Nettmagasinet FRIMINUTT

MITT LIV SOM ØYVIND: Kongedressen MITT LIV SOM ØYVIND: Kongedressen (ØYVIND RISVIK) Det koster å bli innbudt til Slottet. Da kong Harald og hans frue kom bort for å småprate, la ikke Dronningen en gang merke til den nye dressen min. Blikket hennes gikk ned mot gulvet… Av Øyvind Risvik. 


CHRISTIAN WIEGAND: Glede og havkajakk CHRISTIAN WIEGAND: Glede og havkajakk

(NORDSJÆLLAND I DANMARK) Christian Wiegand er en av Nordens beste instruktører i havkajakk. Opplev gleden ved det frie livet på havet, du også. Meld deg på hans havkajakk-kurs. Av Øyvind Risvik.

 


KONG HARALD: Lille-Prinsen fyller 80 KONG HARALD: Lille-Prinsen fyller 80

(SIKKILSDALEN) Det mest spennende Lille-Prinsen visste var å isfiske på vannet nedenfor Prinsehytta i Sikkilsdalen. 21. februar 2017 fyller Store-Harald 80 år og selvfølgelig er han foreviget på et eget frimerke. Her er også historien om fiskeren Lille-Harald og oppskriften på ørret fra Store-Vannet. Av Øyvind Risvik.

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Barnesenga mi MITT LIV SOM ØYVIND: Barnesenga mi (ØYVIND RISVIK) Hva min barndoms seng har hatt av betydning i livet mitt, vet foglarne. Men i den senga sang jeg: Du som har oss småbarn kjær, flere tusen ganger. Av Øyvind Risvik. 


DET NORSKE TEATRET: Kan nokon gripe inn DET NORSKE TEATRET: Kan nokon gripe inn

(OSLO) Kan nokon gripe inn av Stein Torleif Bjella fra Ål i Hallingdal er storartet, det er en "helaften med skjebner og skikkelser, mørk humor, dyp lengsel, såre og vonde øyeblikk". Av Øyvind Risvik.

 


PETER DAHL: Utskjelt, ukjent - og populær PETER DAHL: Utskjelt, ukjent - og populær

(STOCKHOLM) Den svenske malerlegenden Peter Dahl fyller 83 år 16. februar. Han er en av nabolandets mest utskjelte og populære malere. Suksessen startet da han flyktet fra Norge og begynte å lese Tarzan. Av Øyvind Risvik.

 


BOKHYLLA MI: Kim Leines makabre verden BOKHYLLA MI: Kim Leines makabre verden (DRAMMEN) Kim Leines bøker Profetene i Evighetsfjorden, Avgrunnen og De søvnløse er makabre, erotiske, dramatiske og fulle av lyriske opplevelser. Det er bøker jeg aldri glemmer. Av Øyvind Risvik  


WENCHE MYHRE: Kjærlighetens sorger og gleder WENCHE MYHRE: Kjærlighetens sorger og gleder (GOL) For vel 30 år siden. På kanefart med Wenche Myhre. Vi snakket om det som betydde mest her i livet, kjærligheten. 15. februar fyller hele Norges Wenche 70 år. Av Øyvind Risvik. 


TORALV MAURSTAD: Setter seg inn i andres liv TORALV MAURSTAD: Setter seg inn i andres liv

(OSLO) Toralv Maurstad har fylt 90 år og er like vital, stilig og glad som alltid. 22. februar 2017 har han premiere med forestillingen Overføring på Det Norske Teatret. Av Øyvind Risvik.

 


ROSER: Lidenskap og kjærlighet ROSER: Lidenskap og kjærlighet (DRAMMEN) En fullt utblomstret rød rose betyr: min kjærlighet til deg er større enn noensinne, du er det aller kjæreste jeg har på jorden. Av Øyvind Risvik. 


COWBOY-LAILA: Storm-kastet på Løten COWBOY-LAILA: Storm-kastet på Løten

(LØTEN) 12. februar fyller Cowboy-Laila 74 år. Jeg glemmer aldri mitt møte med henne. Da Cowboy-Laila stemte gitaren og slå rosemalte støvler i taket, tok det helt av. Gullfaksehåret hennes sto i alle retninger og jubelen sto enda høyere. Og hele landet jublet. Av Øyvind Risvik.

