Nettmagasinet FRIMINUTT

KONG OLAV: Kongens livretter KONG OLAV: Kongens livretter

(DRAMMEN) Kong Olav likte seg best når det var ruskete vær og mye vind og sjø. Han spiste gjerne kjøttkaker eller lammefrikasse, i en kjele, pakket i en liten kasse og isolert med treull. Her er oppskriftene. 17. januar er det 26 år siden gamlekongen døde. Av Øyvind Risvik.

 


DE NYE MAT-, REISE- OG LIVSSTILS-MAGASINENE - PÅ NETT: Norden – dine nærmeste opplevelser DE NYE MAT-, REISE- OG LIVSSTILS-MAGASINENE - PÅ NETT: Norden – dine nærmeste opplevelser (DRAMMEN) Nordiske perler og Friminutt er to annerledes og innholdsrike magasin på nett. Vi har dette innholdet: Kjente mennesker, opplevelser, kåserier, livsstil, mat og spennende reisemål. Av Øyvind Risvik. 


KARL SUNDBY: Mine skyggesider KARL SUNDBY: Mine skyggesider (OSLO) Livssituasjonen vår gjorde at min barndom ble forvirrende og utrygg, jeg ble en rastløs og bråkete guttunge. Nå er jeg bare bråkete. 21. januar åpner Karl Sundby sin personlige utstilling Nomaden – den som reiser. Av Øyvind Risvik. 


ARNE SCHEIE: TV-legenden ARNE SCHEIE: TV-legenden

(OSLO) Arne Scheie angrer ikke på noen ting. - Jeg skulle kanskje ha valgt en helt annen vei enn jeg gjorde. Men så viser det seg at livet ble til mens jeg gikk. Arne Scheie fyller 73 år 7. januar. Jeg møtte en kar jeg respekterer og beundrer. Av Øyvind Risvik.

 


DÜSSELDORF: En sjarmerende tysk ølperle DÜSSELDORF: En sjarmerende tysk ølperle (DÜSSELDORF) Han balanserer sine utallige velfylte glass mellom høye bord og tørste gjester, kelneren på kneipa Uerige i Düsseldorf. Det er mange gjester som skal slukke tørsten. Jeg er en av dem. Av Øyvind Risvik. 


JAN ANDERS ARNEBERG: Han overlevde Åsta-ulykken JAN ANDERS ARNEBERG: Han overlevde Åsta-ulykken (HAMAR) Togene kolliderte ved Åsta stasjon, kl 13.12.35 i 2000. 19 mennesker omkom. 69 overlevde. Jan Anders Arneberg var en av dem. Her er hans historie. Av Øyvind Risvik 


KAI ZAHL: Kjempet for de svakeste KAI ZAHL: Kjempet for de svakeste

(SANDE I VESTFOLD) Kai Zahl var grunnleggeren av organisasjonen Dissimilis, en unik organisasjon for utviklingshemmede. Her er et av mine siste møter med legenden Kai. Han fortalte meg om kampen for å gi sønnen Børge et verdig liv. Kai Zahl ble født 3. januar 1932 og døde 5. november 2015. Av Øyvind Risvik.

 


GHETTO NUOVO: Det jødiske livet i Venezia GHETTO NUOVO: Det jødiske livet i Venezia (VENEZIA) Bli med til Ghetto Nuovo, tragediens bydel i Venezia. Ghettoen ble opprettet i 1516 og markeres med en 500 års utstilling om det jødiske livet i Venezia. Av Øyvind Risvik. 


MITT LIV SOM ØYVIND: Jeg ville bli som Sonny Liston MITT LIV SOM ØYVIND: Jeg ville bli som Sonny Liston

(TØNSBERG) Har du ingen idrettshelter som kan holde hjerteinfarktet unna, spurte fastlegen. Dum som jeg er svarte jeg: bokseren Sonny Liston. Dagen etter tok jeg boksetimer hos Harald. Av Øyvind Risvik.

 


ESPEN HAAVARDSHOLM: Morfar Martin Linge var min store helt ESPEN HAAVARDSHOLM: Morfar Martin Linge var min store helt (OSLO) Krigshelten Martin Linge var Espen Haavardsholms morfar. - Hvis han hadde fått leve, hadde han ikke likt alle de som solte seg etter krigen, av en innsats de ikke var med på. Av Øyvind Risvik. 


