Nettmagasinet FRIMINUTT

WENCHE FOSS: Hun kunne smelte en gråstein WENCHE FOSS: Hun kunne smelte en gråstein (OSLO) Wenche Foss kunne smelte en gråstein, og eksplodere som et overjordisk tordenskrall. Jeg har møtte begge damene. Vår store primadonna ble født 5. desember 1917. Av Øyvind Risvik. 


EYVIND HELLSTRØM: En kamp for å overleve EYVIND HELLSTRØM: En kamp for å overleve (OSLO) Kokken Eyvind Hellstrøms barndom var nøktern og uten de store matopplevelsene: - Det var ikke mye indrefilet på våre fat. Det var aller helst lungemos. 2. desember fyller han 68 år. Av Øyvind Risvik. 


MAGNE RAUNDALEN: Oss tussete besteforeldre imellom MAGNE RAUNDALEN: Oss tussete besteforeldre imellom (OSLO) Magne Raundalen er stolt medlem av Det Kongelige Selskap For Tussete Besteforeldre, sammen med Kong Harald og Dronning Sonja. Der vil jeg også være medlem. Av Øyvind Risvik. 


GHETTO NUOVO: Det jødiske livet i Venezia GHETTO NUOVO: Det jødiske livet i Venezia (VENEZIA) Bli med til Ghetto Nuovo, tragediens bydel i Venezia. Ghettoen ble opprettet i 1516 og markeres med en 500 års utstilling om det jødiske livet i Venezia. Av Øyvind Risvik. 


ARJA SAIJONMAA: Mitt hjertes puls ARJA SAIJONMAA: Mitt hjertes puls (OSLO) Mikis Theodorakis og jeg hadde ikke noe forhold. Vår kjærlighet var basert på musikken. Men samtidig elsket jeg ham. Det hele var komplisert. Arja Saijonmaa fyller 72 år 1. desember. Av Øyvind Risvik. 


MITT LIV SOM ØYVIND: Mine 30 sekunder med Tina MITT LIV SOM ØYVIND: Mine 30 sekunder med Tina

(GØTEBORG). Da Tina Turner smilte hjertelig og ventet på neste spørsmål, begynte jeg å hyperventilere. Jeg skalv så  fælt at pennen forsvant innunder en sofa. Jeg hadde et 30 sekunders møte med Tina Turner. Av Øyvind Risvik.

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Vi møtte en bauta med rull i nakken MITT LIV SOM ØYVIND: Vi møtte en bauta med rull i nakken

(HORTEN) Hvem som helst kunne bli både forskrekket - og nysgjerrig - når søster Annie dukket opp. Selv vår datter Thea ble det. Annie Skau Berntsen døde 26. november 1992. Tror jeg savner dette rare mennesket… Av Øyvind Risvik.

 


LEIF JUSTER: Pappa bak latteren LEIF JUSTER: Pappa bak latteren https://youtu.be/6W2umGzycDs(OSLO) Far ble en ensom mann, sier datteren Siri Juster, det var moro å bli betraktet som hans venn, men det var ofte av ren egoisme. Av Øyvind Risvik. 


TORALV MAURSTAD: Stilig og grå TORALV MAURSTAD: Stilig og grå

(OSLO) Toralv Maurstad fyller 90 år og er like vital, stilig og glad som alltid. 18. februar 2017 har han premiere med forestillingen Overføring på Det Norske Teatret. Av Øyvind Risvik.

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Jeg ville bli som Sonny Liston MITT LIV SOM ØYVIND: Jeg ville bli som Sonny Liston

(TØNSBERG) Har du ingen idrettshelter som kan holde hjerteinfarktet unna, spurte fastlegen. Dum som jeg er svarte jeg: bokseren Sonny Liston. Dagen etter tok jeg boksetimer hos Harald. Av Øyvind Risvik.

