menneskers liv, den styrer og former våre liv. Det er den viktigste og største kraften. 17. juni fylte Lise Fjeldstad 77 år og 20. september ser vi henne på Nationaltheatret, i forestillingen Ibsens små djevler. Av Øyvind Risvik.

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Aldri en sommer uten Nejlinge MITT LIV SOM ØYVIND: Aldri en sommer uten Nejlinge

(NEJLINGE) Våre sommerfavoritter: Vennskap i Nejlinge, badingen i Tisvildeleje, kryddersild, sure rips, søt myggkløe - og en tallerken rabarbrasuppe. Hvordan er din sommer? Av Øyvind Risvik.

 


MARIANNE-SAKEN: Min datter kom aldri hjem igjen MARIANNE-SAKEN: Min datter kom aldri hjem igjen (GEILO) Seks år gamle Marianne Rugaas kom aldri hjem etter å ha vært på butikken for å kjøpe is. Hennes forsvinning er en av tidenes norske mysterier. Møt mamma Torunn, som aldri gir opp håpet. Av Øyvind Risvik. 


ROLF BAE: Omkom på fjellet K2 i Himalaya ROLF BAE: Omkom på fjellet K2 i Himalaya (SANDNES) Rolf Bae omkom i Himalaya 1. august 2008. - Tiden etterpå var full av sorg, men den var også lærerik, forteller mamma Sidsel Bae. Av Øyvind Risvik. 


«« First « Previous |1 2 3 4 5 | Last ››   

VisitDRAMMEN


Telefon 32 23 40 70
Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen


Øyvind Risvik 
Telefon +47 909 11326 

Epost mail@risvikmedia.no


Geir Dahl
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Annonser

Visit Media AS


Postboks 819, 3007 Drammen
Tlf 32 23 40 70

Epost post@visitmedia.no
Web visitmedia.no