 


MARIANNE FREDRIKSSON: En svensk eksplosjon MARIANNE FREDRIKSSON: En svensk eksplosjon (STOCKHOLM) Den svenske forfatteren Marianne Fredriksson døde i dag, 11. februar, for ti år siden. Aldri hadde jeg møtt et mer hjertelig, varmt og velvillig menneske. Av Øyvind Risvik. 


KJETIL ANDRÈ AAMODT: Vondt var gøy KJETIL ANDRÈ AAMODT: Vondt var gøy

(OSLO) Kjetil Andrè Aamodt er spesialkommentator i NRK under Alpin-VM i St. Moritz. - I min karriere så jeg alltid etter løsninger, jeg så aldri problemer. Jeg jobbet hardt, og ga avkall på mye, sier han. - Fatter`n lærte meg at vondt er gøy. Av Øyvind Risvik.

 


LILLE ERIS: Hun ville ha en liten hund LILLE ERIS: Hun ville ha en liten hund (FREDRIKSTAD) Husker du barnestjernen Lille Eris? For femti år siden ble hennes sang Jeg vil ha en liten hund en landeplage. Nå er barnestjernen blitt 63 år. Møt henne hjemme i Fredrikstad. Av Øyvind Risvik. 


HENKI KOLSTAD: Savner deg, Henki HENKI KOLSTAD: Savner deg, Henki (OSLO) Henki Kolstad var en av Norges mest populære skuespillere. - Jeg ble kjendis, før ordet i det hele tatt var oppfunnet, lo han. 3. februar 1915 ble han født, og han døde 93 år gammel. Hele Norge savner deg, Henki. Av Øyvind Risvik.  


ØYSTEIN ROTTEM: Vår danske kjærlighets-erklæring ØYSTEIN ROTTEM: Vår danske kjærlighets-erklæring

(KØBENHAVN) 1. februar 1946 ble litteraturviteren Øystein Rottem født. Vi elsket begge Danmark, og startet et bokprosjekt sammen: Dejlige Danmark 3 – i forfatternes fotspor. Men Øystein rakk bare å skrive ferdig ett kapittel før han døde 58 år gammel. Da døde også bokprosjektet vårt. Det som er igjen er drømmene og mange verdifulle notater. Av Øyvind Risvik.

 


NORA BROCKSTEDT: Ble hele Norges Tango for to NORA BROCKSTEDT: Ble hele Norges Tango for to

(OSLO) Hun var den sjenerte jenta som ble Norges mest populære. I dag, 30. januar, ble den folkekjære artisten Nora Brockstedt født. Hun ble 92 år gammel. Nora er savnet. Av Øyvind Risvik.

 


THEA STABELL:  Alder er en levende materie THEA STABELL: Alder er en levende materie (OSLO) Jeg møtte Thea Stabell i en prat om søskenkjærlighet - i voksen alder. For tiden reiser hun rundt i Norge med forestillingen Ingenting er ingenting. Om en alderdom som utforskes med sinne, respekt - og glede. Av Øyvind Risvik. 


ARNULF PAULSEN: Høggern ARNULF PAULSEN: Høggern

(KAPP PÅ TOTEN). Jeg er vel en stille og rolig og litt sjenert kar, kanskje. Det er litt plagsomt, men greit å leve med. Jeg trives best bak i kulissene, bak trommene, sier Arnulf Paulsen i Vazelina Bilopphøggers. Nei, hvem skulle tro det?  Av Øyvind Risvik.

 


CHRISTIAN INGEBRIGTSEN: 80 prosent er ikke bra nok CHRISTIAN INGEBRIGTSEN: 80 prosent er ikke bra nok (OSLO) 25. januar fyller Christian Ingebrigtsen 40 år. - Jeg vil at mennesker skal føle noe, at de skal tenke over de viktige tingene i livet. Det sterkeste er når noen feller tårer. Møt Christian og pappa Stein Ingebrigtsen. Av Øyvind Risvik. 


«« First « Previous |1 2 3 4 5 | Last ››   

VisitDRAMMEN


Telefon 32 23 40 70
Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 
Telefon +47 909 11326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 32 23 40 70

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no