 


KARI GJÆRUM: Kjærligheten er viktigst KARI GJÆRUM: Kjærligheten er viktigst (OSLO) Sangerinnen Kari Gjærum var 33 år, og Runar var 21, det var nesten tretten år mellom dem. Den aldersforskjellen var bare pirrende. Av Øyvind Risvik.
 


THEA STABELL: Jeg ble kalt keiserinnen THEA STABELL: Jeg ble kalt keiserinnen (OSLO) Jeg møtte Thea Stabell i en prat om søskenskap. 22. november har hun nypremiere på forestilling Ingen ting er ingenting. Om en alderdom som utforskes med sinne, respekt og glede. Av Øyvind Risvik. 


GEIR OG LILLEBA BØRRESEN: Tenninga er der fremdeles GEIR OG LILLEBA BØRRESEN: Tenninga er der fremdeles (ASKER) Smurfen, Labbetussen og Max Mekker-Geir Børresen fornekter aldri barnet i seg. Og han er like forelsket i kona Lilleba, som for 50 år siden. Av Øyvind Risvik. 


PER-MATHIAS HØGMO: Slik takler han kritikken PER-MATHIAS HØGMO: Slik takler han kritikken

(OSLO) Man må forsøke å håndtere nederlag på en konstruktiv måte, ikke føle bitterhet og ikke bli skremt. For noen år siden gikk Per-Mathias Høgmo på den mye omtalte veggen. Han så begrensningene istedenfor mulighetene. 16. november 2016 trakk han seg som landslagstrener i fotball. Av Øyvind Risvik.

 


SVEIN FINJARN: Popens gudfar SVEIN FINJARN: Popens gudfar (SON) Han kalles popen og rockens gudfar i Norge. Det var hysteriske tilstander da Svein Finjarn dukket opp med gruppa The Beatniks. I dag fyller han 70. Av Øyvind Risvik. 


ASTRID LINDGREN: Tok parti for de svakeste ASTRID LINDGREN: Tok parti for de svakeste (VIMMERBY) Bli med på julebesøk til Astrid Lindgrens romantiske barndomshjem. Her skulle ingen være lei seg, det skulle være fredfylt, lyst og flott. Av Øyvind Risvik. 


ANNE MARIE SANDHAUG: Slik fant jeg slekten min ANNE MARIE SANDHAUG: Slik fant jeg slekten min (FREDRIKSTAD) Slik fant jeg mine slektninger. Anne Marie Sandhaug i Fredrikstad oppdaget hvem hun er da hun søkte på nettet. Av Øyvind Risvik


MARIT CHRISTENSEN: Jeg er OK - livet er OK MARIT CHRISTENSEN: Jeg er OK - livet er OK (OSLO) - Humor er en av de viktigste overlevelsesfaktorene, sier Marit Christensen. - Det er de enkle gledene som skaper lykken. Av Øyvind Risvik. 


LEONARD COHEN: Han gir Tove fred i sjelen LEONARD COHEN: Han gir Tove fred i sjelen

(DRAMMEN) Leonard Cohen er rett og slett bedre enn medisin. Han er ren terapi, sier Tove Bakken i Solbergelva. I høst kommer Cohen ut med et nytt album, Do You Want It Darker. Av Øyvind Risvik.

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Jeg er en fartsgal bestefar MITT LIV SOM ØYVIND: Jeg er en fartsgal bestefar (DRAMMEN) På tre millimeter dyp snø innvier jeg barnebarnet i meienes forunderlige verden. Det spruter gnistregn under dem, de tøffeste kjører fortest. Av Øyvind Risvik. 


«« First « Previous |1 2 3 4 5 | Last ››   

VisitDRAMMEN


Telefon 32 23 40 70
Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen


Øyvind Risvik 
Telefon +47 909 11326 

Epost mail@risvikmedia.no


Geir Dahl
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Annonser

Visit Media AS


Postboks 819, 3007 Drammen
Tlf 32 23 40 70

Epost post@visitmedia.no
Web visitmedia.no