HEIDI KØHN: Min vei tilbake til livet HEIDI KØHN: Min vei tilbake til livet

(OSLO) Heidi Køhn mistet mann og sønn i tsunamien i Thailand i 2004. «Hvor er mine? Hva kan ha hendt dem? Er dette virkelig? Skjer det? Eller er det bare en drøm?» Av Øyvind Risvik.

 


WILLIAM KRISTOFFERSEN I OLE IVARS: Pia, du gir drømmen min mening WILLIAM KRISTOFFERSEN I OLE IVARS: Pia, du gir drømmen min mening (RÅHOLT) William Kristoffersen i Ole Ivars på 65 år er gift med 17 år yngre Pia. - Vi er som resirkulerte tenåringer, fulle av pågangsmot og iver. Av Øyvind Risvik. 


JULEHILSEN FRA AUD OG ØYVIND: Julelysene i skogen JULEHILSEN FRA AUD OG ØYVIND: Julelysene i skogen (JULEN 2016) Vår julehilsen til dere alle: Det var en stjerneklar kveld i skogen. Nysnøen dekket marken og skogen var som en romantisk eventyrverden. Da skjedde det et under… Av Aud og Øyvind Risvik. 


MITT LIV SOM ØYVIND: Juleloddene som var falske MITT LIV SOM ØYVIND: Juleloddene som var falske (DRAMMEN) Hva slags nisse er du? Kommer du her og selger falske lodd for misjonen? Av Øyvind Risvik. 


JULENS SØTE FRISTELSER: Hjemmelagde godterier JULENS SØTE FRISTELSER: Hjemmelagde godterier (DRAMMEN) Julen er høytiden for delfiakake, julebrownies, risboller, julekarameller, brente mandler og juleterte med frukt. Av Øyvind Risvik. 


KEITH RICHARDS: Verdens beste gitarist KEITH RICHARDS: Verdens beste gitarist

(HØNEFOSS) Keith Richards i Rolling Stones fyller 73 år i dag. På Hønefoss sitter pølsemaker Arne Vidar på pølsefabrikken sin. Han er en lidenskapelig fan av Rolling Stones og gitaristen Keith Richards. Her er Arne Vidars egen Stoneshistorie. Av Øyvind Risvik.

 


SOSSEN KROHG: Vår siste bohem SOSSEN KROHG: Vår siste bohem (OSLO) Sossen Krohg mistet sin mann Guy da hun spilte i TV-serien Hotel Cæsar. - Jeg vet ikke om jeg i det hele tatt har sørget. Hvis jeg hadde hjulpet ham til å dø, hadde jeg da vært en forbryter? Sossen Krohg ble født i dag 18. desember 1923 og døde 12. februar 2016. Av Øyvind Risvik. 


JO VESTLY: Anne-Cath. var hele Norges mormor JO VESTLY: Anne-Cath. var hele Norges mormor

(MJØNDALEN) Jo Vestly er sønnen til hele Norges mormor, Anne-Cath. Vestly. - Jeg har er en sterk evne til å identifisere meg med andre, en god egenskap jeg er glad jeg har arvet. Av Øyvind Risvik.

 


THORBJØRN EGNER: Stemmen fra barndommen THORBJØRN EGNER: Stemmen fra barndommen

(OSLO) Thorbjørn Egner formet meg. Å møte ham var som å stå ansikt til ansikt med barndommen. – Den viktigste leveregelen er klar, sa han, - vi må prøve å forstå hverandre. Det er toleranse i sin enkleste form.

Av Øyvind Risvik. 


TROND BLINDHEIM: John Lennon – prins fra en fremmed planet TROND BLINDHEIM: John Lennon – prins fra en fremmed planet (NESODDEN) Stor kunst er alltid større enn selve livet. Jesus døde på korset for oss. John Lennon døde også for oss – den 8. desember 1980. Av Øyvind Risvik. 


«« First |1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Last ››   

VisitDRAMMEN


Telefon 32 23 40 70
Mobil 95 07 48 51

Epost post@visitdrammen.no

Redaksjonen

Øyvind Risvik 

Telefon + 47 909 11 326 
mail@risvikmedia.no

Annonser

Geir Dahl

Telefon + 47 950 74 851

post@visitdrammen.no


Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Geir Dahl 
Telefon +47 950 74 851
Epost post@visitdrammen.no

Visit Media AS

Tlf 977 50 909

Epost post@visitdrammen.no
Web visitdrammen.no