Nettmagasinet FRIMINUTT

AUD SCHØNEMANN: Slik var mamma bak latteren AUD SCHØNEMANN: Slik var mamma bak latteren

(OSLO) Aud Schønemann fikk oss til å le og fryde oss. Men bak latteren og gleden, lå tragedien på lur, forteller sønnen Pål Pande-Rolfsen åpenhjertig.

Av Øyvind Risvik. 


MITT LIV SOM ØYVIND: Halloween var skolen, det MITT LIV SOM ØYVIND: Halloween var skolen, det

(DRAMMEN) Her er mitt kåseri om unger i grusomme masker, mye blod og diverse uhygge. Det er så uhyggelig at en bestefar kan miste pusten. 31. oktober kommer grøssene til en dør nær deg. Men i 60-åra var jeg mest redd for skoleveien. Den var til å grøsse av. Av Øyvind Risvik.

 


JAN ELISABETH LINDVIK: Kona elsker en transperson JAN ELISABETH LINDVIK: Kona elsker en transperson (OSLO) Jeg får aldri plassert meg selv, derfor oppleves det å bære kvinneklær som en frihet, sier Jan Elisabeth Lindvik. Av Øyvind Risvik. 


TOR BOMANN-LARSEN: Jeg har slått meg til ro som andremann TOR BOMANN-LARSEN: Jeg har slått meg til ro som andremann (DRAMMEN) Per og Tor Bomann-Larsen er tvillinger. Den ene nyter livet i Piemonte, den andre er tegner, historiker og forfatter av de populære bøkene om kong Haakon og dronning Maud. Av Øyvind Risvik. 


MITT LIV SOM ØYVIND: Han var like sinna som sinntaggen MITT LIV SOM ØYVIND: Han var like sinna som sinntaggen (DRAMMEN) Kanskje Gud ville treffe meg med et lynnedslag så jeg falt i bakken – steindød, selv om sola skinte? Av Øyvind Risvik. 


TOVE NILSEN: Er så gammel at jeg ikke er redd lenger TOVE NILSEN: Er så gammel at jeg ikke er redd lenger (OSLO) Det er ikke så viktig å bli husket, sir forfatteren Tove Nilsen. - Men hvis noen sier det var moro sammen med meg, er det godt nok. Av Øyvind Risvik. 


NICE: Det søte liv ved Middelhavet NICE: Det søte liv ved Middelhavet (NICE) Nice er byen som kan friste med Brigitte Bardot, bikinien, Strandpromenaden, hotellet Negresco og delikatessen Socca. Av Øyvind Risvik. 


KIM LARSEN: Dansken som er Livs store lidenskap KIM LARSEN: Dansken som er Livs store lidenskap

(DRAMMEN) Liv Thorstensen fra Drammen har en stor lidenskap, den danske sangeren Kim Larsen. - Det betyr ikke så mye at han ikke er perfekt eller vakker. Det er utstrålingen som teller! 23. oktober fyller han 71 år. Gratulerer, Kim. Av Øyvind Risvik

 


BRITT HALDEN KVERNBERG: Ida elsket livet BRITT HALDEN KVERNBERG: Ida elsket livet

(DRAMMEN) Jeg gråter ikke lenger hver gang jeg hører om Ida (Wassås) eller tenker på henne, sier mamma Britt Halden Kvernberg. - Da hun døde opplevde jeg en lammende sorg. Nå er det mindre sorg, nå er det mer savn. Av Øyvind Risvik

 


STÅLE SOLBAKKEN: Mannen som kan redde Fotball-Norge STÅLE SOLBAKKEN: Mannen som kan redde Fotball-Norge

(KØBENHAVN) Jeg er ikke redd for at hjertet skal stoppe igjen. Jeg stoler hundre prosent på pacemakeren. Det bekymrer meg heller ikke at det skal kunne skje mine spillere. Nå må Ståle Solbakken komme og redde det som er restene av Fotball-Norge. Av Øyvind Risvik.

