Search Results for : Kino

5 TIPS FOR UKE 12 (19. – 26. mars 2017): Beauty and the Beast skremmer og gleder 5 TIPS FOR UKE 12 (19. – 26. mars 2017): Beauty and the Beast skremmer og gleder (DRAMMEN) De kommer alle til Drammen i uke 12 (19. – 26. mars 2017): Beauty and the Beast, delillos. Halvdan Sivertsen, Gull & Tøys med Ingvar og Steen-Vidar – og Triztan Vindtorns poesipris.


5 TIPS FOR UKE 11 (12. – 19. mars 2017): Rock og country til Drammen 5 TIPS FOR UKE 11 (12. – 19. mars 2017): Rock og country til Drammen (DRAMMEN) De kommer alle til Drammen i uke 11 (12. – 19. mars 2017). Stephen Ackles, Linda Gail Lewis, Åge Sten Nilsen, Kleiva Strengelag, Arne Benoni og Ottar Bighand.


5 TIPS FOR UKE 9 (25. februar – 5. mars 2017): Musikken inntar Drammen, med soul, amerikansk musikal, Mighty Quinn og Thomas Dybdahl. 5 TIPS FOR UKE 9 (25. februar – 5. mars 2017): Musikken inntar Drammen, med soul, amerikansk musikal, Mighty Quinn og Thomas Dybdahl. (DRAMMEN) De kommer alle til Drammen i uke 9 (25. februar – 5. mars 2017). Thomas Dybdahl, musikalen La La Land, klassikeren Mighty Quinn, soul og Soul Buddies fyller Drammen med musikk.


UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler ARRIVAL UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler ARRIVAL (DRAMMEN) Premiere 11. november 2016. Arrival er en film full av gåter og førsteklasses tanker, blandet med en god porsjon virkelighet. Det er en annerledes film som er vel verd å se.


UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler SWISS ARMY MAN UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler SWISS ARMY MAN (DRAMMEN) Premiere 14. oktober 2016. Swiss Army Man. Potter-helten Radcliff spiller så rørende og varmt at det nesten er utrolig. Jeg angrer ikke et øyeblikk på at jeg har sett denne filmen.


KINO CITY: De magiske filmopplevelsene KINO CITY: De magiske filmopplevelsene

(DRAMMEN) På KinoCity kan du nyte de magiske film-øyeblikkene i godt ventilerte kinosaler i komfortable stoler. Alt for den optimale opplevelsen.
UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler BRIDGET JONES` BABY UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler BRIDGET JONES` BABY (DRAMMEN) Premiere 16. september 2016. Et hyggelig gjensyn med Bridget Jones. Hun går på trynet hele tiden og er like sjarmerende som tidligere. Av Øyvind Risvik.


UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler OPPDRAG DORY UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler OPPDRAG DORY

(DRAMMEN) Premiere 26. august 2016. Oppdrag Dory er fargerik, usannsynlig og psykedelisk, det er så barnslig at det er moro. Ta med ungene og se filmen.

Av Øyvind Risvik.


UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler UNDER SANDEN UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler UNDER SANDEN

(DRAMMEN) Premiere 24. juni 2016. Under sanden er en film om taperne. Om tyske gutter som skal fjerne 45.000 miner fra danske strender. Det er det blitt en uhyggelig og gripende film av.
KINOPREMIEREN: VisitDRAMMEN anbefaler KOLLEKTIVET KINOPREMIEREN: VisitDRAMMEN anbefaler KOLLEKTIVET

(DRAMMEN) Filmen Kollektivet har barnets skarpe observasjon av kollektivfilosofien i seg. Den blir fortalt tydelig og direkte, med skikkelig kraft og innlevelse. Se den. Premiere 17. juni 2016.
UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler ALT DET VAKRE UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler ALT DET VAKRE

(DRAMMEN) Premiere 10. juni 2016. Alt det vakre. Det er en film om et kjærlighetsforhold som har gått tom. Om sykdom og sårhet. Om sjalusi og lidenskap. Se den, utfordre deg selv…
UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler ET HELT HALVT ÅR. Tåreperse og 2016-tallets Love story. UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler ET HELT HALVT ÅR. Tåreperse og 2016-tallets Love story.

(DRAMMEN) Premiere 3. JUNI 2016. ET HELT HALVT ÅR er en film full av sorg og latter, tragikomi og et ørlite dash av tåreperse. Og elsker du skillingsviser er et bare å gi seg ende over.
KINOPREMIEREN: VisitDRAMMEN anbefaler Our Kind of Traitor KINOPREMIEREN: VisitDRAMMEN anbefaler Our Kind of Traitor

(DRAMMEN) OUR KIND OF TRAITOR Premiere 20. mai 2016. Her er det nok av dem, russiske gangstere, spioner, hvitvasking av penger, de gode mot de onde, vakre og uutgrunnelige kvinner – og ikke minst John le Carrès mangefoldige og underlige spioner.
UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler Flaskepost fra P UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler Flaskepost fra P

(DRAMMEN) Premiere 13. mai 2016. Flaskepost fra P. Her er det overgrep, underlig kristendom og overtro, lidelse, hevn og sosialt skakkjørte. Blandet med krimgåter – og en mystisk gammel flaskepost.
UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler PYROMANEN. UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler PYROMANEN.

(DRAMMEN) Premiere 22. april 2016. PYROMANEN er filmen om brannsjefens sønn som er ansvarlig for å ha terrorisert bygda med en rekke branner. Den skremmer og forundrer…
UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler JUNGELBOKEN UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler JUNGELBOKEN

(DRAMMEN) Premiere 15. april 2016. Filmen Jungelboken er helt fantastisk. Jeg er imponert over at det går an å gjøre noe så vidunderlig ut av en gammel klassiker. 
UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler EL CLUB UKENS KINOPREMIERE: VisitDrammen anbefaler EL CLUB

(DRAMMEN) Premiere 8. april 2016. Filmen EL CLUB er en film om å benekte, bortforklare og børste djevelskap under teppet, om den katolske kirkens grumsete historie.
Søk

Enter Keywords

Search Results

Advanced Tips
Type Example Notes
Fuzzy kettle~ Contain terms that are close to the word kettle, such as cattle
Wild cat* Contain terms that begin with cat, such as category and the extact term cat itself
Exact-Single orange Contain the term orange
Exact-Phrase "dnn is awesome" Contain the exact phase dnn is awesome
OR orange bike Contain the term orange or bike, or both. OR, if used, must be in uppercase
orange OR bike
AND orange AND bike Contain both orange and bike. AND must be in uppercase
Combo (agile OR extreme) AND methodology Contain methodology and must also contain agile and/or extreme
Results Per Page:
select
Limit the search results with the specified tags
Limit the search results modified within the specified time
select
Limit the search results from the specified source
select
Search results must exactly contain the keywords