Nordiske PERLER

VESTLIA RESORT: Grete Roede Camp - en kickstart for kropp og sjel VESTLIA RESORT: Grete Roede Camp - en kickstart for kropp og sjel

(GEILO) 5. - 7. mai arrangeres Grete Roede Camp på Vestlia Resort på Geilo. En helg for alle som vil lære mer om livsstilsendring og bli proppfull av energi.  Av Øyvind Risvik.


 


HOLMSBU Hotel & Spa - Sunn livsstil i vakre omgivelser HOLMSBU Hotel & Spa - Sunn livsstil i vakre omgivelser

(HURUM) Holmsbu Hotel & Spa ligger flott til mellom Holmsbu og Rødtangen. Ute i Drammensfjorden gir vakre omgivelser og sunn livsstil deg de beste konferanse- og spaopplevelsene.

 


LYSEBU: Kongsgården i Holmenkollåsen LYSEBU: Kongsgården i Holmenkollåsen

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(OSLO) Kjøkkenet på Lysebu legger sjelen sin i å levere de aller beste rettene. Her er fire av deres beste oppskrifter. 2. april starter de kokkeskole for barn. Av Øyvind Risvik.

 


SANDEN Hotell, Mat & Vinhus SANDEN Hotell, Mat & Vinhus (HOKKSUND) Sanden hotell er et lite og hjemmekoselig hotell med 13 overnattingsrom med utsikt over en av Europas beste lakseelver, Drammenselva. Vi har fokus på gjesten, hvor det viktigste for oss er at du skal trives både når du bor og spiser.  


FREDENSBORGS HERRGÅRD: Historisk sus - i Pippis verden FREDENSBORGS HERRGÅRD: Historisk sus - i Pippis verden

(VIMMERBY) På Fredensborgs Herrgård i Sverige lever historien og Astrid Lindgrens berømte «sagovärd» godt sammen. Det lukter av høytid, tradisjoner og eventyr. Det er nesten så vi ser den svenske elgen i den romantiske solnedgangen. Av Øyvind Risvik.

 


ØRJAN JOHANNESSEN: Verdens beste kokk til Vestlia ØRJAN JOHANNESSEN: Verdens beste kokk til Vestlia

(GEILO) 22. februar kommer Bocuse D`Or-vinneren Ørjan Johannessen og musikerne Heine Totland og Gisle Børge Styve til Vestlia Resort på Geilo. Opplev verdens beste kokkekunst, få servert hans beste 4-retters middag og få underholdning, god vin og masse hygge. Av Øyvind Risvik.

 


GAMMEL MØNT: Claus Christensens mattempel GAMMEL MØNT: Claus Christensens mattempel (KØBENHAVN) Claus Christensen omtaler sitt kjøkken i Restaurant Gammel Mønt som anarkistisk, takk og lov for det, her hersker det ingen regler. Menyen kommer han på alt etter hva han finner av råvarer på vei til jobben. Av Øyvind Risvik. 


NORDSJÆLLAND: Øyvinds danske paradis NORDSJÆLLAND: Øyvinds danske paradis (DRAMMEN) Øyvind Risvik er en gladambassadør for Nordsjælland i Danmark. Oppgaven hans er å spre gode ord om det danske området, og det har han slett ingen problemer med. Artikkelen har tidligere stått på trykk i Byavisa Drammen. Tekst og foto: Bente Wemundstad. 


VILLA SNEKKERSTEN: Romantikk ved Øresund VILLA SNEKKERSTEN: Romantikk ved Øresund (SNEKKERSTEN PÅ NORDSJÆLLAND) Villa Snekkersten er en gammel romantisk villa fra 1900 som prøver å gjenskape et gammelt badehotell med den moderne 2017-stilen. Av Øyvind Risvik. 


SPAHOTELL NÅDENDAL: Gourmet på finsk spa SPAHOTELL NÅDENDAL: Gourmet på finsk spa (NÅDENDAL I FINLAND) På Spahotell Nådendal bruker kjøkkensjef Jarno Saarinen det aller beste han kan hente fra åkeren, skogen, fra jakt og fiske, fra gjedde til sjøørret, fra skogsbær til lokale poteter. Av Øyvind Risvik. 