 


MITT LIV SOM ØYVIND: Hemmeligheten på Bekkestad MITT LIV SOM ØYVIND: Hemmeligheten på Bekkestad

(HOL I HALLINGDAL) Bli med meg til stabburet på gården Bekkestad i Ål i Hallingdal. En spennende verden for en som bodde på to rom og kjøkken i Drammen, med kaldt vann i springen og utedo.

Av Øyvind Risvik. 


BOKHYLLA MI: Harpesang av Levi Henriksen BOKHYLLA MI: Harpesang av Levi Henriksen (DRAMMEN) Med sin roman Harpesang gir Levi Henriksen meg en musikalsk minnebok jeg trodde jeg hadde glemt. Av Øyvind Risvik. 


CATHRINE OG STIG FOSSUM: I pappas fotspor CATHRINE OG STIG FOSSUM: I pappas fotspor

(OSLO) Pappa og jeg er nysgjerrige, rastløse og elsker å møte nye mennesker. TV-karrieren over. Nå dropper Cathrine Fossum TV 2 og begynner i Rema 1000. Av Øyvind Risvik.

 


HØSTENS EPLER: Nå bugner epletrærne HØSTENS EPLER: Nå bugner epletrærne (DRAMMEN) En sommer gir seg over til høsten, de kalde dagene har begynte. Her finner du de beste oppskriftene med epler. Av Øyvind Risvik. 


MENNESKER JEG HAR MØTT: Bosse Larsson - tv-yndlingen MENNESKER JEG HAR MØTT: Bosse Larsson - tv-yndlingen (VÄSTERHANINGE 1983) Bosse Larsson var svenskenes tv-yndling. Han ledet Allsang på Skansen i over 20 år. Damene besvimte så fort han sang en trall. Jeg møtte ham hjemme i en svensk hage full av ugress. Av Øyvind Risvik. 


MARTE GERHARDSEN: Bestefar Einar var en landsfader MARTE GERHARDSEN: Bestefar Einar var en landsfader (OSLO) Marte Gerhardsen er barnebarnet til Einar Gerhardsen. - Han var en gammel og rynkete mann da jeg var liten. Det var spennende å ta på blodårene hans, de var så tydelige og store. Av Øyvind Risvik. 


SARA OG MIKAEL FORSELIUS: Røros-patriotene SARA OG MIKAEL FORSELIUS: Røros-patriotene (RØROS) De ikke bare elsker byen Røros, de beundrer den og de er avhengig av den. Sara og Mikael Forselius driver to hoteller og tre restauranter i Bergstaden. Av Øyvind Risvik. 


MITT LIV SOM ØYVIND: Utedoen på Sambøl MITT LIV SOM ØYVIND: Utedoen på Sambøl

(ØRJE) Hvert eneste år, andaktsfull tar jeg det første forsiktige steget inn på utedoen på Sambøl og setter meg ned. Jeg lar døra stå vid åpen og minnene strømmer på… Av Øyvind Risvik.

 


LISE FJELDSTAD: Størst av alt er kjærligheten LISE FJELDSTAD: Størst av alt er kjærligheten

(OSLO) Kjærligheten er det viktigste i alle menneskers liv, den styrer og former våre liv. Det er den viktigste og største kraften. 17. juni fylte Lise Fjeldstad 77 år og 20. september ser vi henne på Nationaltheatret, i forestillingen Ibsens små djevler. Av Øyvind Risvik.

 


MARIANNE-SAKEN: Min datter kom aldri hjem igjen MARIANNE-SAKEN: Min datter kom aldri hjem igjen (GEILO) Seks år gamle Marianne Rugaas kom aldri hjem etter å ha vært på butikken for å kjøpe is. Hennes forsvinning er en av tidenes norske mysterier. Møt mamma Torunn, som aldri gir opp håpet. Av Øyvind Risvik. 


«« First |1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Last ››   

VisitDRAMMEN


Telefon 32 23 40 70
Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no