HURTIGRUTEN: Intimt og spennende HURTIGRUTEN: Intimt og spennende (SVOLVÆR) Det er hele 34 anløp hver vei mellom Bergen og Kirkenes. Turen er en enorm naturopplevelse, enten er det blikkstille hav, rullende dønninger, fantastiske lyse dager eller like lyse netter. En tur med Hurtigruten er en opplevelse for livet. Av Øyvind Risvik. 


SPAHOTELL NÅDENDAL: Der vi lukker hverdagen ute SPAHOTELL NÅDENDAL: Der vi lukker hverdagen ute (NÅDENDAL I FINLAND) På Spahotell Nådendal i Finland åpner vi sinnet, nyter den milde havvinden, suset i tretoppene, med Kleopatras bad, boblebad og deilig massasje. Av Øyvind Risvik. 


HELSINKI: Sild på Salutorget HELSINKI: Sild på Salutorget (HELSINKI) Jeg nyter den ramsalte sjølukten, jeg smatter, smaker og fryder meg over den finske østersjøsilden på det berømte Salutorget. Av Øyvind Risvik. 


JULENISSEN: Jeg får brev fra hele verden JULENISSEN: Jeg får brev fra hele verden (DRØBAK) Julenissen lever i Drøbak. Han har pakker over alt, julepynt og julekort, julegaver og godt humør. Men Drøbak er mer enn julenissen... Av Øyvind Risvik. 


HUSMANNS VINSTUE: En brun frokostperle i København HUSMANNS VINSTUE: En brun frokostperle i København

NORDISKE PERLER ANBEFALER
(KØBENHAVN) Husmanns Vinstue er et av de mest erkedanske og aller beste frokostrestaurantene i København. Her nyter jeg sild og smørrebrød til jeg ikke orker mer. Men først litt historie… Av Øyvind Risvik.

 


KOGEBOG FRA KONGERNES NORDSJÆLLAND: Lekker mat på den danske riviera KOGEBOG FRA KONGERNES NORDSJÆLLAND: Lekker mat på den danske riviera (NORDSJÆLLAND) Kogebog fra Kongernes Nordsjælland er en vakker matbok fra det fortryllende Danmark. Her er 5 av de beste oppskriftene. Av Øyvind Risvik. 


HURTIGRUTESKIPET VESTERÅLEN: Smaken av verdens vakreste sjøreise HURTIGRUTESKIPET VESTERÅLEN: Smaken av verdens vakreste sjøreise

(NORD-NORGE) Menyen på Hurtigruteskipet Vesterålen er like viktig som utsikten, havet, lyset, fjordene og fjellene. Her er fire av kjøkkensjef Roger Danielsens beste oppskrifter. Av Øyvind Risvik.

 


JETTE FRÖLICH: Julens danske dronning JETTE FRÖLICH: Julens danske dronning

(OSLO) Fra 7. november er starten på den berømte Jette Frölich-julen på Lysebu i Oslo. Da er det vakre hotellet i Holmenkollåsen fylt opp av hennes vakre julegjenstander. Av Øyvind Risvik.

 


MIKAEL FORSELIUS: Det gode liv på Røros MIKAEL FORSELIUS: Det gode liv på Røros

NORDISKE PERLER ANBEFALER

(RØROS) Hotell- og restaurantdirektør Mikael Forselius på Røros vet hva god mat er. I boken Matauk har han samle gode historier og opplevelser ute i naturen. Det er det blitt mange gode oppskrifter av. Her er fem av dem. Av Øyvind Risvik.

 


REYKJAVIK: Den blå lagune helbreder REYKJAVIK: Den blå lagune helbreder

(REYKJAVIK) Svovellukten stikker i nesen. Det blå vannet i Den blå lagune er en vidunderlig gave til den som er gjest på Island og vil bli helbredet. Av Øyvind Risvik. 


«« First « Previous |1 2 3 | Last ››   

VisitDRAMMEN

Telefon 32 23 40 70

Mobil 950 74 851

post@visitdrammen.no

Redaksjonen

NordiskePERLER, FRIMINUTT

Øyvind Risvik 
Telefon +47 909 11326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

VisitDRAMMEN, VisitNORWAY

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 32 23 40 70

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no